Privatperson

1 058 omdömen om Privatperson

Sedan starten hos Reco 2018
Patric L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Funkar smidigt lätta att få tag i om man har frågor

Ulla R
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Hållit vad man förutspått och informerat på ett bra sätt

Svar från Privatperson

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme. Vad glad jag blir av att höra att du känner dig nöjd, precis så ska det vara! Du är så välkommen åter vid andra tankar eller funderingar! Mvh Ayelin

Sven-Inge A
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag bytte till Boo Energi för några år sedan och valde Boo portföljen som avtal. Samfälligheten där jag bor har också valt Boo Energi och i samband med det valet fick alla brf ett erbjudande att handla el från Boo Energi med viss rabatt på några kostnadsposter. I min brf hade vi haft Boo portföljen sedan länge och jag satt i styrelsen under den tiden. Min erfarenhet från denna tid gjorde att jag valde byta elhandelsföretag till Boo Energi och det är ett bra val.

Svar från Privatperson

Hej Sven-Inge, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du känner dig trygg med oss efter din erfarenhet med oss genom din bostadsrättförening. Du är så välkommen åter vid andra tankar Sven-Inge! Mvh Ayelin

Yvonne B
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Fungerar alldeles utmärkt. Har inget att tillägga

Svar från Privatperson

Hej Yvonne, Tack snälla för ditt fina omdöme! Du är så välkommen åter vid tankar! Mvh Ayelin

Bo L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Smidigt att ta över abonnemang.

Svar från Privatperson

Hej Bo, Tack snälla för ditt fina omdöme och vad kul att höra att du upplevde att det var smidigt att ta över ditt elavtal! Du är så välkommen åter vid tankar! Mvh Ayelin

Johanna N
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Positivt bemötande. Upplever dem som väldigt seriösa aktörer på denna marknad till skillnad från många andra i samma bransch. Sökte mig till dem då jag hade hört gott om dem, de verkar lokalt i det området som är aktuellt. Mina tidigare erfarenheter av ett annat bolag i denna bransch var totala motsatsen till vad Boo Energi står för så hittills känns det bara bra.

Svar från Privatperson

Hej Johanna, Tack snälla för ditt fina omdöme! Jag hoppas verkligen att du upplever att vi fortsätter leverera den service du förtjänar. Du är så välkommen åter vid tankar! Mvh Ayelin

Robin T
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Väldigt service-minded personal. Man får snabbt hjälp när de behövs. Man känner sig väl prioriterad som kund.

Svar från Privatperson

Hej Robin, Vad kul att du är nöjd med oss på kundservice, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Rose-Marie K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Kundtjänst är alltid så trevliga när man ringer och har frågor & funderingar.

Svar från Privatperson

Hej Rose-Marie, Vad kul att du är nöjd med oss på kundservice, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Kirsten Helene J
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Veldig fornøyd med alt fra Boo Energi.

Svar från Privatperson

Hej Kirsten, Vad kul att du är nöjd med oss på Boo energi. Du är så välkommen! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Max K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Boo Energi är ett elbolag nära mig och har kommit snabbt vid problem. De har även gett mig god information med sina temakvällar om tex solceller.

Svar från Privatperson

Hej Max, Vad kul att du är nöjd med oss, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin