Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun är mäklare på STHLM ESTATE

Gabriel Youhanoun har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Gabriel Youhanoun har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Youhanoun har haft 38 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

261 omdömen om Gabriel Youhanoun

Sedan starten hos Reco 2022
Hamid T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Gabriel sålde min lägenhet och jag är jättenöjd. Tryggt och smidigt hela vägen. Tack! Rekommenderas!

Andrea R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Gabriel var mycket duktig och handledande när det väl kom till avtals signering. Jag som köpte min första bostad fick en tydlig genomgång om hur allt gick till och alla punkter i avtalet. Han var alltid snabb på att svara och hjälpte mig genom hela processen.

Ht T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Gör alltid sitt bästa i alla lägen

Christian D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Extremt professionell och trevlig är Gabbe! Han mötte upp våra krav och såg till att uppfylla våra önskemål. Gabriel såg till att affären gick smidigt och att vi alla blev mer än nöjda. Rekommenderas starkt!!!

SOFI L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Jag är mycket nöjd med Gabriel Youhanouns insats vid försäljningen av min lägenhet. Han var professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Kommunikation och återkoppling var utmärkt, och affären sköttes smidigt och effektivt. Rekommenderas varmt!

Henrik H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Professionell och otroligt trevlig , det är nog den bästa beskrivningen av Gabriel. 100 % Nöjd med hans arbete. Allt vid försäjningen gick smidigt och utan problem . Henrik.

Gesthimani P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Effektiv i högsta grad!! Från första möte till Fullgjorda försäljningsdag.

Simon L
Högdalen

Va ihärdig och hjälpte mig få en svårsåld lägenhet såld till ett bra pris.

Johanna D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

En rak och samtidigt trevlig mäklare som lyssnade och verkade för en win-win för båda parter. Snabb och tydlig i kommunikationen. Rekommenderas varmt!

Hilmon B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Fantastisk mäklare som verkligen gör det lilla extra för sina kunder. Professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. Jag kände mig trygg genom hela processen och är oerhört nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!