Öppnade ett eget abonnemang till sommarhuset. Huset hade redan stolpe med kabel .Behövdes bara personal till inkoppling i skåpet. Av ngn anledning, "slarv" , glömska, behövde personalen återkomma en gång till. Kostsamt då huset är beläget på en ö utan bil förbindelse. Är besviken på de höga nätkostnader. Tyvärr ingen konkurrens. Ytterligare en faktor som motarbetar en levande skärgård.
1 118 omdömen om Privatperson
Mycket bra men vi betalar alltid mer för eltillförseln än vad vi betalar för faktisk elförbrukning.
Fungerar bra med trygg leverans. Kia avtalet stimulerar till effektivt utnyttjande av bilen med laddning på lågpristider. Tyvärr avslutas detta tydligen efter tre år…..
Hej Gunnar, Stort tack för din fina kommentar! Efter att avtalet med Kia löper ut erbjuder vi andra avtalsformer som är väldigt fördelaktiga. Kontakta gärna vår kundservice så kan vi bolla lite! Ha en toppendag! Mvh Ayelin
Mycket bra service. Företaget är även innovativt och ligger i framkant med allt som gäller energi inom nätägande, leverans, lagring och hållbarhetsarbete. Detta gör det enkelt för oss som kunder att kunna se vår miljöpåverkan och även minska vår förbrukning. Stiligt med ett företag som faktiskt sätter service före mängdförsäljning.
Hej Dan, Det glädjer mig att läsa din fina kommentar! Vi tror starkt på bra service och tillgänglighet för våra kunder. Vi satsar även stort på miljövänligt el och innovation inom energibranschen så våra kunder kan sänka sina elräkningar. Vad kul att läsa att du ser detta också. Ha en toppendag! Mvh Ayelin
Trodde att portföljen var bra, baserat på er statistik. Men sedan upphörde statistiken samtidigt som priset stundtals var mycket ofördelaktigt. Var helt inställd på att byta leverantör. Senaste månaderna ser det dock ut som att ni bättrar er. Får se vad priset blir när jag om ett par månader blir ”fullvärdig portföljabonnent”. Det går ju gudskelov att byta leverantör.
Hej Jan, Tack för din kommentar och feedback! Boo-portföljen har historiskt varit väldigt fördelaktigt. Däremot är vi medvetna om att det inte var det under flera år. Nu ser vi enligt prognosen att portföljen vänder mot det bättre och ser att det fortsätter så. Om du har några som helst funderingar kring ditt avtal kan du kontakta oss på kundservice för att bolla! Ha en toppendag! Mvh Ayelin
Inga kommentarer, allt som det ska
Hej Fairouze, Tack för din kommentar! Vi fortsätter leverera på samma sätt utan konstigheter till dig. Ha en toppendag! Mvh Ayelin
Jag har inte så stor kunskap om Boo Energi, men det lilla jag vet har jag inget att klaga över.
Fantastisk leverantör! Har aldrig känt att jag behövt klaga över något. 😃👍
Verkli gen nöjd!! Min dotter, också nöjd kund, förmedlade kontakten.
Man blir personligt bemött. Ärenden hanteras snabbt Numera fungerar app:en bra