Takläggare i Skåne

Lomma  (1 st)
Staffanstorp  (1 st)

Topp 17 takläggare i Skåne

• Ulf S
    Ulf S: Gjorde ett utmärkt takbyte, enligt utsatt tid och kostnad, och var mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Rekommenderas varmt.
  • Bunkeflo Takentreprenad AB

124 omdömen
    Kristoffer M
    Kristoffer M: Vi är mycket nöjda med vårt nya papptak från Bunkeflo totalentreprenad! Kommunikationen har funkat utmärkt och arbetet har flutit på mycket smidigt. Dom har dessutom varit väldigt flexibla då vi installerar solceller och behövde hjälp med infästningar. Rekommenderar starkt!
  • Wirén Bygg Aktiebolag

44 omdömen
    Malin H
    Malin H: Vi byggde om hela vår övervåning, byggde till en kupa, bytte hela taket och renoverade husets fasad. Wirén Bygg var en av flera offerter, och var inte dyrast eller billigast, men gav oss absolut bäst intryck vid första mötet. Detta intryck har sedan infriats om och om igen. De har genomgående haft ett professionellt bemötande, kommunicerat rakt och tydligt och varit väldigt vänliga. Detta gäller alla från Dick Wirén, som varit den som lett bygget och vi har haft tätast kontakt med, till hantverkarna och även underleverantörer som genomfört specialuppdrag. Vi har essentiellt delat hus med nya människor i tre månader, och det har hela tiden känts tryggt. Vårt hus är byggt 1910, så vi visste från början att det skulle dyka upp överraskningar och möjliga förseningar. Alla ändringar, tillägg och avdrag har behandlats tydligt och inte genomförts förrän uttryckligt godkännande och prisuppskattning funnits. Vi har haft regelbundna avstämningar där vi gått igenom tidplan, ekonomi och pågående delar samt större och mindre förändringar och "att göra"-punkter. Tidplanerna har hela tiden varit realistiska och tydligt kommunicerade. Dick Wirén har också genomgående varit uppmuntrande när vi diskuterat besiktningar, så vi har under byggnationen haft både en besiktning av konstruktionen av innertaket och övervåningen, samt en besiktning av plåttaket. Bägge två gick utmärkt, och taket fick beröm för gott hantverk. Vi kan varmt rekommendera Wirén Bygg, de har gjort en omfattande renovering och byggnation lugnare och tryggare.
  • Gunvor K
    Gunvor K: Bara bra trevliga killar jobbade bra ser bra ut
  • Christina U
    Christina U: Vänligt och respektfullt bemötande. Alla hanverkare var mkt trevliga ! Svarade gärna på frågor. Proffsigt utförande av omläggning av mitt platta tak. Jag var utsatt för oseriös firma som orsakat läckage.Mabo kunde rycka ut akut och räddade därmed det hela. Besiktningsman instämde i deras bedömning. Fick offert och sedan gjorde de ett proffsigt och snyggt jobb.Mkt nöjd.
  • Välkommen till Erby! Vi är byggföretaget som erbjuder ett stort utbud tjänster och alltid håller vad vi lovar.
    Sven Arvid Gustav A
    Sven Arvid Gustav A: Seriösa och proffsiga! De har alltid haft en bra dialog före och under alla projekt vi haft. De håller också vad de lovar och har aldrig smygt in några extra kostnader eller andra tveksamheter. Anlitat dem till och från under många år.
  • Gunnar O
    Gunnar O: Trevliga killar Väl utfört arbete
  • Markus A
    Markus A: Snabb service. Bra offert jämfört med flera bolag. Väldigt kunniga. Gör det lilla extra. Det blev väldigt snyggt och bra. Vi är så nöjda.
  • Christian G
    Christian G: Vi tog in flera offerter när vi skulle byta tak på hus, uterum och garage. Vi valde Skånes fastighetsrenovering framförallt p.g.a bra recensioner men det bidrog även att de gav det bästa priset. Jag är själv snickare och är ganska krävande i hur jag vill ha det, men jag kan ändå skriva att jag är riktigt nöjd med slutresultatet. De som utförde jobbet var ordningssamma och noggranna och slutresultatet blev som vi önskade det och slutfakturan stämde överens med det vi avtalat. Vi kan inte annat än rekommendera dem till andra.
  • Jim E
    Jim E: Vi fik nytt tak och undertak på huset. De var snabba och mycket trevliga. Och vi är mycket nöjd och kan bara rekommendera dem😊😊
  • Lomma Bygg & Montage AB

27 omdömen
    Stig J
    Stig J: Jag fick hjälp av Lomma Bygg & Montage AB med att byta ut panelbrädor på mitt garage. Hantverkarna från företaget kom på utsatt tid, dom var trevliga och riktigt duktiga och snabba. Resultatet på utförandet översteg vitt mina förväntningar. Jag har bara positiv upplevelse med att ha anlitat Lomma Bygg & Montage AB
  • Byggnadsfirma K.Adler AB

16 omdömen
    Vår totalentreprenad i Simrishamn tar hand om allt från idé till färdig produkt. Med ett stort utbud av tjänster inom renovering, tillbyggnad och byggentreprenad hjälper vi företag, bostadsrättsföreni...
    Bengt H
    Bengt H: Gör alltid ett utmärkt jobb på utlovad tid./ Bengt Olof hansson
  • Martin O
    Martin O: Albin gjorde en mer noggrann undersökning innan offert än andra bolag. Klättrade på taket, dom andra bolagen stod bara på marken. Bra kontakt under hela processen. Det gick snabbt, och trots att jag har ett stort mansardtak så fixade dom riva och lägga på papp så att det blev tätt på en dag. Dom överraskningar som dök upp på mitt gamla hus hanterades snabbt och professionellt. Inga extra kostnader jämfört med offerten.
  • Vittskövle Tak & Byggtjänst

6 omdömen
    Ulf B
    Ulf B: Byte av fasadpanel på hus. Arbetet utfördes väldigt snabbt och bra. De var alltid vänliga och lyssnade på mina frågor. Jag har fått ett mycket bra intryck av Vittskövle Tak &Byggtjänst..
  • peter
    peter: Anlitade Helsingborgs tak & bygg till att lägga mitt nya tak på vårt hus!vi blev mer en nöjda från första kontakten till sista arbetsdagen var riktigt bra! kan varmt rekommendera detta företag och Martin tele:042218030
  • SUSANNE J
    SUSANNE J: Nogrann och yrkesstolt, eftertraktade som bör bokas i god tid. God rennomé med fin hemsida.
  • Staffan B
    Staffan B: Ett proffsigt och trevligt bemötande. Klara i tid i enlighet med vad kommit överens om. Jag fick ny papp och plåt på mitt ca 110 m2 stora tak.