Snabb service. Snabb service efter att jag ringt dem
City Hemservice
Hem- Kontor- och Trappstädning utförd av PROFFS! Låt någon som är proffs på hem-, kontor-, och trappstädning ta hand om din städning. Vi är proffs på städning och vet hur det går till att städa rent och snyggt men samtidigt vara så effektiva som möjligt med så lite miljöavtryck det bara går. Våra tjänster: Hemstädning, kontorsstädning,...
169 omdömen om City Hemservice
Sedan starten hos Reco 2020
Vi har fått utomordentligt bra service. Trevlig personal. Rent och fint överallt. Tack
Tack Aina, vi ska framföra det och kämpa för att vi ska få en 5:a nästa gång.
Bra städning. Tyvärr ej svenska engelska tyska
Hej Sture, roligt att höra att du är nöjd med oss. Ja det är en utmaning att i dessa tider hitta personal som kan språket flytande men vi gör vad vi kan för att de ska träna på att lära sig svenska.
Noggrann städning. Flexibla. Trevliga
Tack Karolina för ditt omdöme och toppbetyget! Jättekul att du är nöjd med vår service!
Bra städat. Trevliga personer
Roligt att du är nöjd med oss! Vi siktar på en 5:a framöver hos dig!
Pålitliga, trevliga och noggranna
Tack Marie för ditt omdöme, det känns bra att du är nöjd med oss!
Väldigt bra. Tjejerna väldigt duktiga.
Roligt Beatrice att du uppskattar personalen! Vi ska nu försöka få en 5:a av dig framöver.
Duktig och engagerad personal.
Tack Bengt! Vi blir glada när våra kunder är nöjda! Vi hoppas på en 5:a framöver.
Än så länge har vi bara haft fönsterputsning och den var toppen
Roligt Annika att ni uppskattade den! Vi ska nu också städa så ni blir belåtna och nöjda.
Jag blev mycket fint bemött. Hemstädningen blev väl gjord. Jag är nöjd och kommer anlita dem i fortsättningen
Tack! Vi uppskattar detta och ska ta hand om din städning framöver på bästa sätt.
EN trevlig dam kommer i dörren och vill städa hos oss. Det såg bra ut hon började o städa häll på i 3 timmar i ett , lugnt och fint gich hon till väga vilket vi uppskattar. Vi hoppas att hon vill komma till oss många gånger och vill gärna ha just henne varje gång. MVH Monika Törnetoft
Tack Monika, det var roligt att höra och vi får tacka för ditt omdöme. Självklart ska ni få samma person framöver hos er.
Städ var fjärde vecka enligt schema
Mycket nöjd med prov städningen Kan inte säga så mycket mer då de bara har städat 1 gång hos mig
Marianne, vi tackar för ditt fina omdöme och ska såklart forstätta med att göra dig nöjd även framöver.
Bra service och super nöjd med städningen.☺️
Charlotta, tack för ditt omdöme det uppskattar vi.
Flexibla och väldigt tillmötesgående
Det var roligt att höra Christian! Ditt omdöme uppskattar vi verkligen.
Mycket bra kundbemötande. Alltid hjälpsamma och flexibla.
Tack Mats för de fina orden! Vi försöker hjälpa så mycket vi kan och tack för ditt omdöme.
Jag köper månadsvis städning av City Hemservice, och har alltid varit nöjd. De är alltid trevliga och tillmötesgående vid önskemål.
Nicole, det var mycket trevligt att höra. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme du har givit oss.
Mycket bra bemött och allt har fungerat väldigt bra och sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda
Roligt att höra att ni är nöjda Kerstin! Tack också för det fantastiska omdömet vi fått.
Använt City Hemservice i flera år och är väldigt nöjd!
Hej Diana, det var roligt att höra och tack för ditt omdöme.
Mycket professionellt bemötande, de är snabba och pålitliga. Städningen håller genomgående väldigt hög klass.
Stort tack Ulf för dina varma och uppskattande ord!
Har nu anlitat City Hemservice i snart 6 år och vi är supernöjda. De har bra personal som städar utomordentligt fint och rent.
Anna, vi är så glada att du har anlitat oss i många år nu. Tack för dina fina ord.
Trevligt bemötande. Bra service Trevlig personal
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valt oss! Vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster.
Bemötandet är alltid positivt och City Hemservice bemöter oss alltid bra,
Det gläder oss att du tycker att vår personal gör ett bra jobb i era trapphus. Tack för återkopplingen!
Ordning och reda samt lättillgänglig kundtjänst. // Daniel
Tack Daniel! Din rekommendation betyder mycket för oss och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.
Bra service och lyhörda om vad man säger när man vill ändra något. Mycket bra!
Hej Mathias, tack för att du är så trogen kund och är nöjd med vårt jobb. Vi är glada att kunna underlätta för dig med städningen.
Bra service och ett välstädat hem
Tack Boel, vi kommer sikta på en 5:a framöver!
Jag har redan svarat men gör det en gång till. Jag blev bemött bra och han gjorde sitt jobb bra och och var noggrann
Hej Gunilla! Tusen tack för att du anlitade oss. Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och vår kvalité.
Bästa!!!⭐️på alla sätt!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vad roligt att höra Merete och tusen tack för fina orden om oss!
Jag har anlitat Hemservice vid flera tillfällen för städning. Både för min villa och för min lägenhet och alltid blivit vänligt bemött. Jag får hjälp av samma person vid varje tillfälle vilket jag uppskattar. Hon är mycket noggrann och utför sitt arbete väl. Mvh Jutta Waller
Tack Jutta , vad fint att höra. Väldigt roligt att du är nöjd. Stort tack för ett fint omdöme.
Hemstädning plus, dvs med en del extra tillägg. Fantastiskt bra. Städaren proffsig, noggrann och trevlig. Är mycket nöjd.
Hej Susanne och tack för ditt fina omdöme från dig, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss.
Så länge Rut städar är det aldrig några problem. Supertrevligt bemötande!
Roligt att höra Oscar. Vi siktar på en 5:a framöver!
Trevligt bemötande En fantastisk snabb ock välstädat lägenheter till överkomligt pris rekommenderar gärna till vänner och bekanta
Hej Karin och tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss vidare.
Vi har använt City Hemservice i snart 10 år. Upplever att de tar kommunikation med sina kunder på största allvar, snabba och effektiva i alla lägen. Städningen utförs alltid på ett mycket bra sätt med trevlig personal.
Hej Mathias, Vi är alltid glada när våra kunder ger oss fem i omdöme. Så vi tackar dig för ditt positiva omdöme och är glada att vi får hjälpa dig och din familj!
Supernöjd över City Hemservice städningar, alltid väl genomfört!
Tack Tomas för dina fina ord och din återkoppling!
Vi är supernöjda med bemötande, att det är lätt att få kontskt samt snabb feedback..Vår städare är väldigt noggrann och gör alltid ett väldigt bra jobb!
Eva, ett stort tack för ditt omdöme och din återkoppling! Vad roligt att du är så nöjd med oss.
Mycket nöjd. Proffsiga och väl utförda städningar
Tusen tack Susanne för din jättefina recension, det gör oss glada.
Går för det mesta att snabbt få kontakt m företaget. Bra bemötande Vi har städning var 4:e vecka. Mycket nöjda med er pärla Diki // Gunnel Carpelan
Vilket trevligt omdöme du har lämnat Gunnel! Nu blir personalen glada när de får höra detta.
Vi är otroligt nöjda av 2 skäl. 1) Vår städerska är fantastisk. Väldigt trevlig och hårt arbetande och städar varsamt vårt hem, det avlastar verkligen och gör att vi har det fint städat i vardagen, 2) de få gånger vi kontaktat administrationen får vi skyndsamma relevanta och tillmötesgående svar. Allt fungerar som det ska, rekommenderas varmt!
Tack Arvid för ditt positiva omdöme! Vi ska dela med oss av din återkoppling till berörda!
Bra bemötande, trevlig och duktig personal. Bra personalkontinuitet. Prisvärd. Mycket få avbokningar.
Joachim det var roligt att höra och vi ska framföra detta till vår personal.
Inlyssnande, proffsiga, både chef/ansvariga och min pärla som städar hos mig Jag är så nöjd med henne städet och allt runtomkring Tack fina ni
Det var roligt att höra Jeannette. Vi ska fortsätta att leverera på topp till dig!
Bra på ett korrekt, sakligt och vänligt sätt. De lever bra upp till våra förväntningar. Dock är språkkunskaper i svenska dålig. I stort helt OK. Jag köpte städning.
Hej Sune! Roligt att höra att du är nöjd med oss. Ja det är en utmaning att i dessa tider hitta personal som kan språket flytande men vi gör vad vi kan för att de ska träna på att lära sig svenska.
Smidigt och hjälpsamma. Upplevdes som något slarvigt i början men känns som om vi/ni fått in en bra rutin nu.
Tack Michelle för din återkoppling. Vi ser över våra rutiner så att vi kan bli bättre i starten framöver.
Företaget upplevs som serviceinriktat, det känns personligt och som att det ”bryr sig” om mig som kund. Ex då ordinarie personal är sjuk så får man alltid ett förslag på alternativ. Den tjänst som utförs hos oss genererar 100% kundnöjdhet, och det beror helt och hållet på personalen som utför den.
Tack Marika! Vi är glada för att vi får hjälpa till att underlätta i din vardag. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så bra omdöme.
Vi har anlitat City Hemservice under ganska många år och i olika omgångar. Har alltid varit nöjd och trots att vi kommit och gått som kund får vi alltid samma pris och service. Vi har alltid varit nöjda med dom både för veckostädning och fönsterputs. Ett litet minus är att dom är svåra att få tag på per telefon.
Hej Tua! Tack för din återkoppling och ditt omdöme. Ja vår primära kontaktkanal är email där vi prioriterar de ärenden som är mer brådskande. Om du ringer till oss så kommer du till växeln där du alltid kan lämna ett meddelande, vi ringer sedan upp så fort vi har möjlighet.
Alltid mycket rent här på kontoret när städarna har varit förbi
Hej Niels, Tusen tack för din jättefina recension! Det gläder oss att du är nöjd med resultatet.
Vi är väldigt nöjda med tjejen som städar hos oss.
Ann-Marie, det var roligt att höra. Vi ska framföra det till henne!
Jag har städning hemma varannan vecka. Jag är mycket nöjd med städningen och med bemötandet från personalen.
Hej Anna! Vad roligt att höra att du är nöjd! Stort tack för din recension och för det fina betyget.
Trevliga att prata med. Varje dag.
Tack Henry för ditt omdöme, det känns bra att du är nöjd med oss!
Haft några år, tipsat bekanta och dom är nöjda
Roligt att höra Per och roligt att höra att även dina bekanta gillar oss!
Vi har alltid blivit snabbt och bra bemötta! City Hemservice har skött sinaåtaganden på ett mycket bra sätt. Vi är jättenöjda med City Henservice arbete hos oss! Trappstädning i brf.
Hej Marianne, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! Jättekul att du är nöjd med vår service!