Kläder i Dalarna

Vansbro  (1 st)
Smedjebacken  (1 st)

Topp 15 klädbutiker i Dalarna

Erika H
    Erika H: Rut och Knut erbjuder en fantastisk personlig service, där butiksägaren helhjärtat hjälper till att hitta den exakta storleken. Ett brett utbud av kläder för den mer mogna personen men som är modemedveten och som vill ha det rätta för årets mode. Rut och Knut är en viktig affär som får bygden att bli mer attraktiv och levande. En affär jag rekommenderar alla falubor att besöka!
    Camilla H
    Camilla H: Snyggaste byxorna, går alltid därifrån med ett nytt par favorit jeans!
  • Per A
    Per A: Helt underbar butik med bra produkter och en fantastisk service!
  • erica e
    erica e: superbra. billigt och massor med bra märken. Kläder för alla åldrar.
  • LEIF L
    LEIF L: Dåligt och Bra bemötande!! Var in på er affär på Kupolen här i Borlänge idag 2/7, Döm om min förvåning då jag bad en manlig långhårig anställd om hjälp med att prova byxor åt min son och fick till svar att det inte var hans jobb att hjälpa era kunder ???? Turligt nog fanns en till kvinnlig anställd i butiken som mer än gärna hjälpte till. Vi gick därifrån med 2 par byxor och var nöjda med dessa. Med bara den manlige anställde hade ni inte fått något sålt. Konstig inställning av någon anställd i butik att anse att hans jobb inte är att hjälpa kunder. Hälsningar Leif Lind med son
  • Larz A
    Larz A: Helt ok utbud. Blandat dam & herr. Priserna är de samma som i andra butiker med samma klädesmärken. Som inflyttad från Stockholm kan jag dock märka lite favorisering av "kända" kunder.
  • 3 omdömen
    Roger H
    Roger H: Alltid trevligt bemötande. Mycket bra butik.
    Jimi W
    Jimi W: Alltid bra utbud, alltid trevlig personal :) Min favoritbutik i Falun när det gäller kläder.
    Linus B
    Linus B: Bra klädesaffär med kläder för både unga och gamla. Hemtrevligt med bra priser!
  • 2 omdömen
    Robbin L
    Robbin L: Trevlig personal, helt okej utbud. Acceptabla priser. Bästa stället i stan att köpa kläder på.
    carolina N
    carolina N: Vero Moda brukar kunna se lite olika ut beroende på var man kommer. Denna butik är stor och rymlig. Spelar ofta bra musik och har ett stort utbud av deras senaste klädkollektioner. Minus för den skarpa belysningen och att deras provhytter ofta brukar vara mycket dammiga.
  • carolina N
    carolina N: Denna H&M butik var tidigare ingen hit! Mörka lokaler, rörigt med kläder slängda överallt. Dock har de under de senaste åren ryckt upp sig och är nu en mycket roligare affär att gå in i. Snygg och modern inredning, bra indelning av kläderna och bra rymliga provhytter.
  • 3 omdömen
    Christian S
    Christian S: Handlat ett par gånger. Fick samma problem med 2stycken ficklampor. Då svarar dem inte på mail eller via facebook. Gått 2veckor med att få tag på dem. Men som uppslukade... Inget jag rekommenderar! Finns butiker som är måna om sina kunder, välj dem istället!
  • 2 omdömen
    Therese A
    Therese A: Lite väl liten butik, blir lätt trångt och små provhytter. Åker hellre till Faluns Gina, där butiken är större likaså utbudet.
    Erik T
    Erik T: Hade köpt ett par tofflor/sneekers, ett nummer för små, ville byta. Jag hade gått tur och retur brevlådan (totalt 12 meter), samt fram och tillbaka i korridor inomhus. Det fanns två små prickar under en sula (som jag kan ha orsakat, eller så var det där från början). Jag nekades med hänvisning till att de inte säljer "begagnade skor". Av hänsyn till naturen (så att de inte producerats i onödan) erbjöd jag t.o.m. att de skulle få dem av mig (400 kr), men nej (av samma skäl). Jag ger omdömet två av fem, pga njugg hantering. Rent ekonomiskt kommer mina framtida uteblivna inköp på Baghera Outlet i Avesta överstiga detta, och min fru lämnade omedelbart tillbaka det hon köpt en stund tidigare, men ändå tråkigt för miljön. Erik från Uppsala (på genomresa några gånger per år)