Carflip AB

Carflip AB

www.carflip.se
  • BadgeFourYears
5.0

Välkommen till Carflip! Vi hjälper privatpersoner och företag att göra en smidigare och bättre bilaffär. Vi besiktar din bil på plats hos dig, vi förhandlar sedan med bilhandlare både i Sverige och Europa för att maximera din bils försäljningspris. Väljer du sedan att sälja bilen så hantera vi inköp, utbetalning, lösen av...

124 omdömen om Carflip AB

Sedan starten hos Reco 2021

Boris M

Trevlig personal, affären går snabbt. Stark rekommendera till alla 👌

Martin H
Skrev om Carflip AB

Otroligt smidig affär och det känns som att jag fick ett bra pris helt utan krångel. Rekommenderas.

Anders P
Skrev om Carflip AB

Jag blev väldigt proffsigt och vänligt bemött. Carflip var mycket trevliga och hjälpsamma under hela processen. Jag har provat liknande tjänster förut men denna var den klart bästa upplevelsen jag haft. Kan verkligen rekommendera Carflip.

Mårten B
Skrev om Carflip AB

Professionellt och trevligt bemötande. Kunde erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris. Snabb återkoppling. Rekommenderas.

Ellen L
Skrev om Carflip AB

Carflip var mycket bra! Bilförsäljningen blev snabb, smidig och till bättre pris än hos andra. Rekommenderas starkt!

Dan B
Skrev om Carflip AB

Var där visade bilen i sitt vardagliga skick. Fick ett prisförslag på min Tesla och kände inte att det var värt besväret att försöka få mer på Blocket. Behöll bilen till jag fick leverans av den nya bilen. Carflip tog hand om allt pappersarbete med att avsluta min finansiella leasing. Det var bara att byta ägare i Tesla appen och lämna över bilen as is. Ingen huvudvärk, behövde aldrig vara utan bil eller stress att sitta på två bilar.

Ulrika D

Mycket professionellt och smidigt

Jonas L
Skrev om Carflip AB

Så smidig hantering för försäljning av bil. Proffsigt bemötande och bra betalt i jämförelse med andra handlare.

Andreas J
Skrev om Carflip AB

Hela processen med värdering och försäljning av vår bil gick väldigt snabbt och smidigt till och vi blev nöjda med slutpriset. Trevligt och professionellt bemötande, toppbetyg!

Rikard N
Skrev om Carflip AB

Smidigaste bilaffären jag gjort. Trevligt bemötande och tillgänglig kontakt.

Alexander L
Skrev om Carflip AB

Smidig personal och överlag bra upplevelse.

Jonathan P
Skrev om Carflip AB

Full pott vad gäller smidighet, snabbhet och trevligt bemötande.

Göran E
Skrev om Carflip AB

Fungerade bra, kunniga och bra service. Kan varmt rekommendera dem.

Thomas L
Skrev om Carflip AB

Fick en proffsigt o bra bemötande av mycket kunniga grabbar. Svarar snabbt på både mail o telefon. Kan starkt rekommendera Carflip.

Mikael J
Skrev om Carflip AB

Smidigt och professionellt! Är mycket nöjd och rekommenderas varmt!

Jonathan S
Skrev om Carflip AB

Snabbt, smidigt och enkelt - världsklass!

Natalie V
Skrev om Carflip AB

Vi fick reda på Carflip genom rekommendationer och de levererade verkligen utefter sitt rykte. Fantastiskt bemötande genom hela processen som dessutom gick otroligt smidigt. Kan varmt rekommendera Emil med Co. till alla som önskar service utöver det vanliga.

Yvonne D
Skrev om Carflip AB

Trevliga och professionella. Bra kundbemötande. Håller vad de lovar. Förklarar de olika stegen fram till slutresultat. Kan rekommendera dem utan vidare. Betyg 5 på en femgradig skala.

Eric S
Skrev om Carflip AB

Supersmidigt, proffesionellt och service i världsklass. Det kändes tryggt och enkelt att sälja bilen via Carflip.

Alexis B
Skrev om Carflip AB

En mycket enkel och smidig bilaffär. Stort tack till grabbarna på Carflip!

Fredrik O
Skrev om Carflip AB

Supertrevliga och kunniga. Kommer absolut tillbaka om jag ska sälja bil // Fredrik

Fredrik M
Skrev om Carflip AB

Otröstlig smidigt affär!! Professionellt agerande hela vägen

Ann britt-marie louise C

Mycket trevligt bemötande, med fokus på att vi skulle bli nöjda med affären. Inget pushande och stress som från andra säljare. Vi blev också erbjuden bästa priset, men hade valt dom ändå med tanke på bemötandet och proffsigheten. Vi kontaktade dom efter rekommendationer och är mer än nöjda med affären. Mycket smidigt och proffsigt!

Sophia Linnea Maria E

Emil på Carflip har varit min stora klippa. 🌟 Så otroligt lösningsorienterad och har hjälpt mig genom alla våra frågetecken med vår bilpark oavsett smått till stort. Alltid med ett leende och positivitet som smittar av sig, otroligt tacksam för din kunskap och ditt engagemang som märks i alla steg. Hejja dig och grattis till att jag förevigt kommer Ringa er!🌟

Jenny K
Skrev om Carflip AB

Fantastisk bra service med trevligt och snabbt bemötande. Skulle rekommendera Carflip när som helst.

Sten Ulf J
Skrev om Carflip AB

Jag är supernöjd. Allt gick smidigt från första stund. Kommer definitivt använda Carflip igen. Superbra bemötande.

Andreas T
Skrev om Carflip AB

Vi vill verkligen slå ett slag för Carflip AB. Proffsigt bemötande och snabb återkoppling av Emil bidrog till en otroligt smidig försäljning av vår transportbil. Vi kommer definitivt använda denna tjänst fler gånger!

Erica S
Skrev om Carflip AB

Mycket bra bemötande! Snabbt, smidigt och enkelt.

Emanuel N
Skrev om Carflip AB

Emil på Carflip överträffade alla förväntningar. Snabbt, smidigt och inget krångel.

Robin J
Skrev om Carflip AB

Bra proffesionellt bemötande! Snabb och smidig service. Rekommenderas varmt!

Marie S
Skrev om Carflip AB

Snabbt & enkelt att sälja bilen mha CarFlip!

Ellenor L
Skrev om Carflip AB

Otroligt proffsig skött från första kontakt tills bilen blev hämtad. Allt gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Carflip om ni vill få ut som mest för din bil! 🙏

Adnan M
Skrev om Carflip AB

Extremt smidigt och enkelt! Bra pris och snabba puckar, det gillar vi!

Bengt E
Skrev om Carflip AB

Väldigt bra och trevligt bemötande. Carflip var kunniga och affären gick smidigt och snabbt. Mycket nöjd!

Jan Alexander S

Otroligt smidig försäljning! Kan varmt rekommendera Carflip.

Jonas P
Skrev om Carflip AB

Personlig service från start till mål, bilen såld och levererad på några fåtal dagar till ett pris som vi var väldigt nöja med! Kan verkligen rekommendera Emil och Carflip!

Joakim O
Skrev om Carflip AB

Superproffsigt bemötande och stort engagemang för att få till en bra försäljning. Snabb och smidig affär, rekommenderas varmt!

Jan S
Skrev om Carflip AB

Smidigt och proffsigt enkel hantering och bra betalt !

Susanne P
Skrev om Carflip AB

Mycket seriös, kunnig och med ett trevligt bemötande. Kommer att anlita fler gånger. Rekommenderas varmt!!

Chad G
Skrev om Carflip AB

Emil was absolutely fantastic. I have already recommended him to another friend and will use him for any future car sales. I’ve sold about 7 cars and this experience was my easiest by far.

Lucas J
Skrev om Carflip AB

Riktigt bra bemötande och smidiga affärer, rekommenderar starkt!

Björn D
Skrev om Carflip AB

Snabbt och smidigt. Bättre bud än vad jag fick hos märket jag skulle köpa ny bil hos.

Louise N
Skrev om Carflip AB

Mycket trevligt bemötande av Emil på Carflip. Seriös och noggrann genom hela affären och det fick mig att känna mig trygg i bilaffären. Jag kan stark rekommendera Carflip AB.

Daniel S
Skrev om Carflip AB

Snabba, proffsiga , ärliga och med bra priser

Carl-Albin R
Skrev om Carflip AB

Supersmidigt! Carflip hämtar upp bilen hos dig och löser fotografering och kontakt med flera potentiella köpare genom brett kontaktnät. De skötte ev komplettingar som behövde göras gällande inhämtning av servicehistorik. Upprättande av kontrakt och betalning skedde även hemma hos en själv och allt var friktionsfritt. Helt enkelt, man lyfter knappt ett finger i processen. Rekommenderas!

Sofia R
Skrev om Carflip AB

Väldigt smidigt och ett trevligt bemötande!

Johan B
Skrev om Carflip AB

Väldigt snabb och smidig affär där Emil tog hand om allt. Bäst av allt är att vi fick bra betalt för vår bil utan att behöva ha kontakt med en massa jobbiga spekulanter. Tar gärna hjälp av Carflip igen om jag ska sälja en bil!

Peter N
Skrev om Carflip AB

Är mycket nöjd med Carflip. Kan verkligen rekommenderas om man tänker att sälja sin bil.

Susan B
Skrev om Carflip AB

Trevligt och proffesionellt bemötande. Rekommenderas starkt

Erik S

Smidigaste bilaffären genom tiderna👍🏻