Jag och min sambo blev rekommenderade att gå till Capri på nyårsafton. Vi bokade bord och talade om att jag är vegeterian. Vi kollade in menyn på deras hemsida som såg mycket lovande ut. Fanns mängder med tilltalande vegetarisk mat. =)
Väl där kände vi oss riktigt dåligt bemötta, man kände sig ovälkommen, aldrig varit med om en sådan otrevlig servitör. Jag bestämde mig för att inte kolla menyn, eftersom jag redan gjort det hemma, ville fråga vad servitören kan rekommendera, vilken vegetarisk rätt som får mest uppskattning... osv. Servitören såg sur ut, gick iväg för att läsa(!) i menyn, samtalar med en kollega, hör att dem pratar om att det inte(!) finns något vegetariskt idag. Han kommer tillbaka och säger att dem inte har något, men att dem kan ordna pasta med tomatsås....det värsta jag vet...seriöst, det var nyårstafton! Pasta med tomatsås är så jäkla utjatat som vegeterian, det brukar ofta vara det enda vegetarisk alternativet på krogar som inte bryr sig. Bara för att man är vegeterian betyder det inte att man inte älskar god mat, särskilt på nyår vill man ju äta riktigt gott, dem kunde för i helvete sagt att dem inte har något vegetariskt när vi bokade så kunde vi ha gått någon annanstans!
Då har dem alltså ändrat menyn dagen till ära UTAN att meddela om detta på deras hemsida, inte heller utanför stod det någonstans och gamla menyn satt kvar på väggen utanför. Dem hade även höjt priserna ordentligt, inte för att jag bryr mig, hajar ju att många gör så på nyår, men då får man väl för i h*****e meddela sina gäster om detta, på hemsidan t.ex.....
Får in en pasta med -tomatsås....servitören kom då på att jag INTE ville ha det, han sa -Men det är ju bara liiiite tomatsås. Jag sa att jag inte vill ha det, säger att dem iaf kan slänga på lite grädde. Får till slut min pasta med gräddsås. Den var ok, men jag hade då tappat aptiten pga all skit. Kändes så jäkla tråkigt att dem inte brydde sig ett skit om att ens försöka göra mig nöjd.
Beställde en tomat-mozzarellasallad till förrätt, smaken var det inget fel på, men den var KYLSKÅPSKALL!!!
När vi ville betala kändes det som att servitören KRÄVDE att vi skulle lämna dricks på kortdragaren, hade veeerkligen ingen lust, men hans taktik funkade, man kände sig så j****a dum. Han fick 10%, ångrar det som faaan. Har själv jobbat på krogen och skulle ALDRIG tigga på det där viset! Vill någon lämna; fine! Kul! Men att mer eller mindre kräva, det är bara helt åt helvete!
Aldrig mer!!!!
Var här med jobbet och det var mysigt ställe. Ingen jätte upplevelse men god mat, trevlig personal. Tycker dock att de kan utöka menyn. Lite vagt intryck men helt ok. Träffade annars en trevlig gäst inne på damtoan:)