Chad G:
Emil was absolutely fantastic. I have already recommended him to another friend and will use him for any future car sales. I’ve sold about 7 cars and this experience was my easiest by far.
Dragan S:
Mycket trevlig bemötande av säljaren Calle.
Rekommenderas varmt.
Då vi bor i Kalmar så har han kontaktat oss efter köpet och kollat hur resan har gått och hur det gick med bilen.
Även min nästa bil kommer att köpas hos de
ILIR M:
Artur Aramian, tack för ett mycket trevligt, ärligt och proffesionellt bemötande! Rekommenderar starkt Artur som säljare! Är mycket nöjd med bilköpet, bättre än vad jag förväntade mig!
CHRISTER W:
Jag var hos bilia nacka för rep av min bil idag mån 25/4 2021
och vart helt förskräckt hur all personal samt kunder inte bar munskydd då det pågår en pandemi
trots att hela hemsidan och skyltning i lokalerna talar för hur man förhåller sig covid 19.
Detta är skandalöst
Anders S:
Jag vill ge dem högsta betyg för all hjälp jag fick för att sälja och köpa min bil. Det personliga bemötandet, hjälpvilligheten, serviceandan var super. Jag fick en lånebil då min blev såld före min nya bil var klar, de gjorde allt för att få mig nöjd med bilen med massa extra produkter och ett superbra pris. De var fantastiska!!
FREJ HEIKKI S:
Köpte en bil och fick bra bemötande och hjälp genom affären och framförallt efter. När ett problem uppkom med bilen som var gränsfall om de var ansvariga för blev fick jag bra hjälp.