Poco Loco Svenska AB - Carlings, Kupolen

3.8

4 omdömen om Poco Loco Svenska AB - Carlings, Kupolen

LEIF L
Skrev om Carlings

Dåligt och Bra bemötande!! Var in på er affär på Kupolen här i Borlänge idag 2/7, Döm om min förvåning då jag bad en manlig långhårig anställd om hjälp med att prova byxor åt min son och fick till svar att det inte var hans jobb att hjälpa era kunder ???? Turligt nog fanns en till kvinnlig anställd i butiken som mer än gärna hjälpte till. Vi gick därifrån med 2 par byxor och var nöjda med dessa. Med bara den manlige anställde hade ni inte fått något sålt. Konstig inställning av någon anställd i butik att anse att hans jobb inte är att hjälpa kunder. Hälsningar Leif Lind med son

Simon H
Skrev om Carlings

En väldigt bra klädbutik. Kan som alla andra Carlingsbutiker uppfattas lite rörig men tror att det är lite av deras inredningsnisch. Utöver det absolut ingenting att klaga på. Kanonpriser och ofta rea!

Hans A
Skrev om Carlings

Grymt bra butik med ett brett sortiment! Rekommenderas starkt till den modemedvetna.

Andreas S
Skrev om Carlings

Har du något sinne för dagens mode och vill vara lite ensam om din klädstil så ska du besöka Carlings. Ett brett sortiment med få exemplar gör butiken idealisk för den modeinriktade personen, och prislapparna är inte allt för stora. Sticker ut från mängden och du kommer garanterat att hitta något som du vill klä dig i.