Bonnier News Inhouse Sales AB

1.0

5 omdömen om Bonnier News Inhouse Sales AB

Nils Jan-eric S
Skrev om Bonnier News Inhouse Sales AB

Fick kontakt med dem efter många om och men om att de skulle sluta att ringa mig. Efter ett uppehåll på några veckor så är de igång och ringer igen

Anders S
Skrev om Bonnier News Inhouse Sales AB

Troligen Fake! Han vill att du skall prenumerera på en tidning och troligen NU betala med Bankid. Gör INTE det. En snäll och vänlig "svensk man" ringde och frågade om jag gillade tidningen xyz. "JA" sade jag, det är därför jag prenumererar på den. Han blev "förvånad". Fel i mina register.... Svar: Jag har prenumererat på denna tidning i Många år. Mycket trogen kund. Mycket enkelt för ett datorprogram att inse detta. SLUTSATS: Han ville LURAS. UPPMANING: Blockera detta nummer!!

Fredrik J
Skrev om Bonnier News Inhouse Sales AB

Efter att min prenumeration har upphört så har dom ringt dag ut och dag in. Jag har bett dom att inte kontakta mig men dom fortsätter att ringa. Efter att jag kommit i kontakt med dem via kundtjänst så har dom slutat att ringa. Jag har ingen kontakt med Bonnier News Inhouse Sales längre.

Samuel B
Skrev om Bonnier News Inhouse Sales AB

Ringer flera gånger varje dag. Idag svarade jag, men då var det bara tyst i andra änden.

Hasse C
Skrev om Bonnier News Inhouse Sales AB

Skitföretag som ringar från nytt nummer varje dag. Kommer säga upp min prenumeration på Dagens Nyheter... (Bör inte ens ha een badboll i bedömningen ovan, men man kommer inte vidare utan att markera en av fem)