Under flera månaders tid ringer olika 073-125... nummer, snälla nån! GE ER!
Bonnier News Inhouse Sales AB
26 omdömen om Bonnier News Inhouse Sales AB
Ringer stup i kvarten trots att man vid flertal tillfällen bett dem ta bort oss från deras "ringlistor".
Nu måste ni sluta ringa mig. Jag har nixat mitt nummer. Ni ringer varje dag. Ni är ju helt galna.
Dom har ringt till mig flera gånger i veckan under två månaders tid, nu fick jag tillslut nog och ringde till deras nummer +46840932010 och hotade dom med en stämningsansökan på deras företag VDn Martin Mellgren: Sankt Eriksgatan 102 lgh 1201 113 31 Stockholm.
Här finns en sida med mejl-adresser: https://privacy.bonniernews.se/kontakta-oss som ni kan skicka begäran om radering av telefonnummer till. Hittade även denna dpo@bonniernews.se
So sick of them. Hope they all get what they deserve and go to hell. The call every second day...
Ringer och försöker sälja någon bransch tidning. Har sagt att är intresserad, men ringer ändå.
Idag när jag svarade var det enbart två nötter som satt och as-garvade i andra änden.
Riktiga pissråttor. Hur blir man av med dem?
samma som alla andra, blir uppringd varje dag och blockar varje gång
Ringer och ringer från nya blockade nummer hela tiden. Sjukt irriterande.
Ringer minst typ 4 gånger varje dag från olika nummer! Kan inte dom sluta nån gång!
Ringer och ringer och blockerar och blockerar olika nummer från dem.
Ännu ett nummer att lägga i blocklistan! Finfin funktion det.
Sent ska syndaren vakna…..sa upp min prenumeration pga ändrat distributions sätt….nu blir man terroriserad på telefon av detta bolag 🤯 Sluta ring !
Tröttsamt, de ringer dagligen...
Bonnier, de lovade att ta bort mig ur listan men ringer ändå.
Lägger på när man svarar och slutar inte ringa, samma sak har hänt varje dag nu i en månad. Otroligt dåligt!
Har deltagit på ett uppskattat event arrangerat av Bonnierkoncernen. Men har inte bett om att bli uppringd av säljare efteråt. Som anställd kommer man INTE köpa en branschtidning för 2800 kr/år när samma nyheter cirkulerar i en mängd olika kanaler och branschsammanhang. Väldigt efterhängsna försäljare. Oseriöst.
Telefonterror, ringer från nytt nummer varje gång i flera veckor. Om du svarar så finns det inte någon person i luren. Har varit tyst i några veckor men nu börjas det igen.
Idioter ringer o lägger på luren när man svarar…..
Har bett om att dom inte ska ringa men dom fortsätter. Vad är det dom inte förstår ? Säljaren som ringde slängde dessutom på telefon när jag sa att vi inte är intresserade. Bra marknadsföring för företaget eller inte. Minus på det omdömet.
Ringer en signal och sen lägger dom på. Förstår inte att dom får fortsätta.
Har bett dom att inte kontakta mig men dom fortsätter att ringa dag ut och dag in...
Ringer flera gånger varje dag. Idag svarade jag, men då var det bara tyst i andra änden.
Skitföretag som ringar från nytt nummer varje dag. Kommer säga upp min prenumeration på Dagens Nyheter... (Bör inte ens ha een badboll i bedömningen ovan, men man kommer inte vidare utan att markera en av fem)