Mycket bra service, snyggt stuket och bra tvättat
City Snabbtvätt
City Snabbtvätt har ett strålande läge mitt i centrala Stockholm med mångårig branscherfarenhet. Vi erbjuder professionell tvättservice för alla typer av textilier, så som ytterkläder, skjortor, lakan, mattor etc. Vi har även skrädderi och har möjlighet att laga eller justera kläder efter önskemål. Alla våra tjänster utförs...
13 omdömen om City Snabbtvätt
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Vår familj har sedan många år anlitat City Snabbtvätt. Alltid lika tillmötesgående och service-inriktade. Dessutom trevliga och humoristiska. Hög kvalitet och skulle något inte vara till kundens belåtenhet - så rättas det till. Affärsidén är kvalitet med snabb leverans. Det stämmer verkligen för City SNABB-TVÄTT.
Mycket trevligt och vänligt bemötande´.
City Snabbtvätt vill jag verkligen varmt rekommendera. Alltid proffsigt utförande och vänligt bemötande.
Bästa och trevligaste kemtvätten i stan! Superbra service, snabb och trevligaste personalen! Rekommenderas starkt!!
Lämnar sedan något år in både vit- och kemtvätt där, i stort sett varje vecka. Snabb service och man blir alltid trevligt bemött! Marika
Perfekt resultat Trevligt bemötande Snabb leverans
Trevlig och serviceminded personal, alltid bra kvalitet på jobben och snabb leverans om det behövs.
Fantastisk tvättservice. Snabbt, kunnigt och trevligt bemötande. Högsta rekommendationer!
Regelbunden inlämning av vit-och kemtvätt, alltid till vår fulla belåtenhet. Alltid lika trevligt bemötande och under årens lopp har vi blivit mycket goda vänner och jag hyser fullt förtroende för ägaren med familj.
Utmärkt kemtvätt med trevligt bemötande.
Proffsigt, snabbt, grym service! Samt flexibla !
Klarar det mesta i tvättväg. Ger alltid tillmötesgående service och snabb leverans.