Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun är mäklare på STHLM ESTATE

Gabriel Youhanoun har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Gabriel Youhanoun har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Youhanoun har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

240 omdömen om Gabriel Youhanoun

Sedan starten hos Reco 2022
Soheil S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!

Helene N
Mälarhöjden

Trevligt bemötande, kändes ärlig, nyfiken och hjälpsam!

Gitte H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Väldigt engagerad och alltid tillgänglig Kunnig och alltid vänlig och tillmötesgående Har bara positivt att säga om Gabriel

Yufang Q
Skrev om Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

När det var dags att sälja vår lägenhet var det självklart för oss att välja Gabriel. Vi uppskattade Gabriel professionalitet samt tillgänglighet genom hela processen. Kombinationen av hans kompetens inom försäljning tillsammans med hans goda förståelse för människor gör honom till den bästa mäklare vi har träffat. Vi vet att den uppfattningen delas av många andra. Vi kan varmt rekommendera Gabriel!

Toppen bra Förväntningarna var höga mäklaren leverade Mycket bra arbetat

Miguel Angel Chourio C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Här kommer en till riktigt nöjda kund till Gabriel Youhanoun. Vi har haft en mycket bra erfarenhet med Gabriel och våra kommunikation var utmärk hela tiden. han var alltid tillgängliga under processen och svarade alla mina frågor i real-time. Han visar hög kompetens som mäklare, hög kunskap om marknaden och framförallt allt dedikation och passion. Topp bäst mäklare i Stockholm län. Kan starkt rekommendera Gabriel. Tusen tack!

Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Väldigt professionellt Gabriel levererar väldigt starkt Mycket bra arbetat med kunder i nuvarande marknad

Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Gör ett toppen arbete Gabriel levererade utmärkt över förväntan Väldig bra leverans gällande Johan Prinz väg

Dennis B
Skrev om Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Jag köpte min första lägenhet genom Gabriel på STHLM ESTATE, och jag kan inte vara mer nöjd med upplevelsen. Från första kontakten var Gabriel otroligt lätt att kommunicera med och väldigt hjälpsam genom hela processen. Han tog sig tid att svara på alla mina frågor och förklarade allt på ett sätt som gjorde att jag kände mig trygg och säker i varje steg. Det var tydligt att Gabriel hade ett stort engagemang för att hitta det bästa för mig som kund, och jag uppskattade verkligen hur smidigt och stressfritt allt gick. Från...

Sandra A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Youhanoun en del av STHLM ESTATE

Gabriel gjorde att hela affären blev enkel och smidig skulle absolut rekommendera honom till mina vänner.