Blå Expressen

Blå Expressen

blaflytt.se
  • BadgeTenYears
5.0

Med anor som sträcker sig tillbaka till år 1941 är vi på Blå Expressen en väl etablerad och seriös flyttfirma baserad i Solna. Vi erbjuder kvalitativa och personliga flyttjänster i hela Stockholmsområdet, för både privatperson och företag. Oavsett om det gäller kontor, villa, lägenhet eller specifika föremål som kräver lite...

526 omdömen om Blå Expressen

Sedan starten hos Reco 2015

Andrej P
Skrev om Blå Expressen

Helt fantastiskt företag!! otroligt professionellt och trevligt bemötande, löser allt och är väldigt flexibla. Vi rekommenderar dom till ALLA! Stort tack till Glenn och alla hans fantastiska kollegor!

Ola H
Skrev om Blå Expressen

Supernöjd med allt från att få låna kartonger för att packa till flytten! Ett missförstånd gällande att även lamporna skulle packas sa dom Ok till att flytta trots att jag bara lossat dom. Service! Har bara gott att säga!

Svar från Blå Expressen

Hej Ola Tack för er reco. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi är minst lika glada att vi kunde lösa missförståndet med lamporna och att ni i slutändan resulterade till en 5:a på här reco !! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn "30 år på Blå" Westlund & Grabbarna på Blå

Åsa A
Skrev om Blå Expressen

Otroligt bra att kommunicera med. Trevliga och aktsamma ”flyttgubbar”. Flexibla när vi behövde ändra flyttdatum.

Svar från Blå Expressen

Hej Åsa Tack för de fina raderna ni skriver här på reco om oss på Flyttfirman Blå Expressen. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Johannah A
Skrev om Blå Expressen

Mycket nöjd! Snabba, enkel kommunikation och håller vad de lovar.

Svar från Blå Expressen

Hej Johannah Tack för de fina raderna ni skriver här på reco om oss på Flyttfirman Blå Expressen Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice !! "Flyttfirman Blå Expressen vi håller vad vi lovar" Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn "30 år på Blå" Westlund & Grabbarna på Blå

Allan T
Skrev om Blå Expressen

Ska man någon gång anlita en flyttfirma och bli otroligt nöjd så är det den här firman. Infriade allt vad gäller punktlighet, proffsiga i sitt arbete och mycket trevliga. Jättenöjd!

Svar från Blå Expressen

Hej Allan Tack för de fina raderna och det fina betyget. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice så här långt ! "Flyttfirman Blå Expressen Vi håller vad vi lovar !!" Med vänliga hälsningar Glenn "30 år på Blå" Westlund & Grabbarna på Blå

Gunilla E
Skrev om Blå Expressen

En mycket professionelt flyttfirma! Från första kontakten till sista lådan är inburen har allt flutit på som en dans. De utstrålar lugn, trygghet, punktlighet och framför allt inget slarv. De ser dina saker som sina egna och packar och hanterar dem därefter. Vi har haft glädjen att samarbeta med Blå Expressen två gånger och kan inte mer än varmt rekommendera dem, ni kommer inte att bli besvikna!!

Svar från Blå Expressen

Hej Gunilla & Mats Tack för era fina rader här på reco om oss på Flyttfirman Blå Expressen. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice även denna gång ! Flyttfirman Blå Expressen Vi håller vad vi lovar ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Carina J
Skrev om Blå Expressen

Vi skulle flytta från Upplands-Bro norr om Stockholm till Nyköping. Det var alltid lätt att få kontakt med firman under pack/flyttperioden, både på mail och telefon. Vi fick hjälp att packa två glas/porslins skåp, resten gjorde vi själva. Flyttkartongerna kördes hem till oss. På flyttdagen var det full rulle på tre flyttkarlar. Vi rekommenderar varmt Blå expressen, det kunde inte varit bättre. TOPPEN!

Svar från Blå Expressen

Hej Carina Tack för det fina betyget här på reco om oss på Flyttfirman Blå Expressen. Vi är så glada och stolta att ni ser att vi gör vårt bästa för att ni som kund skall få en så bra flyttning som möjligt ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn "30 år på Blå" Westlund & Grabbarna på Blå

Fredrik E
Skrev om Blå Expressen

Snabba, effektiva, trevliga, och artiga. Helt normala egentligen men inte det jag förväntar mig av flyttfirmor efter många tidigare försök. Det var så skönt att slippa flyttgubbar som är bakfulla och inte pratar svenska och som mest grymtar till när man försöker kommunicera. Jag har aldrig tidigare varit nöjd med en flytt men nu blev jag det och jag kommer aldrig att anlita någon annan. Mycket, mycket bra.

Svar från Blå Expressen

Hej Fredrik Tack Tack Tack ! Vi är så stolta att ni känner så för oss på flyttfirman Blå Expressen. Jag/Glenn hade själv äran att få vara med på er flyttning och det var ett nöje att få göra er nöjda med vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn "30 år på Blå" Westlund & Grabbarna på Blå

Erik Rickard W
Skrev om Blå Expressen

Andra gången vi anlitar Blå Expressen. Och åter igen levererade ni till 100%, från första mötet, leverans av kartonger, flyttstäd och tills att vi lämnade tillbaka flyttkartongerna. 5 stjärnor rakt igenom till alla. Om vi flyttar igen kommer vi definitivt höra av oss till er.

Evalena Ö
Skrev om Blå Expressen

En kollega rekommenderade Blå Expressen och jag förstår verkligen varför. Först och främst var alla så trevliga och vänliga från första kontakten, vid hembesöket och under själva flytten trots att vi inte gjorde deras jobb lätt; bland annat med att inte hinna packa allt ordentligt. Ett tips om du packar själv (nästa gång tar jag proffshjälp) är att det tar längre tid än du tror. När de kom och satte igång att jobba märktes det vilka superproffs de var; snabba, effektiva och allt kom på plats som det skulle. Vi kommer förstås att rekommendera dem till alla vi känner.

Carina C
Skrev om Blå Expressen

Väldigt trevligt bemötande av alla på företaget! En person kom hem för att inventera inför offert. På flyttdagen kom tre killar som var snabba, proffsiga, trevliga och otroligt hjälpsamma. Jag rekommenderar verkligen Blå Expressen och jag kommer att använda deras tjänster igen! //Carina

Svar från Blå Expressen

Hej Carina Tack för er reco. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice. snabba, proffsiga, trevliga och hjälpsamma är ord som vi gärna förknippas med ;) Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Joyce S
Skrev om Blå Expressen

Vi fick jätte bra bemötande av Blå Expressen. Vi köpte flytthjälp och Blå Expressen levde upp till förväntningarna på ett exceptionellt sätt.

Svar från Blå Expressen

Hej Joyce Tack för det fina betyget här på reco. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice och att ni är nöjd med vårt bemötande. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Marianne W
Skrev om Blå Expressen

Mycket trevligt bemötande av både receptionisten och flyttkillarna. Snabba, trevliga, duktiga. Noggranna. Anlitar gärna igen!!

Svar från Blå Expressen

Hej Marianne Tack för er reco. Vi är glada och stolta att ni upplever oss på detta vis ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

William N
Skrev om Blå Expressen

Fin service rakt igenom med lån av kartonger till själva flyttdagen. Otroligt punktliga och trevliga killar som skötte flytten. Offerten vi fick stämde bra överens med slutpriset.

Svar från Blå Expressen

Hej William Tack för ert betyg och de fina raderna ni skriver här om oss på Flyttfirman Blå Expressen. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Flyttfirman Blå Expressen vi håller vad vi lovar !! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Helena I
Skrev om Blå Expressen

Fantastisk service. Uppstart med hembesök för att beräkna kostnad och antal kartonger. Proffsigt! Otroligt bra flyttgäng som kom punktligt på flyttdagen och med leende bar så svetten lackade fyra tr utan hiss. Rekommenderas verkligen! Blå Expressen! Snabb återkoppling vid funderingar

Svar från Blå Expressen

Hej Helena Tack för de fina raderna här på reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Er beskrivning är ett kvitto på att mina/Glenns 30 år på Blå Expressen varit värt all slit för att forma flyttfirman Blå Expressen till det jag drömde om som barn när jag jobbade extra på helger och lov. Mår personalen bra och trivs så genererar det nöjda kunder, jag vill tacka min fru och mina flyttbröder för allt ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Kenth, Glenn & Madeleine Westlund & Grabbarna på Blå

Lars H
Skrev om Blå Expressen

Vilka medarbetare, så trevliga hjälpsamma snabba absolut topp!

Svar från Blå Expressen

Hej Lars Tack för er reco. Vi är glada och stolta att ni känner så för oss på flyttfirman Blå Expressen. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Richard B
Skrev om Blå Expressen

Kom enligt överenskommelse Trevligt bemötande och väl utfört arbete

Svar från Blå Expressen

Hej Richard Tack för det fina betyget ni ger oss på Flyttfirman Blå Expressen här på Reco. Vi är glada och stolta att ni är nöjda med vår flyttservice! "Flyttfirman Blå Expressen Vi håller vad vi lovar" Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med Vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Thomas E
Skrev om Blå Expressen

Kunde inte vara nöjdare är så här. Allt fungerade felfritt och flyttarna var både trevliga, hjälpsamma, försiktiga och noggranna. Allt hamnade på rätt plats, inget gick sönder, skadades eller försvann. Jag kan rekommendera Blå Expressen helt utan förbehåll. De var även tydliga och trevliga i all kommunikation. Jag tror inte att man kan göra ett bättre flyttjobb än så här. De nya ägarna till huset, som vi flyttade ifrån, var helt nöjda med flyttstädningen också. Tusen tummar upp!

Svar från Blå Expressen

Hej Thomas Tack för de fina omdömet om oss på Flyttfirman Blå Expressen här på reco. Vi är både glada och stolta att ni upplever vår flyttservice på de viss ni beskriver här! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Mårten H
Skrev om Blå Expressen

Förträfflig servicekänsla under hela flytten och även under flyttstädningen

Svar från Blå Expressen

Hej Mårten Tack för er reco. Vi är så glada och stolta att ni uppfattar oss på detta vis som ni beskriver och att ni var nöjda med vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Eva D
Skrev om Blå Expressen

Ännu en gång har ni levererat över förväntan! Trevliga, goa skratt och snyggt och snabbt! Tack bästa ni! Eva och Bosse

Svar från Blå Expressen

Hej Eva & Bosse Tack för det fina betyget här på reco. Vi är så glada och stolta att ni är nöjda med vår flyttservice ännu en gång ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Gustaf B
Skrev om Blå Expressen

Proffsigt från början till start! Trevliga och kompetenta ”flyttgubbar”. Hela tiden en vänligt bemötande.

Svar från Blå Expressen

Hej Gustaf Tack för er reco. Vi är glada och stolta att ni upplever oss som trevliga och kompetenta då har vi nått vårt mål. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Nicklas J
Skrev om Blå Expressen

Blå Expressen får mina VARMASTE rekommendationer för en fantastisk upplevelse från start till mål. Varmt och genuint bemötande från sekund ett, otroligt snabba och effektiva vid flytten och ett fint avslut. Ska du flytta? Anlita Blå Expressen - det är klass rakt igenom!

Svar från Blå Expressen

Hej Nicklas Tack för ert fina betyg och de fina raderna ni skriver här om oss på Blå Expressen. Vi är så glada och stolta att ni upplever vår flyttservice på detta vis. Nöjda kunder är musik för våra öron. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Marcus B
Skrev om Blå Expressen

Blå Expressen i all ära! Vilken ruskigt bra flyttfirma. Punktliga på klockan, extremt trevliga, flexibla, visar stor omsorg kring egendom och är ett riktigt skönt gäng. De uppfyller alla tick boxar man har för en lyckad flytt och jag kan inte nog rekommendera dom vidare till alla jag känner! Allt gick jätte smidigt från första kontakt tills att allt var på plats i lägenheten! Till alla som läser rekommendationer så gör Blå Expressen det lilla extra för att sätta kundens nöjdhet i fokus. Tack och snyggt jobbat! /M

Svar från Blå Expressen

Hej Marcus Tack Tack Tack för er reco. Era rader får mig att få gåshud och vi är så glada att ni uppskattar vår flyttservice. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Karin E
Skrev om Blå Expressen

Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitat, och jag har flyttat 20 gånger. Punktliga, försiktiga och varsamma med alla möbler, plastade in allt ömtåligt. Inte en skråma på några möbler. Dessutom mycket trevligt bemötande. Hoppas inte behöva flytta på ett tag. Om det kommer att ske skulle jag absolut anlita Blå Expressen igen. Rekommenderas varmt till alla som önskar en problemfri och omsorgsfull flytt.

Svar från Blå Expressen

Hej Karin Tack Tack Tack Tårarna rinner längst min kind och jag kan knappt skriva detta svar när jag läser att det företag jag mer eller mindre tvingats in i för snart 30 år sen för att bära min far till pension är den bästa Flyttfirma ni anlitat. Ert omdöme visar mig att det har varit värt allt slit ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund

Marie L
Skrev om Blå Expressen

Anlitade Blå Expressen inför min flytt och de var mycket proffsiga! Upplevde att de tog hand om mina saker som om det var deras egna. Otroligt hjälpsamma och omtänksamma utan att bli för personliga. Kan varmt rekommendera Blå Expressen!

Svar från Blå Expressen

Hej Marie Tack för de fantastiska raderna här på reco om oss på Flyttfirma Blå Expressen. Vi är både glada och stolta att ni upplever oss på detta vis. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn ( 30 år på Blå ) Westlund & Grabbarna på Blå

Kristin M
Skrev om Blå Expressen

Killarna från Blå Expressen hjälpte oss att flytta från lägenhet till hus som funkade jättesmidigt! Alla killar var proffsiga, super snabba och trevliga. De tog hänsyn till våra önskemål och även demonterade och monterade våra två Ikea sängar. Jätte nöjda med flytten och kan starkt rekommendera firman! Lite krångligt för oss var bara att låna och lämna tillbaka lånekartongerna pga att kontoret inte är bemannat hela tiden

Svar från Blå Expressen

Hej Kristin Tack för det fina betyget här på reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice men lika ledsna för att det var besvärligt för er med lånekartongerna, killarna jobbar med flyttningar hela dagarna och jag Glenn är ute för att besikta och planera kommande flyttningar och det är anledningen till att det är begränsade tider för att hämta och lämna låneflyttkartongerna. Vi tar till oss av detta och skall se om det finns något vi kan göra för att förbättra oss. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Caroline F
Skrev om Blå Expressen

Snabba svar i mail. Trevlig, professionell och snabb flyttservice.

Svar från Blå Expressen

Hej Caroline Tack för det fina omdömet här på reco. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Ola M
Skrev om Blå Expressen

Vi fick precis det vi förväntade oss! En snabb återkoppling efter förfrågan skickades om de fick komma och titta lite snabbt för att ge en korrekt offert. Offert inom ett dygn efter de tittat. När vi tackat ja kom en tackmail med information vad som skulle se next. Mail/sms två dagar innan flytt med påminnelse att de kommer. De kom i tid på utsatt dag med rätt inställning, bil och verktyg. De gick fort, de var trevliga och allt blev som det skulle. Jag rekommenderar verkligen Blå Expressen för din flytt. De gjorde exakt...

Svar från Blå Expressen

Hej Ola Tack för er reco och för att ni valt att anlita oss för er flyttning. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! "Flyttfirman Blå Expressen vi håller vad vi lovar !" Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Jonathan G
Skrev om Blå Expressen

Bästa flyttfirman som jag upplevt! Totala proffs och definitivt prisvärt.

Svar från Blå Expressen

Hej Jonathan Tack för de fina betyget. Vi är glada och stolta att Blå Expressen är den bästa flyttfirma ni upplevt, då har vi nått vårt mål ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende !! Med vänliga hälsningar Glenn "30 år på Blå Expressen" Westlund och grabbarna på Blå ;)

Claes Göran Magnus W

Allt har fungerat klockrent. Från första kontakten till att vi lämnade tillbaka flyttkartongerna. Jättetrevlig personal från kontoret till flyttkillarna och städtjejerna.

Svar från Blå Expressen

Hej Claes Göran Tack för det fina raderna här på reco. Vi är glada och stolta att ni upplever oss på detta vis ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Krisztina B
Skrev om Blå Expressen

Vi flyttade in i en lägenhet på 3:e våningen utan hiss (från en annan utan hiss) och kan inte föreställa mig att det kunde ha gått bättre om vi inte har Blå Expressens hjälp. De är bästa, de där tre finaste killarna som jobbade så hårt med sånt ödmjukhet och erfarenhet att man kan inte drömma om ett bättre team. Tack så jättemycket!

Svar från Blå Expressen

Hej Krisztina Tack Tack för er fina reco. Vi är glada och stolta att ni upplever vår personal & flyttservice på detta vis! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Anette W
Skrev om Blå Expressen

TOPPENSERVICE 10 stjärnor av 5 möjliga⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️alltid glada och tillmötesgående, inget är omöjligt. Snabba och effektiva. Använder dem varje gång jag flyttar. //Anette

Svar från Blå Expressen

Hej Anette Tack för det fina betyget ! Vi är så glada och stolta att ni upplever vår flyttfirma på detta viss. Flyttfirman Blå Expressen vi håller vad vi lovar ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Blå Familjen

First-Name L
Skrev om Blå Expressen

Bästa flyttfirman! Jätte trevliga flyttgubbar och toppen service. Har använt dom flera gånger och lika bra varje gång. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Blå Expressen

Hej Hanna Tack för det fina betyget här på reco. Vi är både glada och stolta att ni känner så för vår flyttservice. Flyttfirman Blå Expressen vi håller vad vi lovar ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Hans H
Skrev om Blå Expressen

Vi flyttade från större lägenhet (utan hiss 3-4 tr) till mindre med hiss. Vi har hela tiden mötts av positiva och serviceinriktade medarbetare. Dom gjorde vår flyttdag enkel, och trevlig. Vi kan starkt rekommendera Blå Expressen för Er nästa flytt, det kommer vi att göra.

Svar från Blå Expressen

Hej Hans Tack för ert fina betyg här på reco. Vi är så glada och stolta att ni upplever oss på Flyttfirman Blå Expressen och vår personal som positiva och serviceinriktade. Killarna hälsar och tackar för den fina förberedelsen av er flyttning. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Monika S
Skrev om Blå Expressen

Snabb handläggning och svar på förfrågan om flytt av ett förråd från en adress till en annan adress i Solna. Flyttkartonger levererades precis på utsatt dag och tid. Flyttkillarna kom något före utsatt tid. Satte igång direkt med flytt och inpackning av några ömtåliga prylar. Väldigt trevliga killar som jobbade snabbt och effektivt. I jobbet ingick även bortforsling av sånt vi inte ville spara till återvinning. Kan varmt rekommendera Blå Expressen och deras trevliga medarbetare.

Svar från Blå Expressen

Hej Monika Tack för det fina omdömet. Vi har glada och stolta att ni uppskattar vi flyttservice. Det är så här vi vill att upplevelsen av att anlita Flyttfirman Blå Expressen skall vara ! "Flyttfirman Blå Expressen vi håller vad vi lovar" Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Annika B
Skrev om Blå Expressen

Så duktiga och noggranna. De transporterade hem mina fina omgjorda möbler och jag är supernöjd. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Blå Expressen

Hej Annika Tack för de fina orden om oss på Flyttfirman Blå Expressen. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas med era fina omgjorda möbler ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Denise B
Skrev om Blå Expressen

Exemplariska! Otroligt noggranna och bra bemötande. Mycket nöjd!

Svar från Blå Expressen

Hej Denise Tack för de fina betyget här på reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

SATU A
Skrev om Blå Expressen

Helt fantastiskt bemötande, service och effektivitet under flytten. Hela gänget var otroligt kunniga och trevliga. Rekommenderar varmt!

Svar från Blå Expressen

Hej Satu & Juho Tack för det fina betyget här på reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Gabriele M
Skrev om Blå Expressen

Proffesionellt! Såååå duktiga! Har just haft glädjen att jobba med dem en 2:a gång!

Svar från Blå Expressen

Hej Gabriele Tack för er fina reco. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Karin Effie B
Skrev om Blå Expressen

De är fantastiskt professionella och vänliga.

Svar från Blå Expressen

Hej Karin Tack för era rader och det fina betyget. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas bra i er nya boende ! Flyttfirman Blå Expressen Vi håller vad vi lovar. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Leif P
Skrev om Blå Expressen

Snabba, noggranna och effektiva. Trevkiga och seriösa. Kom när de skulle och inga negativa överraskningar

Svar från Blå Expressen

Hej Leif Tack för det fina omdömet. Vi är glada och stolta att ni upplever vår flyttservice på detta vis ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Margaret S
Skrev om Blå Expressen

Allt var jättebra, punktlighet, noggrannhet, flexibilitet. När jag behövde mer hjälp än jag sagt från början var det inga problem att lägga till. Smidiga att ha att göra med. Det enda jag kan säga om det var något pyttelite negativt var att det blev lite dyrare än jag hade räknat med, men jag fick ju timpris och allt från början, så det var väl ställtiden som lades till. Antar att man räknar heltimme för varje påbörjad timme. Är helt nöjd.

Svar från Blå Expressen

Hej Margareta Tack för er reco. Vi är glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi är ledsna om vår offert varit otydlig på något vis. Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Maria L
Skrev om Blå Expressen

Ett fantastiskt vänligt och på alla sätt professionellt bemötande.

Svar från Blå Expressen

Hej Maria Tack för de fina omdömet. Vi är glada och stolta att ni upplever vår flyttservice på detta vis ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Michael A
Skrev om Blå Expressen

Redan från första telefonkontakten får man en seriös och proffsig uppfattning om Blå Expressen. När sedan packmästaren Erik med övrig personal kommer och lugnt och försiktigt packar ner ens hem får man ett stort förtroende för detta företag. Allt fungerade perfekt från packning till uppackning. Vi rekommenderar med varm hand Blå Expressen.

Svar från Blå Expressen

Hej Michael Tack för de fina raderna och det fina betyget här på reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Ana Rita A
Skrev om Blå Expressen

Suveränt service! Utmärkt! Vi fick en otrolig bra service från Blå Expressen! Professionell, snabbt och jätte trevlig bemötande! Flytten gick så smidigt och de ställde in allt på en gång i respektive rum där sakerna hörde hemma. Vi rekommenderar verkligen Blå expressen som flyttservice! Med de är man i fullständigt trygga händer med sin flytt.

Svar från Blå Expressen

Hej Ana Rita Tack för er reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice !! "Flyttfirman Blå Expressen Vi håller vad vi lover !" Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende ! Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Ann-Sophi K
Skrev om Blå Expressen

Fantastisk service och kontakt från början. Flytten gick hur smidigt som helst . En flyttfirma med stort hjärta

Svar från Blå Expressen

Hej Ann-Sophi Tack för ert fina betyg här på reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi hoppas ni skall trivas i ert nya boende. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Anna-lena J
Skrev om Blå Expressen

Vilken otrolig service vi fick från Blå Expressen vid vår flytt. Snabb, professionell och trevligt bemötande. Allt mycket välpackat och ordentligt uppmärkt med vad varje låda innehöll. inte en skråma eller minsta smuts på möblerna. Inga sköra kristallglas gick i kras, vilket vi är mycket tacksamma för. Själva flytten gick så smidigt och de ställde in allt på en gång i respektive rum där sakerna hörde hemma. Fantastiskt trevliga flyttkillar, som skötte allt med bravur. Vi behövde inte göra någonting själva, förutom att...

Svar från Blå Expressen

Hej Anna-lena Tack för de fina raderna och det fina betyget. Vi är så glada och stolta att ni känner så för oss på Flyttfirman Blå Expressen ! "Flytta med Blå Expressen så slipper ni stressen om flytten inte går får Glenn magsår" ;) Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Jermaine A
Skrev om Blå Expressen

Bättre flyttfirma än Blå expressen går nog inte att hitta. Jag valde just dom på grund av deras strålande recensioner men var lite orolig att de kanske var för bra för att vara sanna. Men dom levde verkligen upp till ryktet! Jämfört med andra flyttfirmor kostar dom dubbelt så mycket mer per timme men tro mig det är värt varenda krona för den höga kvaliteten man får för pengarna. Alla jag hade kontakt med vare sig det var på telefon, på besiktningen eller under flytten var både proffsiga, trevliga och duktiga. Dom månar om...

Svar från Blå Expressen

Hej Jermaine Tack för er fina reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice ! Vi tar till oss angående flyttstädningen och gör allt vi kan för att förbättra oss i framtiden. Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Elin G
Skrev om Blå Expressen

Genomproffsigt från första mötet tills sista kartongen var inburen! Gänget som flyttade var som att bjuda in sina 5 bästa kompisar som tar med sig 2 lastbilar och packmaterial för allt från TV till moraklocka. De gjorde allt man önskade som att montera isär bäddsoffa till att montera ihop på nya adressen på rätt plats, allt med en otroligt ödmjuk attityd. Att våran flytt tog 11 timmar var inte heller ett problem, utan fast pris var fast pris. Vill man ha det lilla extra, så kan jag varmt rekommendera Blå Expressen, de...

Svar från Blå Expressen

Hej Elin Tack Tack Tack för era rader ! Vi är glada och stolta att ni upplever oss på detta vis ni beskriver här. "Flyttfirman Blå Expressen Vi håller vad vi lovar" Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & Grabbarna på Blå

Maria Madalena Å
Skrev om Blå Expressen

Varmaste rekommedationer för detta bolag. Ordning och reda. Hjälpsamma och trevliga. Noggranhet på högsta nivå. Dagens flytt var en sann nöje. Tusen tack David, Glenn och killarna som vi hjälpt oss idag.

Svar från Blå Expressen

Hej Maria Tack för er reco. Vi är så glada och stolta att ni uppskattar vår flyttservice och att ni upplevde det som ett sant nöja att flytta med oss ! "Flytta med Blå Expressen så slipper ni stressen" Med vänliga hälsningar Glenn Westlund & David Lund & Grabbarna på Blå