Privatperson

1 071 omdömen om Privatperson

Sedan starten hos Reco 2018
Hans B
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag har aldrig behövt kontakta dem. Uppskattar att det är en kundägd leverantör.

Kent S
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

bra och kunnig medarbetare har alltid fått bra svar

Svar från Privatperson

Hej Kent, Vad härligt att höra! Vad kul att höra att du känner dig nöjd. Det glädjer oss! God jul! Mvh Ayelin

Birgitta D
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag tycker det är bra att vara kund i Boo Energi. Jag har Booportföljen och är nöjd men jag har ju också liten förbrukning, villaägarna har väl mer koll på elpriset över dygnet.

Svar från Privatperson

Hej Birgitta, Tack för din trevliga recension! Vad kul att höra att du känner dig nöjd. Det glädjer oss! Även våra lägenhetskunder är lika viktiga för oss. Ha en fin dag! Mvh Ayelin

Marie E
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Trevligt bemötande och hjälpsamma vid min senaste telefonkontakt då jag gick in som medlem efter min avlidne make

Svar från Privatperson

Hej Marie, Tack för din trevliga recension! Jag beklagar sorgen för din man. Vad kul att höra att du känner dig nöjd. Det glädjer oss väldigt mycket. Ha en fin dag! Mvh Ayelin

Eva B
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Valde Booportföljen som presterade betydligt över mina förväntningar. Har nu flyttat till Norrtälje och en förening som bakat in hushållselen i hyran men tänker att jag ska få dem att välja Boo Energi när elavtal för hela brfen skall tecknas om.

Svar från Privatperson

Hej Eva, Tack för din trevliga recension! Vad kul att höra att du känner dig nöjd. Det glädjer oss! Och det gör oss ännu gladare att du vill att din BRF ska välja oss som elleverantör. Ha en fin dag! Mvh Ayelin

Sahar N
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag är nöjd met tycker att elnätspriset är för högt.

Svar från Privatperson

Hej Sahae, Tack för din trevliga recension! Vad kul att höra att du känner dig nöjd. Det glädjer oss! Jag kan försäkra dig att vi erbjuder våra nätkunder de bästa priserna vi möjligtvis kan. Ha en fin dag! Mvh Ayelin

Margarethe A
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Har blivit mycket bra bemött av boo! Ringde angående faktura som inte hade kommit och pratade med en vänlig abställd på boo!

Svar från Privatperson

Hej Margarethe, Tack för din trevliga recension! Vad kul att höra att du känner att du fick hjälp av en vänlig kollega. Det glädjer oss! Ha en fin dag! Mvh Ayelin

Kristina K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Trevligt bemötande av telefonsamtal och hjälp med mina frågor jag hade

Svar från Privatperson

Hej Kristina, Tack för din trevliga recension! Vad kul att höra att du känner att vi är snabba på att informera dig. Det glädjer oss! Ha en fin dag! Mvh Ayelin

Peter A

Alla kontakter med Boo Energi har gått smidigt

Svar från Privatperson

Hej Peter, Det glädjer mig oerhört att höra detta! Det är precis vad vi strävar efter. Du är så välkommen åter vid vilka som helst funderingar! Mvh Ayelin

Micke L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Vänligt, artigt och hjälpsamt bemötande.

Svar från Privatperson

Hej Micke, Vad kul att höra att du känner så Micke. Det glädjer mig enormt mycket! Du är så välkommen åter vid funderingar! Mvh Ayelin