Pizzeria i Stockholm

28 rekommenderade pizzerior i Stockholm kommun

• 240 omdömen
    Åke W
    Åke W: Den här kvarterskrogen skulle jag vilja ha i mitt kvarter. Här trivs man - varmt bemötande, strålande service och fantastisk mat. Det här kommer att bli ett favoritalternativ vid våra besök i Sthlm.
  • Driver du pizzeria i Stockholm?

• 52 omdömen
    Emma K
    Emma K: Använt tjänsten ett par gånger nu och det har alltid fungerat klockrent. Hittade lite thai-mat i menyn också vilket uppskattas, mer nyttiga alternativ skulle vara tummen upp. Jobbade på samma ställe som killarna bakom tjänsten förut, reco de med. :) Ni som inte har fått er leverans; Har ni kontaktat restaurangen eller onlinepizza? Tjänsten skulle ju knappast vara så poplär om det ni beskriver händer ofta.
  • ANDREAS I
    ANDREAS I: Pizzorna är stora som jag vet inte vad med lövtunn botten. Men det är inte pizzorna som är det bästa på Birkastans Pizza, nej det är deras goda kebabsallad som gör det värt ett lunchbesök.
  • 21 omdömen
    Ida A
    Ida A: Grym pizza! Alltid trevlig när pizzan inte känns "onyttig" ;)
  • Björn W
    Björn W: Stora och goda pizzor, luftiga och fräscha lokaler. Man får precis vad man kan förvänta sig. Det är ganska skönt ibland. Jag lägger på en reco extra av nostalgiskäl (käkade mycket här under början på seklet)
  • 5 omdömen
    Sverker L
    Sverker L: Grym personal och jävligt goda pizzor, jag älskar pizzor som inte är så flottiga =)
    erfan g
    erfan g: Härlig ställe med fin lokal och trevlig personal.verkligen värd att gå dit med familjen,kompisar eller med chefen. maten är extremt god och stans godaste pizzor finns verkligen där.
  • Ebba L
    Ebba L: Så trevliga att ha att göra med och extremt god pizza 😍 vi är supernöjda!
  • 1 omdöme
    Linnea I
    Linnea I: Fantastiskt goda napolitansk pizzor, var verkligen en hit. Vi beställde pizzorna via foodora och de höll sig verkligen varma och fräscha.
    Tobias S
    Tobias S: Pizzorna är bra, men bäst är kebabrullen. Fantastiskt god och STOR!
  • Team T
    Team T: Hederlig pizzeria, no strange thinngs.
    K
    K: pizzorna är goda och inte för hårda. priserna är acceptabla. vesuvio är den bästa.
    solodinner
    solodinner: Maten är helt ok här, men inget vidare ställe att gå till ensam för att äta middag. Blir jämt (tvångs)placerad på en trång undanskymd plats med utsikt emot tråkig stolskyrkogård/barnstolsförvarning. Urtrist när man vill unna sig själv en god middag på krogen. Kunde blivit högre betyg annars.
    Erik  J
    Erik J: Ett av de bättre pizzahaken på den här sidan Kungsholmen, med stora välgjorda pizzor. La Barca är också en schysst kvarterskrog där man kan ta en bärs och snacka skit.
  • Gun Agneta Pernilla G
    Gun Agneta Pernilla G: Familjen är super!! En del av personalen bör söka nytt jobb!
  • Nicklas B
    Nicklas B: Dom gör enligt mig söders bästa pizzor. Borden på uteserveringen kunde vara större och stolarna bekvämare men då tar man med sig pizzan och sätter sig i vitan istället.
    Annika H
    Annika H:
    Ronnie P
    Ronnie P: Right in the middle center of stockholm. Verry nice atmosphere and really nice and friendly staff. Always had really great food when i been there and i been there alot. Highly recomended.
  • Nikke L
    Nikke L: En total katastrof. Efter över en timmes väntan på maten levererades en putanesca gjorde på halva sardellfileter, hela kaprisar, en smula parmesan och inte ett spår av tomat och basilika. Sonens kalvfilet hade smak och konsistens som en skosula skulle bli avundsjuk på. Vid det här laget var blodsockret så lågt att jag kanske var gnälligare än vanligt. Putanescan åkte ut, kom tillbaka med några halva körsbärstomater och skickades ut igen. Sonen var så hungrig att han trots segheten tuggade i sig sitt kött och åt sina gräddsåsiga tagliatelle ändå med relativt god aptit. Det ska nämnas att det var en katastrofkväll över huvud taget för Primo Ciao Ciao. Servitören ursäktade sig flera gånger och berättade att de var fyra man kort den här kvällen. Men när inte ens pizzan som jag fick in som ersättning smakade något vidare (trist tomatsås och bresaola som bara smakade torrt saltat kött) så blir det tyvärr så att Ciao Ciao den här kvällen bara får en ynka etta av mig och familjen.
    Johan G
    Johan G: Stockholms godaste kebab. Skulle kunna ha lite fräschare lokaler dock.
    Adrian L
    Adrian L: Har tydligen varit bra en gång i tiden, men hit går jag aldrig mer. Pizzorna vi fick var riktigt sunkiga och flottiga och serverade av oengagerad personal. Jag kanske utmanade ödet när jag beställde fläskfilé/bearnaise. Köttet var ok, men kör man bearnaise på tub kanske man inte ska spruta ut det på pizzan i en ringlande hög. Smakade mer majonäs än bearnaise dessutom.
    Lisa P
    Lisa P: Jag gillar verkligen denna pizzerian. De har super goda pizzor MEN de har inte riktigt koll. Jag och en kompis handlade pizzor där härom dagen och då glömmer de vår beställning. Sen när vi fått vår beställning glömmer de tillbehören till min pizza. Jag kommer gå hit igen eftersom de har så goda pizzor men bara när jag har tålamod med deras missar.
    David N
    David N: Trevlig pizzeria med goda kebabpizzor. Minus för att det blir riktigt varmt inne.
  • Patrik D
    Patrik D: Pizzan är dyr och inget god, hår i pizzasalladen idag :-( Fick en sned blick när jag bad om kvittot.
  • Driver du pizzeria i Stockholm?

Linnea I
    Linnea I: Alltså pizzan här är to die for.😍 Så sjukt glad att jag hitta hit. Skulle nog vilja påstå att de serverar Stockholms bästa pizza?
Områden i Stockholm
Vasastan  (4 st)