Flyttfirma i Stockholms län

Skydda både ryggen och dina tunga eller ömtåliga saker när du ska flytta - anlita en erfaren flyttfirma i Stockholms län! Vi har listat de bäst rekommenderade och mest aktuella flyttfirmorna här på Reco.se!

Att flytta kan bli en ganska stor apparat när stora möbler, glasskåp och prydnadsföremål måste lämna sin plats och åka ut på äventyr. Det kan dessutom bli dyrt och ledsamt om något skadas i processen oavsett om föremålet besitter faktiskt värde eller stort affektionsvärde. Därför är det viktigt att välja en flyttfirma som vet vad de gör, har rätt försäkringar och tar hand om ditt bohag!

Ta reda på vilka försäkringar firman har, vad de täcker och i vilka situationer de gäller. Var också uppmärksam på om de erbjuder fastpris på flytten så att du vet att priset inte drar iväg, det gör många flyttfirmor efter en kostnadsfri besiktning av ditt bohag. Många bolag som jobbar med flytt hjälper dig även med städning inför visning eller flyttstädning om du vill ha hela flyttprocessen fixad i ett svep!

Här på Reco.se kan du hitta en flyttfirma i Stockholms län som passar dig! Läs mer om de olika bolagens tjänster och vad tidigare kunder tycker om servicen de fått.

Orter i Stockholms län
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 flyttfirmor i Stockholms län

• FLYTTA? 2 MAN + LASTBIL 495:-/TIM INKL. MOMS & RUT
    Charlotte G
    Charlotte G: Allt flöt på hur bra som helst. Kom prick kl 7 och skötte flytten smidigt och tryggt. Bra killar som hade koll. Detta var andra flytten med er och är lika nöjd denna gång. Topp helt enkelt!
  • Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder - Jordgubbsprinsen brinner för service och vi lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse.
    JOAKIM I
    JOAKIM I: Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
  • Excellent Moving Sweden AB

1,908 omdömen
    Välkommen till Excellent Moving Sweden AB - Enbart fasta priser!
    Agneta L
    Agneta L: Två mycket trevliga och hjälpsamma män hjälpte mig och min dotter att flytta. De var flexibla och inget var något problem. Jag hade inga förväntningar då jag aldrig tidigare i mitt liv hade anlitat en flyttfirma. Men blev väldigt överraskad för den fina servicen dessa män gav oss. Jag beställde flytt från en större villa till en mindre lägenhet, fick all hjälp jag behövde med att ställa möbler på plats där de skulle vara och möblerna var mycket väl inpackade så inga skador uppkom på varesig möblerna eller på omkringliggande väggar etc.
  • Flyttella AB

994 omdömen
    Merja J
    Merja J: Jag anlitade Flyttella till min flytt från Stockholm till Dalarna, Precis allt flöt på smidigt, Och ett mycket trevligt bemötande, Varm Tack
  • Albatros 24/7

888 omdömen
    Frida T
    Frida T: Jättesmidigt! Bra kommunikation!
  • VIKTORIA S
    VIKTORIA S: Jättenöjd med denna firma! Så proffsiga killar som gjorde flytten väldigt smidig. Trevligt bemötande från första stund och effektiva samt försiktiga med möblerna och de saker som skulle flyttas. Kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt och kommer utan tvekan anlita dem nästa gång det är dags för flytt. Guldstjärna!
  • Starcycle

1,335 omdömen
    Vi är experter på flytt, städ och återvinning!
    Bo J
    Bo J: Mycket bra och trevligt bemötande, och utförande av beställning. Tydlig offert.
  • Transport Cars Flytt & Städ

1,198 omdömen
    Transport Cars Stockholm – Service av hög kvalitet till låga priser!
    Felipe W
    Felipe W: Snabb service, kan rekommendera.
  • 1,442 omdömen
    Vi skiljer oss från många andra flyttfirmor eftersom vi kan tillhandahålla en helhetslösning. Vill man ha hjälp med allt kring en flytt kan vi erbjuda en paketlösning där allt ingår: packning, flyttst...
    Leif R
    Leif R: Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
  • Stadsbudsbolaget Stockholm AB

364 omdömen
    Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
    Ann-Britt C
    Ann-Britt C: Snabbt utfört, trevligt bemötande.och varsamma om mina möbler.
  • FlyttGiganten

1,663 omdömen
    Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
    Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Flyttbolaget i Stockholm

803 omdömen
    Ring oss gärna för personlig service i din flytt!
    Fredric Elof M
    Fredric Elof M: Snabba, effektiva och trevliga - grymt bra killar!
  • Låt oss på Pipers AB ta hand om din privata eller företagsflytt!
    Monika S
    Monika S: Jag behövde få en ganska snabbt beslutat flytt av möbler och lite diverse annat. Jag ringde på måndagen och fick till svar (utav en mycket trevlig och hjälpsam kille) att de kunde hjälpa mig redan på torsdagen samma vecka vilket blev min stora lycka. På torsdag morgon kommer två supertrevliga och glada killar. De lastade på och allt gick så lätt. På nya stället plockade de in möbler och diverse annat precis som jag önskade. De hjälpte även till att flytta lite andra möbler. Allt gick så snabbt och smidigt och jag var superglad för hjälpen. Dyrt var det inte heller. Jag kan rekommendera detta alla dar i veckan. Stort tack till Niklas, Markus och Simon ni är guld värda. Hjärtligaste Tack från Monika
  • Service Lösningar Stockholm

1,268 omdömen
    Vi är verksamma inom fönsterputs och städning i hela Stockholm. Välkommen!
    Lars Kristian P
    Lars Kristian P: Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
  • Rent A Mover

655 omdömen
    Vi är en flyttfirma med minst 20års branscherfarenhet, har flyttmästare och packmästare upplärda i generationer och drivs nu i familjeregi. Vi värdesätter kundens hela flyttupplevelse och med professi...
    Linda F
    Linda F: Pianoflytt De höll vad de lovade och levererade på tid. Jag träffade dem aldrig personligen men hörde att det funkade bra. Prisvärt vid jämförelse med alternativ.
  • Flyttkalle AB

697 omdömen
    Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi dig en trygg, stressfri och effektiv flytt och det till ett väldigt bra pris
    Mihail H
    Mihail H: Beställde flytt inkl. städning. Allt var tydligt från början, även om det var svårt att få exakt pris innan flyttdagen, så stämde prisuppskattningen jag fick ganska bra. Flyttkalles personal som kom under själva flyttet var 3st unga och starka killar som var lyhörda, försiktiga med våra möbler och gjorde allt enligt våra önskemål. De var även flexibla nog att hjälpa till med saker jag inte hade räknat med innan (som att hjälpa till med vinden, samt hämta en soffa från en annan adress). Allt fick bäras för hand så inga palldragare eller pirror användes i lägenheten. Jag gillade killarna så mycket att jag var tvungen att bjuda på lunch efter allt blivit klart :) Man kan låna flyttkartonger - det är bara att plocka det antal man behöver från deras kontor i Ursvik. Man swichar 25kr per kartong som man sedan får tillbaka vid återlämning av kartongerna (går bra att hämta dessa tidigast 2 veckor innan flytt och lämna tillbaka senast 2 veckor efter flyttdatum). Vissa av kartongerna var inte helt nya men ändå helt ok. Sammanfattningsvis så rekommenderar vi Flyttkalle starkt! Vi hadde jättetur i denna djungel av flyttfirmor. Bonus poäng även för städfirman som kunde planera om städdagen till en söndag istället för fredag i sista minuten utan extra kostnad!
  • Stockholms Stadsbud

206 omdömen
    Välkomna till Stockholms Stadsbud - En del av Stockholm!
    Anette S
    Anette S: Trevligt bemötande hela vägen. Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget. Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske. Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg. Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.
  • DMC Flytt & Logistik

203 omdömen
    David C
    David C: Toppen grabbar så försiktiga och så service mindes
  • Mia L
    Mia L: Flyttflex AB är en jättebra flyttfirma! Vi är så nöjda med allt! Supertrevlig kontakt med Zoran och toppen killar som bar alla våra saker på ett mycket tryggt o säkert och proffsigt sätt! Allt gick jättebra! Flyttflex gör skäl för sitt namn! Flexibla och toppen helt enkelt! Högsta betyg!! 😀
  • Vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd. Vi är nog en av de mest prisvärda firmorna i området.
    Karin S
    Karin S: Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Trevliga och flexibla flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och utförde allt enligt överenskommelse.
  • Nacka Great Moving AB

131 omdömen
    Olga C
    Olga C: Jättebra service: snabba och väldigt trevliga! Kan varmt rekommendera Nacka Great Moving!
  • Reko Flytt

165 omdömen
    Jonas L
    Jonas L: Väldigt proffsigt bemötande, utmärkt service
  • Vi är en personlig flyttfirma som funnits sedan 1940. Låt oss sköta flytten från kontoret, lägenheten eller villan!
    Kerstin H
    Kerstin H: Proffsigt jobb för andra gången av Blå Express. Det kändes tryggt då de kom och snabbt tog hand om flyttmöblerna. Alltid trevligt bemötande. Rekommenderar!
  • Välkommen till oss på GK Facility Service! Vi har lång erfarenhet inom städ- och trädgårdsbranschen och massor av goda referenser.
    Maria M
    Maria M: Helt fantastiska, de har gått above and beyond vad man kan begära av ett företag. Ställer upp utanför ordinarie arbetstid för att hjälpa mig!
  • Kvalitet Transport Sverige AB

125 omdömen
    Luciana A
    Luciana A: So profesional! They are the best, understanding the needs, taking care of my things with so much care. It felt so great to just trust one them. I really recommend this people!
123...6