Trevliga och utför bra jobb. Ska dit för mer bahandlingar.
BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
Välkommen till oss på BJ's Rostskydd & Bilvårdscenter i Falköping! Vi tar hand om din bil och behandlar den på bästa sätt när du lämnar in den till oss, och vi hoppas att du ska känna dig trygg med att lämna bilen i våra händer. Hos oss får du professionell service och hjälp med bl.a. rostskyddsbehandling, olika Ditec-behandlingar,...
610 omdömen om BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
Sedan starten hos Reco 2015
Proffsigt och bra arbete och bemötande som vanligt!
Vi är mer än nöjda, skulle polera bilen för att få bort repskador samt lägga på en skyddsfilm. När vi hämta bilen var dem även ordentligt städ inuti.
Blev mycket väl bemött, varmt och gott. Har varit hos Er innan och är mycket nöjd. Har gjort det på min tidigare bil, resultatet mycket gott!! Helnöjd!!
Bilen blev ren bra bemötandet
Mycket bra och trevlig personal lätt å göra med
Mycket trevligt bemötande och mycket bra arbete mycket noggrant utförande av behandling.
Ingen koll av ev repor innan behandling
Bra mycket trevligt är mycket nöjd...
Ett bra bemötande samt rådgivande från ansvarig. Jag beställde premium plus som lackskydd+glasbehandling och läderskydd. Jag hade höga förväntningar och de blev helt klart uppfyllda, jag är jättenöjd 👌
Noggrannhet, bra service, tidsbokning perfekt.
Kan tyvärr inte uttala mig eftersom jag själv inte har varit i kontakt med BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter. Allt hanterades av Lindströms Bil i Skövde som levererade min nya bil. Det jag ser av rostskyddet ser ut att vara välgjort.
Mycket kunnig å trevlig personal Ja är noggrann med bilarna å vill ha ett långvarigt skydd
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse vid besöket hos oss.
Suveränt jobb och bemötande! Tack!
Blev bra bemött Lars Larsson od Tackar för hjälpen
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.
En bra helhet mycket gott bemötande
Trevlig och kunnig personal
Bra och proffsigt bemötande, väl utfört arbete.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaa aaaaaa
Allt bra förutom den utlovade hotellvistelser där datumet för kampanjen hade gått ut 31/3 riktigt dåligt Med vänlig hälsning, Conny P
Vi kontaktar dig under dagen. Mvh BJ:s Bilvårdscenter
Trevlig personal och bra bemötande,duktiga
Bra service. Bra utfört arbete.
Jag gjorde en underhållsbehandling av lacken på min XC60. Bra bemötande och ett utfört jobb..
Trevlig personal med ett mycket gott bemötande
............mmmmmm..............mmmm
Mycket fin service trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Kunnig och intresserad personal👍
Trevligt bemötande och proffsigt arbete
Trevligt bemötande och bra service. Köpte en rostskyddsbehandling, både invändigt och utvändigt.
Proffsigt bemötande, verkade väldigt kunniga. Stämde med tidsbokningar och bilen lämnades tillbaks ren och snygg på lovad tid. Fick en positiv bild av företaget, och tjänsten av tuff kote behandling av bilen.
Min upplevelse av BJ:s Rostskydd och Bilvårdscenter är att de är serviceminded och professionella. Tack för en trevlig upplevelse.
Trevliga snabba bra service inte knussliga helnöjd med resultatet
Bra och proffsigt bemötande förlängning av bilens livslängd!
Inget att klaga på Fullt rostskydd på ny bil
Trevligt bemötande lätt att få kontakt när jag skulle boka tid. Bra att jag kunde få hjälp med både rostskyddsbehandling och kontroll av lackskyddet vid ett och samma besök
Bra som vanligt.Nogranna upplyser om det är något särskilt som har hänt
Fungerade mycket bra och fick fin service.
Proffsigt och trevliga gubbar!
Bra bemötande. Köpte rekord, bra men städat bagaget
Bra bemötande och proffsigt utförande
Gjorde en rostskyddsbehandling…Så himla nöjd! Otroligt snäll personal….
Trevligt bemötande av personalen. Fick tillbaka bilen på utsatt tid.
Servicevänliga och ett bra arbete utfördes.
Alltid trevliga och suveräna i bemötandet, gäller all personal i lokalerna Tillmötesgående i önskemål om tid för lämning hämtning av bilen Det gäller både rostskydd, lackbehandling och heltvätt. 😜😊👏
Bra bemötande och håller vad de lovar.
Jätte bra trevligt bemötande och bra jobbat supernöjd 🤗🤗
Bra personlig service och bra utfört jobb.
Alltid trevligt bemötande! Företaget levde upp till mina förväntningar! Hel tvätt och städning in- och utvändigt och bilen blev som ny. Är mycket nöjd!
Bästa recokond trevlig personal