Utförde ett snabbt och bra jobb.
Brunnsbo Rör AB
På Brunnsbo Rör AB finns branscherfarenhet inom rörläggeri och VVS-installationer. Brunnsbo Rör lägger stor vikt vid att förstå varje kunds unika behov och strävar efter att erbjuda hållbara helhetslösningar inom rörläggning och VVS. Deras verksamhet sträcker sig över Göteborg med omnejd och riktar sig lika till privatpersoner...
32 omdömen om Brunnsbo Rör AB
Sedan starten hos Reco 2023
Brunnsbo rör anlitades för ett utbyte av ett frånlufts VP system med ett helhetsansvar, inköp, demontering, anslutning, driftsättning och bortforsling. Bra kommunikation och ett proffsigt genomförande. Kan varmt rekommendera Brunnsbo rör.
Fick jättebra hjälp med att byta blandaren i mitt kök. Supernöjd med jobbet och det trevliga bemötandet.
Vi anlitade Brunnsbo rör att utföra VVS arbete vid NYB av parhus samarbetet bestått av tydlig kommunikation och hög kvalitet, känner mig trygg som kund kan bara rekommenderas.
Vi är mycket nöjda med Brunnsbo Rör. Snabb hjälp, proffsigt och mycket noggrantt samt trevligt bemötande Vi kan rekommendera firman.
Bra, men alldeles för dyrt. Det var inget stort jobb, 4 timmar, borde väl ha haft denna standardutrustning i servicebilen, som vi också betalade för
Ringde runt 08:30 och dom var här runt 10:00 och åtgärdade ett dåligt element, grym service och proffsigt bemötande.
Duktiga killar med bra service!
Vi är så glada för det fina arbete som gjorts. Allt funkar perfekt. Jobbet gick enligt plan. Världsklass.
Jag är mycket nöjd med den service jag fick från Brunnsbo Rör när de installerade ett komplett värmesystem i mitt hus. Hela processen, från första kontakt till hembesök, diskussioner, offert och slutlig installation, gick verkligen smidigt och snabbt. Jag bad om förslag från olika företag, men den kompetens och kundfokus jag upplevde i samtal med Ditmir var överlägset bäst. Ditmir guidade mig genom de olika alternativen och hjälpte mig att fatta rätt beslut. Teamet var väldigt hårt arbetande och lyckades avsluta jobbet snabbare...
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både vår service och det färdiga värmesystemet i ditt hus. Det var ett nöje att arbeta med dig genom hela processen, och vi uppskattar att du värdesatte vår rådgivning och det hårda arbete vårt team lade ner. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida projekt och tackar för ditt förtroende och dina 5 stjärnor! Vänliga hälsningar, Ditmir med teamet på Brunnsbo Rör AB
Vi anlitade Brunnsbo Rör AB för en totalrenovering av både kök och badrum i en lägenhet. Jag uppskattade deras pålitlighet och yrkesskicklighet. Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsplan och de visade god förståelse för de specifika kraven i projektet. Samarbetet fungerade smidigt och kommunikationen var tydlig, vilket underlättade för oss att hålla projektet på rätt spår. Slutresultatet levde upp till våra förväntningar och jag ser fram emot att arbeta med Brunnsbo Rör AB igen i framtida projekt.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Artan! Det var ett nöje att arbeta med er på ert projekt. Vi är glada att ni är nöjda med resultatet och ser fram emot att samarbeta igen i framtiden!
Visi är professionell från början till slut. Tack för senast. Mycket nöjd kommer att anlita Brunnsborör defenitivt igen, rekommenderar.
Tack för ditt omdöme, Arsim! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och ser fram emot att hjälpa dig igen.
Bra Tack för ett snabb service. Trevlig sommar
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar din feedback och önskar er en fortsatt trevlig höst.
Vi är mycket nöjda med Ditmir och hans gäng. snabb hjälp, proffsigt och mycket noggrantt samt trevligt bemötande Vi kan rekommendera firman
Tack för era varma ord, Ann-Marie! Vi är glada att ni är nöjda med vårt arbete och uppskattar er rekommendation.
Hade ett lite annorlunda önskemål[och det är 100% görbart med kunnig personal] Varit i kontakt med andra bolag och förklarade vad jag önskade få gjort och fick till svar:" det är inget vi kan erbjuda". Brunnsbo rör kom hem till mig, vi kollade över läget som är lite krångligt. Jag förklarade mitt önskemål och fick ett enkelt svar": det kan vi fixa". Jobbet blev utfört precis så som jag har tänkt mig, allt fungerar till 100% och framför allt - dom jobbade lugnt, systematiskt, noggrant och resultatet blev riktigt snyggt och cleant. Kommer utan tvekan anlita dom igen.
Tack, Kovacic! Vi är glada att vi kunde lösa ditt unika önskemål och att resultatet blev precis som du önskade. Vi ser fram emot att arbeta med dig igen!
Professionell hantverkare som har hög arbetsmoral och ser till att jobbet slutförs! Även väldigt trevlig och vänlig.
Tack för ditt fina omdöme, Artin! Vi strävar alltid efter att hålla en hög arbetsmoral och är glada att du uppskattade vårt arbete.
Mycket kunnig och trevlig rörmokare. Åtgärdade problemet så snabbt han kunde och slutresultatet blev bättre än förväntat. Installation av en ny duschblandare 👍
Tack, Jazon! Vi är glada att du är nöjd med installationen och att det överträffade dina förväntningar.
Bra service👍🙏Kan rekommendera dem till arbete med byte av varmvattenberedare 👍
Tack, Ulf! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med varmvattenberedaren och att du är nöjd med vår service.
Bra. Kunniga. Trevligt bemötande.
Tack, Lars! Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd med vårt arbete.
Snabb service och lätt att jobba med!
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service.
Snabb återkoppling och besök. Utförlig och bra beskrivning av problem och åtgärd!
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och ge en bra beskrivning av problemet och åtgärden.
Trevliga killar som gjorde ett bra jobb på en lördag när det var akut med brott på hydronfonrör.
Tack, Birgit! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med det akuta problemet, trots helg ;)
Löste jobbet (omdragning av värmeledning) snyggt. Hantverkaren som gjorde jobbet hade en del problem med språket. Inget som spelade någon roll i vårt fall, men skulle kunna ställa till det om det vill sig illa.
Tack för ditt omdöme, Mats! Vi är glada att jobbet blev snyggt utfört, och vi tar till oss din feedback om språket.
Svarade först snabbt i telfon, och vi avtalade ungefärlig tid. Sedan var det svårt att få tag i dem när tiden drog iväg. Detta berodde dock på annat job, så kanske inte så konstigt. Väl på plats hjälptes vi åt med jobbet och allt löste sig. Fick även svar på andra frågor jag hade. Det blev dessutom billigare än vad vi pratat om.
Tack för ditt omdöme, Ralf! Vi ber om ursäkt för förseningen, men vi är glada att allt löste sig till slut och att det blev billigare än förväntat.
Enkelt och snabbt utfört akut arbete. Tack för hjälpen!
Tack för ert omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till snabbt med det akuta arbetet.
Enastående BRA!
Tack så mycket, Folke! Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme.
Det jag upplevde från företaget då jag anlitade dem är att de bryr sig om sin uppdrag, att tänka först, komma med rätt rådgivning - tittar inte på någon billig lösning för att få uppdrag, vet vad de sysslar med och håller sig till att göra rätt. Rekommenderar dem.
Tack för ditt omdöme, Amir-Reza! Vi är glada att du upplevde att vi bryr oss om vårt arbete och att vi kunde ge rätt rådgivning.
Snabb hjälp när min varmvattensberedare börjat läcka. Ny fin beredare redan nästa dag!
Tack, Lolou! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med att byta varmvattenberedaren.
Trevliga och noggranna med utfört jobb
Tack, Hebbe! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada att du är nöjd med vårt arbete.
Snabb och bra service, och höll vad dom lovade.
Tack, Bengt! Vi är glada att vi kunde hålla vårt löfte och leverera snabb och bra service.
Bästa rekommendationer man kan ge ,bara plus
Tack så mycket för ert omdöme! Vi är glada att ni ger oss era bästa rekommendationer.
Mycket väl bemött! Snabb hantering av problemet. Köpte ny varmvattenberedare
Tack, Angela! Vi är glada att vi kunde hantera problemet snabbt och att du är nöjd med den nya varmvattenberedaren.