Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
Jessica A:
Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
Anders J:
Väldigt trevligt bemötande! Ingen väntetid för information och kostnadsförlag. Behövde bara vänta ett par dagar för att få MrCAP:s bästa lackkonservering gjord. Resultatet är helt fantastiskt! Jag kommer att rekommendera MrCap till vänner och bekanta!
Vi erbjuder effektiv, skonsam och smidig handtvätt för din bil samt avancerad rekond. Välkommen till Tide Car!
Berith F:
Tvätt av min nya bil.
De personer jag kom i kontakt med var mycket vänliga och tillmötesgående.
Utmärkt omhändertagande och bemötande.
Företaget kan rekommenderas!
Bo E:
Jag är helt nöjd med den behandlingen Bilen är så blankare än när den var ny och är mycket lätt att tvätta jag rekomederar alla att åka till Dicex Tagenevägen ni blir inte besvikna utan ni blir överaskade så bra det blir
Stefan S:
Jag har tvättat där i några år och varit väldigt nöjd. Tyvärr har börjat ha stängt på helgerna nu. Åker från stan för att tvätta och blir för dyrt med trängselskatt och dessutom köer. Snälla öppna på lördagar åtminstone. Tror ni tappar kunder annars mvh Stefan
Välkommen till Eco Bilvård. Hos oss får du bra service, personlig kontakt och ett trevligt bemötande. Vi lämnar samma garantier som märkesverkstäderna!
Niklas F:
Verkligen ett superbra jobb, proffsigt bemötande och väldigt trevlig personal.
Sökte runt bland massor av firmor som gör liknande jobb , och kan verkligen rekommendera Nice car bilvård.
Gjorde Ceramic samt glasbehandling.
Lennart B:
Anlitar alltid Brab Autoservice för service och reparationer på våra bilar.
Alltid trevligt och glatt bemötande, välgjorda arbeten, bra priser.
Kort sagt - en mycket bra verkstad med hjärta och omtanke.
BO K:
Passerar Mjuk Tvätt i Haninge/Vega och bestämmer mig för att pröva en Guldtvätt. Laddar ner appen och får en rabattkod på 50 kr för första tvätten. När jag anger rabattkoden så fungerar denna inte och jag får meddelandet att jag ska fråga personalen. De säger först att de inte vet varför det inte fungerar och sen drar de till med en lögn som jag uppfattar att rabattkoderna är slut??? På hemsidan står det tydligt liksom i appen att man får en kod som ger 50 kr billigare tvätt. Trist men jag bestämmer mig ändå att betala 425 kr för en Guldtvätt. De spolar av bilen och sätter sedan igång att tvätta den med skitiga svampar och jag inser att nu blir lacken rispig och förstörd. Kör igenom anläggningen och kan konstatera att torkningen är bristfällig samt även tvätten som sådan. Får en kod till dammsugare men blir inte erbjuden några trasor att torka dörrsidorna med. Kommer aldrig mer nyttja deras tjänster. Min tro är att detta företag kommer vara borta från marknaden om senast 1 - 2 år med tanke på att de inte levererar värde som står i proportion till kostnaden. Det finns många andra omdömen som tyvärr indikerar på detta. Åk till OK/Q8 och handtvätta själv istället!
Maria B:
Jag skulle tvätta bilen och fick erbjudanden men fick i efterhand veta av en annan kund att det fanns andra billigare alternativ. Annars var bemötandet och utförandet utmärkt, trevlig personal och bilen blev jättefin. Jag var mycket nöjd och kommer gärna tillbaka😀
CLAES S:
Lämnade en ganska risig bil på både insida och utsida och döm om min förvåning när jag hämtade bilen! Wow som ny igen. Jag ser att arbetet är gjort minutiöst och extremt noggrant. Personligt och proffsigt bemötande av Daniel och kan varmt rekommendera Mr Detailing & Rekond till andra, ni kommer inte bli besvikna!
Michael N:
Arbetet något över förväntan. Helt klart nöjd. Dessutom fick jag tips om personer som kunde hjälpa till med lackering till bra pris. Några små missar, men sådan ser ju verkligheten ut. Sammanfattningsvis ett bra val!
Håkan D:
Jag köper tjänster i form av bilrecond, tvätt in och utvändigt samt vaxning och polering av våra bilar.Jag får alltid trevligt bemötande av Anders och Lars men känner ibland att när de inte är där så är servicegraden lägre ( viljan att snabbt försöka uppfylla kundens önskemål )
Det är alltid bra utfört arbete som jag får när jag lämnar in någon av våra bilar.
Sedan Anders övertog företaget är Remelco numera ett proffsigt företag som sätter kunden i focus. Priserna har dock ökat i orimligt hög takt de två senaste åren. När jag idag jämför Remelcos pris för exempelvis Tvätt & Lätt med andra firmor som jag ibland anlitar ligger priset ca 100kr för högt per Tvätt & Lätt och det gör stor skillnad om man har flera bilar och tvättar ofta.
Slutsats:
Träna personalen lite mer hur du vill att de skall representera firman när inte cheferna är där och ta en funderare på prissättningen. Det är lätt att bara höja priset och tänka att det gick ju bra men det är också lätt att ''slå i taket'' utan att kunderna säger något och helt plötsligt så byter kunden leverantör utan att du vet varför.
Hälsningar
Håkan Davidsson
Robin K:
Riktigt go kille är det som driver Top Tint. Alltid lågt pris, men känner sig alltid välkommen. Man brukar säga att mindre företag är alltid bättre än stora, och det stämmer. Kan inte säga mer än att nästa gång jag tonar ny bil eller någon vän vill tona sin rekomenderar jag alltid top tint. Göteborgs bästa toning firma =) !
Richard Å:
ColorGlo Hisingen - Ett företag med enbart 5 stjärniga recensioner. Både på Reco och på Facebook. Imponerande lagningar ger imponerande recensioner.