Jag har valt att Billy sköter mina renoveringar många många ggr. Mitt förtroende är mycket stort och jag litar fullständigt på hans omdöme.
Byggalliansen i Sverige AB
Välkommen till Byggalliansen! Vår vision är att med noga utvalda samarbetspartners försköna hem i Stockholm. Vi är ett relativt nystartat företag som primärt arbetar med uppdrag som målning, golvläggning samt badrums- och köksrenovering. Vi har kapacitet till att ta oss an det mesta byggrelaterat och knyter kontinuerligt till...
12 omdömen om Byggalliansen i Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Anders! Ja det är absolut en fördel att ha en duktig byggare som lär känna fastigheten - i ditt fall radhuset i Nacka - ingående, för att snabbt kunna prissätta och få full överblick över behov, känna till vad som är utfört bakåt i tid såväl som behov framåt. Det kallar jag tryggt boende och utgiftskontroll. Ser fram emot att träffas igen snart! Hälsa familjen.
Vi blev mycket nöjda med flera olika renoveringar i vårt radhus för några år sedan, vilka projektleddes av Billy. Det gällde helrenovering av badrum och stambyte, samt flytspackling av golv och flexning/putsning av väggar i källarrum. Billy var mycket tydlig och transparent i sin kommunikation och lyhörd för våra önskemål. Resultatet av arbetet blev mycket bra. Kan rekommendera! /Robert Ö.
Hejsan Robert! Tack för den fina sammanfattningen av vår historik. Det är särskilt roligt att ni återkommer i intervaller med nya projekt. Exakt så är samarbetsprojektet Byggalliansen tänkt att fungera: som en långsiktig trygg partner med bredd, som ett självklart val när man känner att sitt kära hem behöver fyllas på med funktioner, estetik eller säkerhet. Vi ses kommande vecka och lägger en plan för ert kök ❤️ Trevlig helg
Billy renoverade mitt kök och ett sovrum för några år sedan. Köket skulle delvis få en ny planlösning, all orginal retro-interiör(skåp,luckor) skulle behållas, men köket skulle få en högre standard, förbättrad ergonomi samt utrustat med modernare vitvaror. Sovrummet bredspacklades och målades. Billy var under hela arbetet mycket professionell, kommunikativ och noggrann. Vi höll tidplanen och köket blev så bra. Jag kan varmt rekommendera Billy för liknande arbete.
Tack Theresa! Jag älskar uppdrag med bevarande förtecken, femtiotalsköken var så estetiskt och funktionellt optimerade och det gladde mig mycket att du ville behålla det, och förbättra dess intryck via stödåtgärder och förbättringstematik.
Billy är väldigt pålitlig, noggrann och lättkommunicerad.. Han är dessutom kreativ och kommer med smarta, snygga lösningar. Mitt gamla källarförråd har blivit ett mysigt kök, tack Billy för väl utfört arbete och punktlighet!
Tack för omdömet Sofi! Ja det finns en del fiffiga lösningar att tillgå för att optimera ett mindre utrymme, tycker verkligen att vi lyckades hos dig - allt gott! 😀
Billy totalrenoverade mitt badrum på Fyrverkarbacken i Stockhol,samt byggde ett nytt kök och lade ett parkettgolv i lägenheten. Arbetet var tekniskt krävande. Billy och hans skickliga hantverkskollegor kunde lösa alla utmaningar och arbetet blev utfört med mycket hög kvalitet inom den utlovade projekttiden. Billy är också mycket bra på kommunikation, vilket jag uppskattade särskilt. Jag kan varmt rekommendera honom! Jukka K
Tack Jukka för det fina omdömet! ❤️ Roligt stimulerande projekt - allt gott! //Billy
Jag hade höga förväntningar, min vana trogen, på att ytrenovering och annat fix i vår 4:a i Kärrtorp skulle bli toppenbra. Jag blev helt nöjd, och det är ovanligt. Arbetet utfördes precis så som vi kommit överens om via den välformulerade offerten. Billy som målade och fixade i lgh verkar ha vinnlagt sig om att slutresultatet skulle bli riktigt bra. Vilket det verkligen blev. Han verkar ha blick för både helheten och detaljerna samtidigt. Flera extra smågrepp tog han till för att bostaden skulle bli ”top notch”. Monterade...
Tack Nina för det fina omdömet - det var ett roligt jobb! Och tack själv för snabb återkoppling vid frågor - och tydligt upphandlingsunderlag och konkret målbild. Hoppas det är en fröjd att nu återmöblera!
Billy hjälpte oss med att göra ett badrum i 50-tals stil. Hans gedigna kunskaper, erfarenhet och kontaktnät gjorde processen trygg och effektiv. Rummet är en favorit och jag vill varmt rekommendera honom.
Tack för de fina vitsorden Daniel! Ni gjorde också ett utomordentligt spaningsarbete för att finna helrätt inredning - sammantaget ett lyckat och originellt badrum!
Mycket proffsigt och väldigt trevlig hantverkare. Rekommenderas!
Trevlig att du uppskattade insatsen! Allt gott ☀️
Väldigt trevligt bemötande, proffsiga och ansvarsfulla. Kreativa i sina lösningar. Höll projekttiderna enligt plan. Jättenöjd med deras slutresultat. Alltid kontaktbara!
Hej Juan! Yes mobilen alltid fulladdad 😀 Det är alltid roligt att utföra jobb hos branchkollegor, du som är en omvittnat skicklig elektriker är alltid välkommen att bidra med din kompetens på Byggalliansen om/när du väljer att starta eget igen. Det vet du!
När föreningen anlitade Billy fick vi precis vad vi efterfrågade och vi slapp otrevliga överraskningar. De offerter och fakturor vi fick var alltid tydliga och specificerade. Vi kände oss mycket trygga med att anlita Billy vid de köks- och badrumsrenoveringar som behövde göras i föreningen. Billy är kompetent, professionell samt mycket enkel att kommunicera och samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera Byggalliansen i Stockholm och de tjänster som Billy erbjuder.
Hej Frida - vi uppskattar också samarbetet med brf:en, era beställningar alltid glasklara och därmed enkla att omsätta i konkret offert och teamet jag sätter ihop - noggrant utvalda, allting löper så bra då! Rätt expertis - När du behöver det Där du behöver det Det är inte svårare än så. Allt gott och på återhörande Frida ✌️
Som VD för Kvalitetsmästarna kan jag bara tacka för förtroendet att få uppdrag av Byggalliansen. Vi uppskattar samarbetet och delar på uppskattningen från kunderna tillsammans, bra projektbeskrivningar och tydliga riktlinjer att arbeta efter, de höga ambitionerna märks i varje del.
Tusen tack och bock Konstantin, och detsamma får jag säga. Glad sommar 🌞
Proffsigt byggföretag som levererar vad som är överenskommet. Särskilt bra är: - Kommunikationen är snabb och tydlig, lättillgänglig personal - Flexibel och mötesgående kring ens behov - Snabbt och effektivt arbetstempo utan att tumma på kvaliteten Jag har renoverat badrum och haft tre mindre köksprojekt hos Byggalliansen, alla har hållit samma betyg. Skulle därför rekommendera Byggalliansen till alla - och kommer anlita dem igen i framtiden!
Åh, tack för dina fina ord! 🙏🥲 Roligt att höra! Ser fram emot att även framgent få bistå dig med tjänster - sätter ihop ett kompetent arbetsteam oavsett behov, det vet du! Ha nu en riktigt skön sommar och njut av sol & bad!