Blänkande Hus & Hem är otroligt duktiga, flexibla och noggranna. De löser det mesta med minsta framförhållning och gör alltid sitt bästa för att kunden ska bli nöjd. Vi har städning i två hem regelbundet under flera år och har aldrig varit missnöjda, tvärtom! Rekommenderar dem varmt.
Blänkande Hus & Hem
Varmt välkomna till Blänkande Hus & Hem. Vi startade i slutet av 2014 och har redan skaffat oss många nöjda kunder. Vi ser till att hitta en flexibel lösning för just dig med smidig kommunikation samt väl utfört arbete med noggrann städning och effektiv personal. Kontakta oss gärna!
19 omdömen om Blänkande Hus & Hem
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Vi har städning varannan vecka och är så nöjda med allt.
Vi har haft Blänkande Hus & Hem under flera år och kvaliteten är hög. I de fall vi har behövt ändra dag för städning bemöts det trevligt och görs en ansträngning att tillmötesgå våra önskemål. Oavsett om det är vanlig veckostädning eller storstädning så har vi varit och är mycket nöjda med resultatet och medarbetarnas trevliga attityd.
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that c
Vi har använt oss av Blönkande hus och Hem i många år. Alltid nöjda och personalen är trevlig. Noggrannhet är viktig för oss, vi är jättenöjda och vi ger personalen fem av fem stjärnor!
Tycker det gjorde ett extremt bra jobb, fick dem rekommenderade från min mäklare. På min önskan startade de lite senare den dagen, trots att jag ändå ej hunnit få ut allt när det kom startade de med som gick. Tror det tog ytterligare en timme för mig att röja undan tillsammans med flyttfirman 3 man plus mig. Jag har varit med om att städfirmor måste komma tillbaka flera gånger men DENNA firman gjorde ett jättebra jobb första gången och hon som köpte lägenheten var också väldigt nöjd. Jag hade gett dem 6 av 5 om det gick.
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Utomordentlig städning och administration. Rekommenderas varmt!
Bra duktig personal, väldigt effektiva hinner massor, samma person varje gång. Flexibla, gör det jag behöver inga onödiga regler om vad som ingår eller ej. Bra ledning, fixar så det blir till det bästa för alla. Super nöjd.
Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjäl
Städerskan som hjälper oss är effektiv, noggrann och trevlig.
Vi har anlitat Blänkande Hus & Hem i ca ett halvår nu och är hitintills mycket nöjda. Det har alltid varit samma personal som kommer. Vi har bra kontakt med VD:n som är snabb på återkoppling vid behov och som det också är enkelt att kommunicera med. Ett litet och personligt företag med kunden i fokus.
Jag är väldigt nöjd med Rent 08. Mycket snabbt och bra bemötande från företaget och framförallt fantastiskt kvalitet på städningen. Rekomme
Trevligt bemötande och aldrig några problem om man behöver ändra något datum eller tid. Bra städning!
Professionellt bemötande när vi kom överens om omfattningen: Städning var 4:e vecka, 4 timmar. Trots språksvårigheter fungerar samarbetet bra med Rasa. Hon är effektiv, duktig och trevlig.
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande med tillmötesgåebde och flexibla lösningar av städtjänster, Vi är mycket nöjda.
Den tjänst som jag har köpt är städning varje vecka och har alltid fått bra bemötande, inget att klaga över.Ibland har flickorna varit lite "slarviga", glömt lite städtrasor här o där, inte vikt ut mattor osv. Det är inget stort problem utan i det stora hela är allt utmärkt.
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Vi är supernöjda! Städningen är alltid noggrant utförd och de gör sitt allra bästa för att tillgodose vårt behov.
Företaget utför städning var 4 vecka i en villa på 160 m2. De utför sitt jobb på ett profeessionellt sätt och är lätta att ha att göra med. John Böttiger
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol
Vi är jättenöjda med Blänkande Hus & Hem. Alltid snabba svar, mycket flexibla, och så klart bra städning! Rekommenderas varmt!
Städning Jag är nöjd med all kontakt jag har med företaget, bemötandet är professionellt, seriöst, servicevilja och positivt. Städningen lever upp till förväntan utan att över leverera, jag är en nöjd kund som skulle rekommendera företaget. Jag känner mig trygg.
Väl bemött av företaget. Förväntningarna uppnås. Mycket gott samarbete med städerskan.
Trevligt bemötande och bra arbete kännetecknar företaget. Jag är en mycket nöjd kund :-)
Städningen och servicen är bra, snabb och mycket proffsig. Kan klart rekommenderas.
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.