Mäklare i Solna

15 rekommenderade mäklare i Solna kommun

Vi förstår att du kanske ska sälja eller köpa en bostad. I Stockholm finns det otroligt många mäklare att vända sig till, att hitta den som passar dig och din situation bäst av dessa kan vara svårt i denna bostadsdjungel. På Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella mäklarna i Solna just nu. En skicklig mäklare kan hjälpa dig till en smidig bostadsaffär, från värdering till avtalsskrivning. Välkommen!

Läs mer »
  • Fastighetsbyrån Solna

Verifierat företag
    2,646 omdömen
    Vi hjälper dig hitta ditt nya drömboende i Solna samtidigt som vi hittar köpare till din tidigare bostad. Kontakta oss för en fri värdering eller boka tid för ett samtal med oss om din boendesituation...
    Naba A
    Naba A: Den bästa mäklaren jag träffat, överträffade alla förväntningarna!!!!
  • Driver du mäklarfirma i Solna?

• STHLM ESTATE

Verifierat företag
    267 omdömen
    Varmt välkommen till oss på STHLM ESTATE - Vi hjälper dig att hitta ditt drömhem i Stockholm med omnejd.
    Sara R
    Sara R: Jag blev väldigt bra bemött av mäklaren – han var trevlig, lugn och förtroendeingivande redan från första mötet. Mina förväntningar var att få tydlig information, bra stöd genom hela processen och ett bra slutresultat – och det levde han verkligen upp till. Försäljningen av min bostad på Hallonbergsplan 2 gick smidigt och jag kände mig trygg hela vägen. Jag uppskattar särskilt hans tillgänglighet och engagemang. Rekommenderas varmt!
  • Vi har koll på Solna!
    Rohan R
    Rohan R: Marie is a very hardworking and committed person. During the entire process she was very active and kept us updated on the progress and opportunities. She was able to close the deal well before we planed to move into the new place which is very much appreciated. Would recommend her anytime.
  • Viktor J
    Viktor J: Mike är en förträfflig mäklare som tar dig igenom säljprocessen från A-Ö på ett föredömligt sätt. Mycket värdefullt för oss då vår erfarenhet av köp/sälj på bostadsmarknaden är begränsad. Rekommenderas varmt! 🌟
  • Vanesa C
    Vanesa C: Jag anlitade SMh och hade Yolanda Fransson som mäklare. Hon var trevlig och engagerad i början, tyvärr var hon slarvig med annonsskrivandet och till och med planriktningen var felaktigt. Vi hittade en köpare efter flera visningar och de upptäckte att det fanns en vattenskada i badrummet (allt detta efter kontraktskrivning). Mäklaren slutade då höra av sig och jag fick ingen hjälp eller råd från henne. Jag påpekade hennes oengagemang till en av franchisetagaren som aldrig svarade på min e-mejl. Jag hade tur att köparen var förståndig och vi hade bra kommunikation så efter 4 veckor av elände med försäkringsbolag, BRF styrelse och hantverkare som var involverade i vattenskadan så visade sig att Yolanda slutat hos SMh och ingen där tänkte på att höra av sig till mig (detta en vecka innan jag skulle lämna ifrån mig nycklarna). Oacceptabelt! Jag tog då kontakt med den andra franchisetagare som hörde av sig dagen efter och bad om ursäkt över Yolandas agerande. Däremot gick han inte med på att sänka arvodet utan gav mig flyttstädnings kostnad som kompensation. Jag tycker att firmans agerande var oprofessionellt och dåligt. Ingen firma jag rekommenderar till någon!
  • ANA MARIA C
    ANA MARIA C: Vi har köpt en lägenhet i Jakobsberg och Filip var ansvarig mäklare för det.
  • Malin B
    Malin B: Dedikerad mäklare med verkligen hjärtat på rätta stället. Kände mig väl omhändertagen från första stund. Proffsig ut i fingerspetsarna. Har rekommenderat Nina Axelsson till alla vänner o bekanta då jag var en mycket nöjd kund.
  • Necat K
    Necat K: Super! Han är alltid tillgänglig och lyssnar noga.
  • Jonas N
    Jonas N: Respekterar inte "Ingen reklam tack!"-skylt på brevlådan. Anser att den typen av "vi vet bättre än kunden"-attityd är arrogant och helt obegriplig som marknadsföring mot nya kunder. Jag blir åtminstone övertygad om att jag aldrig vill anlita detta mäklarkontor.
  • Jakob R
    Jakob R: Många mäklare lovar runt och håller tunt. Inte Matilda Gustafson på Skandiamäklarna i Solna. När jag och min fru kontaktade henne satt vi i en svår sits med en befintlig mäklare som hade misslyckats med att komma ens i närheten av det vi hade förväntat oss i vår bostadsrättsförsäljning. Samtidigt hade vi redan skrivit kontrakt på en annan lägenhet med tillträdesdatum inom en snart framtid, vilket gjorde situationen oerhört stressande för oss. Som tur var kom vi ur det tidigare avtalet och kunde ge Matilda chansen istället. Det var ett av de bästa valet vi någonsin gjort. Förutom att vara otroligt lyhörd, tydlig och anpassningsbar för vår situation lyckades hon med det vi inte trodde var möjligt och infriade alla sina löften och mer därtill. Hon omvandlade vår uppgivenhet till hoppfullhet och till eufori på bara några dagar och vi fick ett bud som var långt över förväntan. Helt otroligt hur hon lyckades med detta! Jag och min familj är så oerhört tacksamma för Matildas insats och kan inte rekommendera henne nog som mäklare. Jag kan garantera att Matilda har god insyn i Solnas bostadsmarknad, är ärlig, engagerad, professionell och tar stort ansvar för sin roll genom hela processen och jag ställer gärna upp som referens om det skulle efterfrågas.
  • Niklas
    Niklas: En mäklarfirma som bemötte oss säljare väldigt seriöst och gav oss en realistisk bild av marknaden och vad vi kunde förvänta oss. Fredrik som hade hand om vår försäljning är en lugn och trygg person som inger förtroende - vilket han också bevisade med att genomgående sköta detaljerna i försäljningen rätt. Att vi fick ett bra försäljningspris bidrar naturligtvis till att vi som säljare är nöjda. Slutligen upplevde vi ONE som väldigt flexibla vilket var skönt när det var mycket att göra, som det är inför en försäljning.
  • Malin K
    Malin K: Snabbt svar, när jag inte hittade något så fick jag fler förslag. Hade fler bra förslag på festlokaler.
  • Johnn W
    Johnn W: Bra mäklare som verkligen jobbade för att få vår lägenhet såld för "rätt" pris. Intresserad och bra på att hålla en uppdaterad om vad som händer. Blev en smidig försäljning.
  • Stefan Dilan K U
    Stefan Dilan K U: Var på visning med Farzad som är en av delägarna i bolaget. Under visningen var han trevlig och frågade om vi undrade något mm. Vi valde att lägga ett bud på lägenheten. Då visade Farzad sin riktiga sida. I syfte att höja budet på lägenheten ringde han och var hotfull och direkt otrevlig. Han försökte manipulera känslor genom att skuldbelägga och vägrade att erkänna sitt misstag trots att vi utförligt skrivit och förklarat hur han agerat, och hur vi tänkt i vårt bud. Istället menade han att vädering av lägenheter inte har något med marknaden att göra, utan enbart på vad han och säljaren har för åsikter. Han sa ordagrant" om man har en lägenhet som är värd 1 miljon, kan man sälja den för 10 miljoner. Vi kände givetvis att det inte riktigt reflekterade verkligheten och valde därför att återkalla vårt bud.
  • Driver du mäklarfirma i Solna?

• Maria H
    Maria H: Jag har då aldrig varit med om en sådan pinsamt kass service som den vi har fått erfara som hyresgäst hos Wåhlin Fastigheter (i Solna)! Vi flyttade in i en relativt nyrenoverad och ombyggd lägenhet på Södra Långgatan 19 i slutet av 2022. Sedan i början av 2023 har vi inkommit med ett antal felanmälningar (på fel som mest troligt kan kopplas till ett, minst sagt, inkompetent utfört renoverings- och ombyggnadsarbete av deras huvudansvarige underentreprenör) vilka ännu inte åtgärdats. I skrivandes stund finns en handfull felanmälningar som nu hunnit bli runt året gamla. Inte heller har vi fått återkoppling gällande dessa. Och detta trots att vi så sent som tidigt i somras gjorde Wåhlin uppmärksammade på detta. Som exempel på några av dessa icke åtgärdade fel kan nämnas en strömställare/-brytare genom vilken det drar in (nu kall!) luft utifrån, och parkett som reser sig vid kallt och fuktigt klimat. Och någon återkoppling gällande eventuell åtgärd utifrån den fuktmätning som gjorts (och som gav vissa negativa utslag) har Wåhlin heller inte bemödats sig med. Min slutsats säger mig att tanken från deras sida verkar bl.a. vara att vår 1,5 år gamla son inte ska kunna få vistas och röra sig fritt i utsatta delar av lägenheten utan att, särskilt så här års, behöva bli kraftigt nedkyld. Eller att vi vuxna kort och gott faktiskt får ta och stå ut med att ha delar av ett golv som på vintern blir så kallt att stå på i strumplästen att det efter ett par ögonblick börjar göra ont i fötterna. Som grädde på eländet har Wåhlin dessutom mage att ta ut 14 000 kr i månaden för dessa mycket dåligt planerade 67 kvm vi hyr det här boendet för! Ett bonusexempel på ärenden Wåhlin inte åtgärdar eller agerar på (trots flera grannars felanmälningar): Vid större regnmängder läcker det in i flera lägenhetsförråd... Suck. Eller vad tycks om att Wåhlin har som rutin att i sina system avsluta(!) ärenden hyresgäster inkommit med efter det att dom har vidarebefordrats till Veidekke och andra utförare för åtgärd, eller att man uppenbarligen inte har som krav att dessa underentreprenörer ska klarrapportera eller återkoppla till dom själva i dessa ärenden. Alltså, vilket skämt till företag! En god idé vore om Wåhlin lägger uppgifter som handlar om service på en extern aktör och vars hela verksamhet går ut på att förvalta andras fastigheter och relationen med dom som betalar för att bo däri. För det här med kundservice... ja, det ska Wåhlin inte utge sig för att ha kompetens nog för att kunna ge sina hyresgäster. Som sagt, Wåhlin är antagligen en av de absolut sämsta fastighetsägarna att bo hos. Åtminstone i Solna.

Mäklare i Solna

På Reco.se jobbar vi hårt för att tillsammans bygga upp en plattform där vi hjälper varandra att hitta till de bästa mäklarna som finns i Solna just nu. Du kan ta del av vad tidigare kunder skriver om sina erfarenheter med olika mäklare samt att du själv kan bidra med egna rekommendationer om de mäklare du nyligen varit i kontakt med. Eftersom att det är viktigt att du hittar en mäklare som förstår dig och din situation kan det vara smart att prata med några olika mäklare innan du bestämmer dig för vart du ska vända dig. Här på Reco.se ger vi dig hela listan till de mäklare som är aktiva i ditt område just nu, dessutom guidar vi dig till de som är bäst rekommenderade just nu. Vi hoppas att du hittar en fastighetsmäklare i Solna som kan hjälpa dig till en smidig bostadsaffär, och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra personer som letar efter en duktig mäklare i ditt område. Vi på Reco.se önskar dig ett stort lycka till!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.