Trevlig personal, affären går snabbt. Stark rekommendera till alla 👌
Carflip AB
Välkommen till Carflip! Vi hjälper privatpersoner och företag att göra en smidigare och bättre bilaffär. Vi besiktar din bil på plats hos dig, vi förhandlar sedan med bilhandlare både i Sverige och Europa för att maximera din bils försäljningspris. Väljer du sedan att sälja bilen så hantera vi inköp, utbetalning, lösen av...
124 omdömen om Carflip AB
Sedan starten hos Reco 2021
Otroligt smidig affär och det känns som att jag fick ett bra pris helt utan krångel. Rekommenderas.
Jag blev väldigt proffsigt och vänligt bemött. Carflip var mycket trevliga och hjälpsamma under hela processen. Jag har provat liknande tjänster förut men denna var den klart bästa upplevelsen jag haft. Kan verkligen rekommendera Carflip.
Professionellt och trevligt bemötande. Kunde erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris. Snabb återkoppling. Rekommenderas.
Carflip var mycket bra! Bilförsäljningen blev snabb, smidig och till bättre pris än hos andra. Rekommenderas starkt!
Var där visade bilen i sitt vardagliga skick. Fick ett prisförslag på min Tesla och kände inte att det var värt besväret att försöka få mer på Blocket. Behöll bilen till jag fick leverans av den nya bilen. Carflip tog hand om allt pappersarbete med att avsluta min finansiella leasing. Det var bara att byta ägare i Tesla appen och lämna över bilen as is. Ingen huvudvärk, behövde aldrig vara utan bil eller stress att sitta på två bilar.
Mycket professionellt och smidigt
Så smidig hantering för försäljning av bil. Proffsigt bemötande och bra betalt i jämförelse med andra handlare.
Hela processen med värdering och försäljning av vår bil gick väldigt snabbt och smidigt till och vi blev nöjda med slutpriset. Trevligt och professionellt bemötande, toppbetyg!
Smidigaste bilaffären jag gjort. Trevligt bemötande och tillgänglig kontakt.
Smidig personal och överlag bra upplevelse.
Full pott vad gäller smidighet, snabbhet och trevligt bemötande.
Fungerade bra, kunniga och bra service. Kan varmt rekommendera dem.
Fick en proffsigt o bra bemötande av mycket kunniga grabbar. Svarar snabbt på både mail o telefon. Kan starkt rekommendera Carflip.
Smidigt och professionellt! Är mycket nöjd och rekommenderas varmt!
Snabbt, smidigt och enkelt - världsklass!
Vi fick reda på Carflip genom rekommendationer och de levererade verkligen utefter sitt rykte. Fantastiskt bemötande genom hela processen som dessutom gick otroligt smidigt. Kan varmt rekommendera Emil med Co. till alla som önskar service utöver det vanliga.
Trevliga och professionella. Bra kundbemötande. Håller vad de lovar. Förklarar de olika stegen fram till slutresultat. Kan rekommendera dem utan vidare. Betyg 5 på en femgradig skala.
Supersmidigt, proffesionellt och service i världsklass. Det kändes tryggt och enkelt att sälja bilen via Carflip.
En mycket enkel och smidig bilaffär. Stort tack till grabbarna på Carflip!
Supertrevliga och kunniga. Kommer absolut tillbaka om jag ska sälja bil // Fredrik
Otröstlig smidigt affär!! Professionellt agerande hela vägen
Mycket trevligt bemötande, med fokus på att vi skulle bli nöjda med affären. Inget pushande och stress som från andra säljare. Vi blev också erbjuden bästa priset, men hade valt dom ändå med tanke på bemötandet och proffsigheten. Vi kontaktade dom efter rekommendationer och är mer än nöjda med affären. Mycket smidigt och proffsigt!
Emil på Carflip har varit min stora klippa. 🌟 Så otroligt lösningsorienterad och har hjälpt mig genom alla våra frågetecken med vår bilpark oavsett smått till stort. Alltid med ett leende och positivitet som smittar av sig, otroligt tacksam för din kunskap och ditt engagemang som märks i alla steg. Hejja dig och grattis till att jag förevigt kommer Ringa er!🌟
Fantastisk bra service med trevligt och snabbt bemötande. Skulle rekommendera Carflip när som helst.
Jag är supernöjd. Allt gick smidigt från första stund. Kommer definitivt använda Carflip igen. Superbra bemötande.
Vi vill verkligen slå ett slag för Carflip AB. Proffsigt bemötande och snabb återkoppling av Emil bidrog till en otroligt smidig försäljning av vår transportbil. Vi kommer definitivt använda denna tjänst fler gånger!
Mycket bra bemötande! Snabbt, smidigt och enkelt.
Emil på Carflip överträffade alla förväntningar. Snabbt, smidigt och inget krångel.
Bra proffesionellt bemötande! Snabb och smidig service. Rekommenderas varmt!
Snabbt & enkelt att sälja bilen mha CarFlip!
Otroligt proffsig skött från första kontakt tills bilen blev hämtad. Allt gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Carflip om ni vill få ut som mest för din bil! 🙏
Extremt smidigt och enkelt! Bra pris och snabba puckar, det gillar vi!
Väldigt bra och trevligt bemötande. Carflip var kunniga och affären gick smidigt och snabbt. Mycket nöjd!
Otroligt smidig försäljning! Kan varmt rekommendera Carflip.
Personlig service från start till mål, bilen såld och levererad på några fåtal dagar till ett pris som vi var väldigt nöja med! Kan verkligen rekommendera Emil och Carflip!
Superproffsigt bemötande och stort engagemang för att få till en bra försäljning. Snabb och smidig affär, rekommenderas varmt!
Smidigt och proffsigt enkel hantering och bra betalt !
Mycket seriös, kunnig och med ett trevligt bemötande. Kommer att anlita fler gånger. Rekommenderas varmt!!
Emil was absolutely fantastic. I have already recommended him to another friend and will use him for any future car sales. I’ve sold about 7 cars and this experience was my easiest by far.
Riktigt bra bemötande och smidiga affärer, rekommenderar starkt!
Snabbt och smidigt. Bättre bud än vad jag fick hos märket jag skulle köpa ny bil hos.
Mycket trevligt bemötande av Emil på Carflip. Seriös och noggrann genom hela affären och det fick mig att känna mig trygg i bilaffären. Jag kan stark rekommendera Carflip AB.
Snabba, proffsiga , ärliga och med bra priser
Supersmidigt! Carflip hämtar upp bilen hos dig och löser fotografering och kontakt med flera potentiella köpare genom brett kontaktnät. De skötte ev komplettingar som behövde göras gällande inhämtning av servicehistorik. Upprättande av kontrakt och betalning skedde även hemma hos en själv och allt var friktionsfritt. Helt enkelt, man lyfter knappt ett finger i processen. Rekommenderas!
Väldigt smidigt och ett trevligt bemötande!
Väldigt snabb och smidig affär där Emil tog hand om allt. Bäst av allt är att vi fick bra betalt för vår bil utan att behöva ha kontakt med en massa jobbiga spekulanter. Tar gärna hjälp av Carflip igen om jag ska sälja en bil!
Är mycket nöjd med Carflip. Kan verkligen rekommenderas om man tänker att sälja sin bil.
Trevligt och proffesionellt bemötande. Rekommenderas starkt
Smidigaste bilaffären genom tiderna👍🏻