Städhjälp i Kristianstad

4 rekommenderade städfirmor i Kristianstad kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Albregs AB

171 omdömen
    Camilla P
    Camilla P: Flytt bokad till kl 8 men när de inte dök upp fick jag besked om att de hade glömt att meddela att de skulle börja kl 12. De kom kl 13 efter att ha kört fel och inte hade någon koll på all info och adresser jag lämnat i offerten. Lastbilen som kom var mellan 17-18 kubik fastän jag hade beställt 25. Ingen kommunikation mellan ”ledningscentralen” som de kallade det och flyttkillarna. Ingen som helst koll på återigen adresser vart jag skulle flytta och kör återigen fel till nya adressen då se inte ens visste vilken ort… En ytterligare bil kör andra rundan och försöker komma in i någon annans hus men som tur är var låst annars kan jag bara tänka mig vad som hade hänt. Flera saker blev förstörda av oaktsam hantering vid sista lasset. Flyttstädningen var ok men efter allt detta har de skickat tre likadana fakturor men med olika fakturanummer. Jag betalade den första efter slutförd städning men de har alltså skapat två ytterligare samt försöker dra av RUT även på dessa. Har försökt kontakta företaget flera ggr men får ingen respons tillbaka överhuvudtaget.
  • Driver du städfirma i Kristianstad?

• Cleanlux AB

71 omdömen
    Jennie H
    Jennie H: Har haft storstädning och därefter regelbunden städning. Trevligt och seriöst bemötande. Bokade först möte för genomgång och planering från mitt och deras håll. Har därefter varit jättenöjd med våra städningar. Noggrant och de gör det lilla extra. Flexibla om man önskar något speciellt eller behöver ändra tid. Skönt att de har med sitt eget material. Tar även med sopor om man önskar. Enda minuset är att det kan dröja lite i mejlkonversationen innan man får svar.
  • Christoffer L
    Christoffer L: Alltid trevligt. Noga, mycket bra resultat. Ser vad som behövs göra. Är jätte nöjd. Rekommenderar verkligen.
  • Driver du städfirma i Kristianstad?

• Städbolaget Syd

2 omdömen
    Anne-sophie M
    Anne-sophie M: Så nöjd med flyttstädningen av pappas villa. Rent från golv till tak och rent i skåp och vitvaror. Tack för hjälpen.