Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Ekerö  (1 st)

Topp 25 flyttstädare i Stockholms län

• FLYTTA? 2 MAN + LASTBIL 495:-/TIM INKL. MOMS & RUT
    Afv Media A
    Afv Media A: Toppen! Bra och omtänksamma flyttkillar.
  • Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder - Jordgubbsprinsen brinner för service och vi lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse.
    Johan B
    Johan B: Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Volodymyr som föyttatädade lägenheten var noggranna och trevliga. Lägenheten var fläckfri efter deras insatts. Mycket nöjd hela kundresan igenom från offertförfågan till genomförande med bra och tydlig kommunikation i varje steg.
  • Excellent Moving Sweden AB

1,867 omdömen
    Välkommen till Excellent Moving Sweden AB - Enbart fasta priser!
    Agneta L
    Agneta L: Två mycket trevliga och hjälpsamma män hjälpte mig och min dotter att flytta. De var flexibla och inget var något problem. Jag hade inga förväntningar då jag aldrig tidigare i mitt liv hade anlitat en flyttfirma. Men blev väldigt överraskad för den fina servicen dessa män gav oss. Jag beställde flytt från en större villa till en mindre lägenhet, fick all hjälp jag behövde med att ställa möbler på plats där de skulle vara och möblerna var mycket väl inpackade så inga skador uppkom på varesig möblerna eller på omkringliggande väggar etc.
  • Albatros 24/7

801 omdömen
    Frida T
    Frida T: Jättesmidigt! Bra kommunikation!
  • VIKTORIA S
    VIKTORIA S: Jättenöjd med denna firma! Så proffsiga killar som gjorde flytten väldigt smidig. Trevligt bemötande från första stund och effektiva samt försiktiga med möblerna och de saker som skulle flyttas. Kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt och kommer utan tvekan anlita dem nästa gång det är dags för flytt. Guldstjärna!
  • Starcycle

1,309 omdömen
    Vi är experter på flytt, städ och återvinning!
    Bo J
    Bo J: Mycket bra och trevligt bemötande, och utförande av beställning. Tydlig offert.
  • Städpulsen AB

1,219 omdömen
    Anlita ett miljömärkt städföretag - Anlita Städpulsen!
    Lisa B
    Lisa B: Otroligt duktiga. De tog hand om vår soffa samt tre fåtöljer som blev som nya. Trevliga och lättsamma att ha och göra med och jag tycker också att det var väldigt prisvärda. Rekommenderar varmt!
  • 1,431 omdömen
    Vi skiljer oss från många andra flyttfirmor eftersom vi kan tillhandahålla en helhetslösning. Vill man ha hjälp med allt kring en flytt kan vi erbjuda en paketlösning där allt ingår: packning, flyttst...
    Leif R
    Leif R: Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
  • Transport Cars Flytt & Städ

1,176 omdömen
    Transport Cars Stockholm – Service av hög kvalitet till låga priser!
    Felipe W
    Felipe W: Snabb service, kan rekommendera.
  • FlyttGiganten

1,662 omdömen
    Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
    Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Stadsbudsbolaget Stockholm AB

343 omdömen
    Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
    Peter S
    Peter S: Bra och effektivt arbete med stor hänsyn till kvalitet och lyhörda.
  • Flyttbolaget i Stockholm

796 omdömen
    Ring oss gärna för personlig service i din flytt!
    Fredric Elof M
    Fredric Elof M: Snabba, effektiva och trevliga - grymt bra killar!
  • Ingen bindningstid, kostnadsfria avbokningar, egen städhjälpare, bra försäkringar. Provstäd 95 kr/tim.
    ETHEL W
    ETHEL W: Superbra städ och fönsterputs som jag fick . Alltid snabb och bra återkoppling från kontaktpersonen Maria, Tack! Kommer att anlita de igen framöver. Tack till Maria och personalen Agata som utförde jobbet.
  • Service Lösningar Stockholm

1,257 omdömen
    Vi är verksamma inom fönsterputs och städning i hela Stockholm. Välkommen!
    Lars Kristian P
    Lars Kristian P: Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
  • Lanolia Städ & Service AB

655 omdömen
    Lanolia i Södertälje är det personliga städföretaget som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner med fokus på kvalitet, lyhördhet och miljö.
    Kirsi S
    Kirsi S: Flyttstädningen var utmärkt gjort.
  • Fresh Home AB

454 omdömen
    Sofie K
    Sofie K: Vi har haft Fresh home i flera år och är väldigt nöjda!
  • BVTLER AB

604 omdömen
    Kollektivavtal och 5-stjärnig service! Flytt-, Städ- och Handymantjänster under ett och samma tak!
    Martina N
    Martina N: Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
  • Rent A Mover

651 omdömen
    Vi är en flyttfirma med minst 20års branscherfarenhet, har flyttmästare och packmästare upplärda i generationer och drivs nu i familjeregi. Vi värdesätter kundens hela flyttupplevelse och med professi...
    Linda F
    Linda F: Pianoflytt De höll vad de lovade och levererade på tid. Jag träffade dem aldrig personligen men hörde att det funkade bra. Prisvärt vid jämförelse med alternativ.
  • Totalrent AB

379 omdömen
    PROFESSIONELL STÄDHJÄLP - FAST PRIS - OFFERT PÅ BARA NÅGRA MINUTER!
    Gabriele E
    Gabriele E: Hej, Jag blev mycket hövligt bemött av alla , både per telefon och fysiskt. Hjälpen med fönsterputsen av 42 fönster gick mycket effektivt och personerna höll tiden exakt när de kom. Arbetet gjordes mycket bra. Mina förväntningar uppfylldes.
  • Flyttkalle AB

677 omdömen
    Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi dig en trygg, stressfri och effektiv flytt och det till ett väldigt bra pris
    Mihail H
    Mihail H: Beställde flytt inkl. städning. Allt var tydligt från början, även om det var svårt att få exakt pris innan flyttdagen, så stämde prisuppskattningen jag fick ganska bra. Flyttkalles personal som kom under själva flyttet var 3st unga och starka killar som var lyhörda, försiktiga med våra möbler och gjorde allt enligt våra önskemål. De var även flexibla nog att hjälpa till med saker jag inte hade räknat med innan (som att hjälpa till med vinden, samt hämta en soffa från en annan adress). Allt fick bäras för hand så inga palldragare eller pirror användes i lägenheten. Jag gillade killarna så mycket att jag var tvungen att bjuda på lunch efter allt blivit klart :) Man kan låna flyttkartonger - det är bara att plocka det antal man behöver från deras kontor i Ursvik. Man swichar 25kr per kartong som man sedan får tillbaka vid återlämning av kartongerna (går bra att hämta dessa tidigast 2 veckor innan flytt och lämna tillbaka senast 2 veckor efter flyttdatum). Vissa av kartongerna var inte helt nya men ändå helt ok. Sammanfattningsvis så rekommenderar vi Flyttkalle starkt! Vi hadde jättetur i denna djungel av flyttfirmor. Bonus poäng även för städfirman som kunde planera om städdagen till en söndag istället för fredag i sista minuten utan extra kostnad!
  • Västerorts Städservice AB

426 omdömen
    Med över 50 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig med din städning!
    Hannu K
    Hannu K: Jag var kontaktperson mellan min arbetsgivare och Västerorts städservice om totalentreprenad och har bara mycket positivt att säga om företaget. Nu är jag pensionär sedan 1 år tillbaka och har ingen aktuell bild av detta. Men jag kan inte tänka mig att kvaliteten kan ha blivit sämre. Tack.
  • Stockholms Stadsbud

200 omdömen
    Välkomna till Stockholms Stadsbud - En del av Stockholm!
    Anette S
    Anette S: Trevligt bemötande hela vägen. Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget. Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske. Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg. Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.
  • Cleanflat Sverige AB

229 omdömen
    Nisse H
    Nisse H: Vi har nu bokat städning varannan vecka och den första städningen var mycket bra. Vi ser fram emot ett fortsatt rent hus :-)
  • Clean Casa

296 omdömen
    Städ och fönsterputs till bra pris och villkor. Kollektivavtal • Kvalitetsgaranti • Ingen bindningstid • Miljövänligt • Självklart försäkrade!
    Julia E
    Julia E: Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.
  • Välkommen till Happy Cleaners! Vi erbjuder en rad olika städtjänster, allt från hemstäd till fönsterputs i hela Stockholm.
    Erik E
    Erik E: Fönsterputs hus. Snabbt och trevligt svar på förfrågan. Bra pris. Seriös. Kom på utsatt tid. Snabb. Trevlig mot barnen (som fick ta emot då jag var på jobbet). Hundvänlig :-). Superbra resultat. Fönstrena och spröjs blev superfina. Kommer absolut anlita igen. Rekommenderas.
123...11