2013-05-16 träffade jag representant på Bolagdirekt.se för att köpa ett AB. Han tyckte att det är bättre att köpa ett redan färdigt bolag istället. Bolaget jag köpte för 12,000 kr skulle ta max en vecka att regga via Bolagsverket och allt var i sin ordning vad gäller ansvar, pappersarbete osv gentemot Bolagsverket och Skatteverket. Han ljög om ALLT. Avgiften på 1200 kr som skulle ingå i dom 12,000kr och som Bolagsverket kräver fick jag betala själv, 7900 kr betalade jag jurister och revisorer för att få bolaget godkänd till... slut. Det tog alltså mellan 2013-05-16 till 2013-07-12 att få den godkänd. Den 15/8-2013 kommer en räkning från Bolagsverket på 5000 kr som är straffavgift för att årsredovisningen för 2012 på det bolag jag köpt inte lämnats till Bolagsverket. Tvångslikvidation av bolaget görs senast november 2013 plus en räkning till på 10,000 kr. Dessutom kommer det ett brev från Skatteverket där dom överväger att straffa mig pga deklarationen för bolaget inte lämnats in senast 2 maj. Så mina vänner historien verkar aldrig ta slut. Bolagdirekt.se ljög om ALLT. Tydligen var dom endast intresserade av kontant betalnig 12.000 kr. Skamligt.