Jag fick snabba mailsvar och mycket trevligt bemötande. Beställde inspektion av papptaket på vårt hus och två trevliga killar menade att det såg mycket bra ut och att vi kunde vänta ca 5 år innan omläggning. Beställde istället byte av 7 st stuprör som gjordes professionellt och omgående. Kan varmt rekommendera Bunkeflo Takentreprenad AB.
Bunkeflo Takentreprenad AB
Vad är då Bunkeflo Takentreprenad AB? Jo, lite kort och gott är vi ett litet lokalt byggföretag som rymmer erfarenheter, kunskap och yrkesstolthet. Detta betyder också att alla medarbetare är utbildade och certifierade. Allt vår material som vi använder är CE-P märkta och godkända av SITAC och SP. Vi är mån av våra kunder...
117 omdömen om Bunkeflo Takentreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2020
Vi bytte betongpannor på taket i samband med installation av solceller. Från första kundbesöket fick vi trevligt bemötande och tydlig information. Hela teamet, från projektledning, takläggare och plåtslagare informerade och ställde frågor under projektets gång och var framförallt mycket trevliga att ha att göra med. Dessutom hade de bra dialog med solcellsfirman som installerade solcellsanläggningen.
Vi anlitade Bunkeflo Takentrepenad för att lägga om papptak på garaget. Efter godkänd offert hade vi önskemål om andra avvikelser som inte var några som helst problem att fullborda, vilket vi är jättenöjda med. Professionelt utfört och enkla att få tag på vid frågor etc. Vi är jättenöjda med insatsen från Bunkelo Takentrepenad.
Vi kan verkligen varmt rekommendera detta mycket kompetenta företag. Alltifrån bemötandet, utförandet till slutresultatet. Daniel och alla hans kollegor är mycket vänliga och tillmötesgående samt oerhört proffsiga och kunniga. Vi är helt enkelt supernöjda med vårt nya tak! / Lars & Christel
Kan varmt rekommendera Bunkeflo Tak! Bra kommunikation, kommer när de ska, fixade snabbt när mindre detalj blivit fel/missförstånd, fint slutresultat!
Trevlig stämning. Hjälpsamma. kompetenta och kvalitetsmedvetna
Byte av garagetak. Trevliga killar som kan sitt jobb. Allt gick väldigt smärtfritt 👍
Rakt och tydlig kommunikation. Upplevde att det var enkelt att ställa frågor och ta upp funderingar längs med vägen och det var mycket uppskattat.
Gör ett bra jobb. Dyker upp när de skall. Trevlig personal
Snabb hantering kring offerten som var väl underbyggd med all nödvändig information för beslut för vårt byte av tak. Hantering kring ställnings-byggande, byte av tak, rensning av överblivet material, plåtarbete och kommunikation under arbetstiden har fungerat utmärkt. - Med ett mycket fint resultat. Vi kan varmt rekommendera Bunkeflo Takentreprenad AB som er leverantör för att byta tak.
Tack Fredrik för dem fina orden. Det värmer våra takläggarhjärtan!
Anlitade Bunkeflo Takentreprenad för takbyte. Bra kommunikation genom hela processen, professionellt genomfört och ett mycket bra slutresultat!
Mycket trevliga killar, taket på mitt förråd blev jättebra! Nästa på gång är på huset i sig!
Den var bara positiv proffsigt gjort. Sen är de som alla andra hantverkare dom är inte bäst i klassen på att städa efter sig :)
Som vanligt trevligt bemött Väl utfört arbete
Bunkeflo Takentreprenad AB vann upphandlingen att lägga om vårt platta papptak på garaget ca 36 kvm inkl plåtarbeten (krönplåtar, avlopp mm). Trevlig företagsledare som tog första kontakten och inspekterade arbetet inför offert. Samme företagsledare senare mycket lyhörd och positiv då vi hade någon synpunkt på utfört plåtarbete vilket genast åtgärdades. Arbetet utfört snabbt och bra på avsedd tid. Fakturerat samma belopp som det i offerten. Vi kan rekommendera detta företag för denna typ av arbeten. Vad dom i övrigt är duktiga på kan vi inte bedöma.
Vi ville ha ny takbeklädnad till vårt radhus. Vi blev väl bemötta av den första kontakten med Daniel. Våra förväntningar och förhoppningar infriades under arbetets gång. Trevliga och kunniga. Relativt snabba utan att tumma på kvaliteten. Vi är mycket nöjda.
Fick snabb hjälp med reparation av vattenskada på mitt garagetak och ny takpapp. Bra information och diskussion om vad som var bäst att göra. Lyssnade och kom tillsammans fram till ett bra resultat. Positiva killar som photade hur det såg ut och hur det blev på taket. Mycket nöjd. Proffsigt!
Tjänsten avsåg takomläggning inklusive plåtarbete. Snabba svar och väl utfört arbete.
Behövde få nytt tak lagt för installation av solpaneler. Fantastiskt bra gäng, från första mötet, med att få hjälp med att välja bästa lösningarna till genomförande, kvalitet och punktlighet. Dessutom är de jäkligt trevliga.
Mycket professionella i sitt bemötande och arbetet och alltid tillmötesgående i våra diskussioner. Vi är mycket nöjda och kan ge de bästa rekommendationerna! Vid nya behov kommer vi direkt anlita dem igen.
Allt igenom projektet väl genomfört. Välorganiserat och ordentligt, projektet startade enligt plan och avslutades enligt plan. Rekommenderas!
De var snabbt på plats för en första bedömning. Trevlig och kunnig personal. Fick därefter kostnadsförslag och arbetsbeskrivning på Mail. De kom tidigare än förväntat och lagade taket. Snabbt effektivt och trevligt. Kostnadsförslag och arbetsbeskrivning höll och arbetet ser jättebra ut. Snabb, enkel och rak kommunikation med Daniel Malmberg. Priser i nivå med övriga branschen. Vi är jättenöjda och rekommenderar dem varmt.
Tack Patrik för dem fina orden. Glädjer oss att ni är nöjda med utfört arbete. Ha en fortsatt fin vår!
Ett riktigt trevligt och profsigt gäng som var här och la papptak plåtade in vindskivor satte hängrännor och stuprör på vårt nybyggda uthus. Snabbt snyggt och städat var det när de lämnade ochså. Kan inte utan att rekomendera Bunkeflo Takentreprenad av hela mitt hjärta.
bra arbete trevlig personal, leverans i utlovad tid
Hjälp pro bono från kontakt och därefter mycket flexibla, serviceminded, bra och snabb hjälp. Nu vet jag vem jag ringer igen när jag behöver hjälp på och / eller med taket!
Lyhörda redan från planeringsstadiet in i entreprenad. Proffsiga och punktliga. Skillnad på hantverkare & hantverkare. Kan inget annat än rekommendera!
Har fått nytt tak lagt, och hjälp när stormen senare rev tag i det. Daniel och killarna på Bunkeflo har alltid haft en öppen och bra kommunikation, och är alltid redo att förklara ifall man har frågor. Känns väldigt tryggt!
Beträffande bemötandet var i normal ordning som jag upplevt det. Det var trevliga män som jag kom i kontakt med Förväntningarna var annorlunda eftersom vintern kom emellan med längre väntetid än väntat. Då det under tiden började det läcka efter häftiga regn steg min svärson upp och tätade intill ett ventilrör provisoriskt så det blev stopp. På grund av min höga ålder tillåter ingen att jag kliver upp, trots min nyfikenhet, men vad jag kan beskåda på avstånd ser det bra ut. Jag tror mig lita bra utfört arbete
Snabb respons på frågor och bra utfört jobb.
Bra service, tidsplanering/planer som höll och uppföljning på arbetet. Väldigt nöjd generellt med bytet av vårt tak
Bra jobb trotts väderet blev snyckt och tätt. Bra städat
Bra att ha att göra med. Pålitliga, säkra och duktiga
Super bra bemötande. Daniel kom förbi o lämnade offert direkt. Väldigt prisvärt jämfört med andra aktörer och bra lokal kunskap. De hann prioritera uppdraget. Bra kommunikation och trevlig personell. Rekommenderar starkt:) .
Proffsigt jobb och supertrevligt bemötande
Gav Bunkeflo Takentreprenad uppdraget att lägga nytt takpapp, sätta nya krönplåtar, samt byta ut ett takfönster inkl. ram. Genomgående bra och trevligt bemötande, och bra utfört arbete! En mindre, trivial, sak behövde åtgärdas i efterhand, vilket de tog på sig och löste galant! Kan varmt rekommendera dem!
Jag är nöjd med jobbet som bolaget utförde och uppfattningen är att arbetet utfördes professionellt. Den initiala kontakten gick bra, sedan fanns det lite att önska gällande återkoppling.
Bunkeflo Takentreprenad rev vårt gamla tak och la ett helt nytt från grunden. De har varit superproffsiga från första till sista dagen. Enkla, trevliga och väldigt lyhörda. Kan varmt rekommendera dem för alla som behöver göra takarbete.
Trevliga, snabba och professionella! Kommunikationen fungerade bra under hela processen och de gånger något problem med takbytet uppstod var de hjälpsamma och anpassningsbara för att lösa det på bästa sätt för mig. Har bara gott att säga om företaget.
Nytt papptak + plåtbyte Trevligt bemötande och proffsigt jobb Rolf & Bodil Staffanstorp
Trevlig och lätt att prata med. Inga konstigheter att hitta bra lösningar.
Hej! Vi fick snabb och fin hjälp med vårt skadade tak. Hembesök dagen efter vår anmälan, Samt 2 duktiga takläggare lagade vårt tak Inom en vecka! Vi är helnöjda! Manfred och Inger Burlöv
Trevligt bemötande och god kommunikation. Vi var nöjda med arbetet som utfördes.
Proffsigt bemötande. Vi kunde följa deras arbete hos oss genom bilder de tog under arbetets gång på takrenoveringen Vi blev rekommenderade att anlita Bunkeflo Totalentrepenad av vänner. Vi är helnöjda!
Mycket positivt från första kontakt med Daniel till snabbt utfört plåtarbete på taket av mycket trevliga hantverkare. Vi kommer att rekommendera BFTE för andra.
Riktigt bra bemötande av hantverkarna och dom utförde ett fantastiskt arbete, ingenting att anmärka på. Kan utan tvekan rekommendera Bunkeflo Totalentreprenad.
Kan varmt rekommenderas! Bytte vårt tegeltak, plåtade in skorsten och vindskivor. Synkade även med solcellsföretaget vi valt så allt flöt på. Jättefint resultat, noggrant från start till slut! Bra kommunikation och stort tålamod med alla våra frågor och önskemål! Tack!
Blev trevligt bemött av företaget och de hittade och åtgärdade läckan i taket snabbt.
Bra bemötande, kunniga och effektiva.
Mycket god kommunikation och ett trevligt bemötande från alla på Bunkeflo Totalentreprenad. De lade om takpappen på vårt hus och satte nya hängrännor. Bunkeflo samordnade sig med det företag som samtidigt installerade solceller hos oss. Vi fick svar på alla våra frågor och hjälp när det behövdes. Sammantaget ett mycket väl utfört arbete med hög serviceanda. Vi rekommenderar varmt Bunkeflo Totalentreprenad.
Kan bara sammanfattas med ett ord, Världsklass!!!