Vi får städhjälp en gång i månaden av Wasa Städ och vi har varit nöjda varje gång.
Wasa Städ AB
Välkommen till Wasa Städ AB! Sedan vår start i september 2012 har vi ägnat oss åt att erbjuda en rad olika städtjänster för att möta dina behov. Vår mångsidiga kundkrets omfattar privatpersoner som utnyttjar rut-avdraget samt olika företag som t.ex. byggföretag och inom offentliga sektorn. Wasa Städ är ett av få aktiebolag...
166 omdömen om Wasa Städ AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Lovisa! Tack för det fina omdömet! Det gläder oss att ni är nöjda med städningen varje gång – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er varje månad med städningen. 🌟🤩
Bra bra erfarenheter. Trevliga att ha och göra med, bra kommunikation, städningen var väldigt bra utförd.
Hej Annika! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både städningen och bemötandet från vårt team. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 🤩✨
Tillmötesgående, ordnar alltid efter kundens önskemål. Proffsigt bemötande och snabba på att svara. Anlitat Wasa Städa AB av och till i flera år för hemstädning och har alltid varit nöjd över utförd arbete. Kan varmt rekommendera deras tjänster ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack Maarit för din fina omdöme, så härligt att du känner dig såpas nöjd! Du är självklart alltid välkommen vid behov av några som helst städtjänster 😊✨
Snabba, och fick stil på ett omöjligt projekt, mycket prisvärt!
Hej Angelica! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till att få ordning på projektet och att du är nöjd med resultatet. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌸🤩
Proffsigt bemötande, och resultat, och mycket bra service- kan varmt rekommendera dom
Hej Henriette! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är så glada att du är nöjd med både vårt bemötande, resultat och service. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!🌸🤩
jätte trevligt och hjälpsam personalen.
Hej Jian! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade vår personal och deras hjälp. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka! 🤩🌸
Wasa Städ gjorde ett fantastiskt jobb med storstädning! Otroligt rent och fräscht resultat, och dessutom ett väldigt trevligt bemötande från början till slut. Rekommenderas varmt!
Hej Sophie! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med resultatet och att du upplevde vårt bemötande som trevligt. Det betyder mycket för oss att få höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov! Tack för att du rekommenderar oss! 🤩🌸
Wasa Städ var trevliga, tillmötesgående och skickliga i sin verksamhetsutövning. I en i övrigt stressig flytt var det jätteskönt att ha riktiga proffs som skötte städet!
Hej Lisa! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår service och att vi kunde göra din flytt mindre stressig. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till igen i framtiden!🌸🤩
I det stora hela ganska bra men fick torka på flera ställen där det fortfarande var kvar smuts, mindre bra
Hej Anne, Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tagit dig tid att dela med dig av dina tankar. Vi är glada att du tycker att städningen var bra i stort, men vi beklagar att det fortfarande fanns smuts kvar på vissa ställen. Det är självklart inte den standard vi strävar efter. Vi erbjuder alltid vår nöjd kund-garanti, som gäller fem dagar efter att städningen har utförts. Det är möjligt att du missade detta. Tack igen för din feedback, och vi ser fram emot att kunna förbättra servicen för dig framöver! 🌸🤩
Utmärkt städtjänst av personal med kollektivavtal.
Hej Heidi! Tack så mycket för din positiva kommentar! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår städtjänst och att du uppskattar att vi erbjuder personal med kollektivavtal. Det är något vi värdesätter högt. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en utmärkt service framöver!🌸🤩
Jag är supernöjd med min städning! Mycket trevliga och bra ”städerskor” av dem som varit, och hon som är hos mig nu. Kerstin
Hej Kerstin, Stort tack för din fina feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med städningen och att du har haft bra erfarenheter med våra städare. Vi ska självklart vidarebefordra din uppskattning till dem. 🌸🤩
Mycket bra städning och väldigt tillmötesgående kring våra behov.
Hej Jennie! Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både städningen och vår förmåga att möta era behov.🌸🤩
Jag anlitade Wasa stöd på rekommendation från en släkting. Wasa städ motsvarade mina förväntningar. Lätt att få kontakt, enkelt att upprätta avtal om arbetets omfattnong. Väl utfört arbete som dessutom var prisvärt. Jag rekommenderar dem gärna.
Hej Odd, så härligt att du blev nöjd med flyttstädningen 😊 Dyker det upp några mer behov av städtjänster är du varmt välkommen att återkomma!
Redan vid första kontakten med Maria, fick jag förtroende för Wasa Städ. Anlitade sedan dem för flyttstädning av gammalt hus. De utförde ett mycket bra jobb. Det blev över förväntan. Tre personer, en kille och två tjejer. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas.
Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi är glada att ni kände förtroende för oss redan från början och att vi kunde leva upp till era förväntningar under flyttstädningen. Vi uppskattar verkligen er rekommendation och ser fram emot att kunna hjälpa er igen i framtiden. Tack för ert förtroende!🌸🤩
Vår lokalvårdare Layla är helt fantastisk. Vi är supernöjda.
Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med lokalvården och vi kommer att vidarebefordra er feedback till vårt team.😊🌸
Det va jätte bra Jätte nöjd tack
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med städningen, Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!🤩🌸
Mycket bra utförd städning, jag är så nöjd. Så rent överallt. Trevligt och snabbt bemötande
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med städningen och vårt bemötande. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!🤩🌸
Flyttstädning. Bra pris, snabb återkoppling, trevliga 👍
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både vårt pris, vår snabbhet och servicen. Det var ett nöje att hjälpa till med flyttstädningen. Hoppas vi får chansen att assistera dig igen i framtiden!🌸
Proffsigt utförande av sina tjänster
Tack så mycket för din fina feedback! Vi strävar alltid efter att leverera ett professionellt och kvalitativt arbete, och det gläder oss att du är nöjd med våra tjänster. Välkommen åter! 🌸
Trevligt bemötande vid både bokning och när de kom och storstädade.
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande både vid bokning och själva städningen. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det är härligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar! Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.🌸
Bemötandet i telefon var bra. Förväntning och arbetet överens stämde. Lite besviken på bristen av kommunikationen.
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att bemötandet i telefon var bra och att förväntningarna och arbetet stämde överens. Vi beklagar att kommunikationen inte levde upp till dina förväntningar och tar detta på allvar. Vi kommer att arbeta på att förbättra detta för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse framöver. Tack för att du delade med dig av dina synpunkter!🌸
Serviceminded, snabba i sin kommunikation och en urgullig och duktig städpersonal! Rekommenderas varmt!
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vi är så glada att du uppskattar vår kommunikation och att du är nöjd med vår städpersonal. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen! 🌸
Bra och prisvärd hemstädning 👍🏼
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst och att vi kan hjälpa till att hålla ditt hem fräscht och välstädat. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig!🌸
Bokade flyttstädning. De kom på utsatt tid, var supertrevliga och städade fint. Rekommenderar varmt företaget.
Tack så mycket Alexandra för din fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och att vår personal gjorde ett gott intryck och kom i tid. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!🌸
Noggranna. Kom i tid. Trevlig personal.
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och att vår personal gjorde ett gott intryck. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!🌸
Trots att jag var sent ute var flyttstäd professionell och klar på utlovad tid. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas
Tack så mycket för din härliga feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa till trots tidsbristen och att du är nöjd med både vårt arbete och bemötande. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden!🌸
Snabb service. Höll tiden. Noggrant jobb.
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med servicen, att vi höll tiden och att du tyckte att arbetet var noggrant utfört. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver!🌸
Trevlig personal som kommer och städar. Beställde en storstädning. Blev någon miss men det åtgärdades snabbt.
Tack Caroline för din fina omdöme! ✨ Vi ber om ursäkt för missen och det är härligt att allting löste sig 🤩
Vi har provat några olika företag för hjälp med hemstäd. Wasa Städ utmärker sig ordinärt genom att de är punktliga, noggranna och anpassningsbara som ingen tidigare.
Hej Kristoffer! Tack för din fina omdöme, så härligt att du är nöjd med våra städtjänster 😊
Allt som allt: jättebra genomförd städning och bra kontakt med bokningen innan, snabb respons. Det som inte ger en femma är att personalgruppen som kom till oss hade väldigt låg energi. Man måste inte älska sitt jobb, men arbetsgruppen var liksom inte glada och hälsade bara tyst medan arbetsledaren direkt tog kommando. Kändes som en stark hierarki i arbetsgruppen. Tidigare firmor jag anlitat för städning har haft arbetsgrupper som kommit inte med en annan gladare, lättare energi.
Tack så mycket för din feedback och för att du tog dig tid att skriva omdömet! Vi är glada att du var nöjd med själva städningen och den snabba kontakten vid bokningen.😊 Vi beklagar att du upplevde att städpersonalen inte hade den energi och positiva atmosfär du förväntade dig. Det är absolut något vi tar till oss och kommer att arbeta med för att säkerställa att våra medarbetare alltid möter våra kunder med ett glatt och vänligt bemötande. Vi uppskattar att du delade med dig av detta och ser fram emot att ge er en ännu...
Duktig och noggrann städpersonal som alltid med ett leende gör sitt bästa. Vi är mycket nöjda. Birgitta och Leif Lundberg
Tack Birgitta och Leif för ert fina omdöme! 🌺 Vad kul att ni är nöjda, och vi kan inte annat än att hålla med - vi har verkligen superduktig personal och vi är så glada att ha dem! 🤩
Trevlig bemötande och professionellt utförd städning.
Tack Gudrun för ditt fina betyg! 🌺 Visst är det viktigt med både utförande och bemötande, kul att du är nöjd som kund hos oss! 🌞
Trevlig städerska, jättefint och noggrant städat. Snabba svar och lätt att ha kontakt med företaget. Mycket mer nöjd än vad jag varit med andra städfirmor :) Rekommenderar!
Tack för fina ord och ett toppbetyg! 🌺 Din recension säger allt 😁 Kul att du är nöjd!
Nöjd med flyttstädningen från Wasa Städ AB!
Stort tack, Elinor, för att du tog dig tid att skriva detta fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen.🤗
Väldigt nöjd. Några småsaker som blev lite tokigt. Bl a sladdar från tv till högtalare var utslitna. Så tog ett tag att fixa igen.
Hej, Tack för ert omdöme! Vi är glada att ni är nöjda och beklagar att sladdarna var utslitna. Vi kommer att åtgärda detta för framtida uppdrag. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.🤗
Väldigt bra städat! Offert och utförande stämde och vi är mycket nöjda!
Stort tack, Elin, för att du tog dig tid att skriva detta fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.🤗
Flyttstädning. Allt gick smidigt! Bra information, smidig nyckelöverlämning och toppklass på utfört arbete.
Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva detta fina omdöme, Philip! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med vår service. Du är självklart alltid varmt välkommen tillbaka när du önskar. 😊
Bra service. Man får snabbt svar om man frågar något. Vi får samma städerska hela tiden och är mycket nöjda med henne.
Stort tack, Elisabet, för att du tog dig tid att skriva detta fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är så nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss.🤗
Jag beställde storstädning av Wasa Städ. Två fantastiska Marior satte energiskt igång och gjorde ett fantastiskt jobb. Ugnen t ex ser nu helt ny ut. Ett absolut prisvärt uppdrag utfördes med bravur!!!
Tack för du tog din tid för att skriva denna jättefina omdöme, Lisbeth! Riktigt härligt att du blev såpas nöjd, du är självklart alltid välkommen åter 🤗
Jag är mycket nöjd. Fungerande utmärkt. Bra kontakt. Stort tack.
Tack Ralf för din fina omdöme, jättekul att allting fungerade 😊 Du är självklart alltid välkommen att återkomma vid behov av några som helst städtjänster framöver!
Beställde en stor städning inför lägenhetsvisning, Wasa lämnade bäst pris med tanke på vad som ingick. Tydlig kommunikation och tydlig offert vad som ska ingå och vad som kommer skippas om jag själv inte plockat undan eller dragit fram maskiner. Tyvärr hade städarna missat att torka damm ovanpå garderober, en vägg och en takfläkt. Jag märkte inte detta förrän kvällen innan visningen så det var försent för wasa städ att åtgärda, dock ska sägas att de erbjöd sig att komma och ställa allt till rätta men det passade inte för mig tidsmässigt. jag fick prisavdrag på fakturan så jag är nöjd ändå!
Hej Tobias och tack för din recension! Vi beklagar att det har missats några saker under städningen men kundens nöjdhet är vår prio och det är härligt att du blev nöjd ändå! 😊
Mycket väl utförd flyttstädning. Bra bemötande, enkla att komma i kontakt med. Allt administrativt från bokning till fakturering har fungerat smidigt.
Hej Yamina, Vi är glada att kunna hjälpa dig med städningen och ännu gladare att allting har fungerat till ditt nöje! Du är självklart alltid välkommen åter vid behov av några som helst städtjänster framöver 😊
Trevligt och bra bemötande. Bra städat fint och rent när de lämnade.
Hej Sussanne! Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med vårt bemötande ✨ och att du uppskattade hur rent och fint det var när de lämnade .Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.🤩
Har blivit bra bemött varje gång jag varit I kontakt med dom. Över förväntan. Jag har hemstädning var fjärde vecka och det tycker jag är bra för vi är 2 pensionärer för Nigara städerskan är helt otrolig bra.
Hej Birgit! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du har blivit bra bemött varje gång och att vår hemstädning överträffar dina förväntningar.✨ Det är fantastiskt att veta att du är så nöjd med vår städerska Nigara🤩
Vi har anlitat Wasa städ tre gånger! Första och andra gången var vi super nöjda men den tredje gången var det många missar! Tex stor fläck i ugnen, inte helt bra i badrum, lite damm kvar på golven! Bra städat på övervåningen men många missar på undervåningen
Hej Malin! Tack för din ärliga feedback och för att ni har anlitat oss flera gånger, det är kul att ni var nöjda med våra tjänster. ✨ Vi beklagar den tredje upplevelsen inte levde upp till era förväntningar och vi kommer att se till att utvecklas för att det inte ska upprepas. Återigen tack för att ni tog tid att ge oss feedback, det hjälper oss att bli bättre.🤩
Mycket bra! Fint och rent och bra kommunikation.
Hej Johanna! Stort tack för din fina feedback ✨Vi är glada att du är nöjd med både städningen och kommunikationen. Det betyder mycket för oss att få höra att vi lever upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden🤩
Professionellt bemötande och hantering av städning, mycket nöjd! Jag hade hört bra saker om Wasa från syrrans hustru, och blev inte besviken, har nu månatlig städning, och det har fungerat bra varje gång.
Wow, tack snälla Peter för att du tog tid för att lämna denna fantastiska recensionen✨ Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster och service😊 Tack igen för din tid och att du valt Wasa Städ för månatlig städning🤩
Dom skötte sig exemplariskt från offert, frågor längs vägen, till utförande, kommunikation under dagen, och fakturering. De fakturerade 600:- mer än offert, men anledningen var rimlig och förankrades. Jag bokade flyttstäd, och kan varmt rekommendera dom för det åt andra.
Tack Isak för ett toppbetyg! 🤩 Superkul att du är nöjd med våra tjänster och flyttstädningen vi utförde hos dig! ✨ Som det nämns i offerten så kan det tillkomma extra kostnader beroende på uppdraget. Tack igen för din tid och att du valde Wasa Städ😊
de kom lite sent men städade bra och var väldigt kommunikativa vilket jag uppskattar mycket. Min upplevelse är väldigt bra!
Tack Maria för att du tog dig tid att lämna din omdöme 🤩Jätte kul att din upplevelse med oss var väldigt bra och att du blev nöjd med städningen.🌺 Vi ber om ursäkt för förseningen vilket berodde på trafiken. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden😊
Professionella och mycket trevliga. Rekommenderar varmt!
Tack Emma för ett toppbetyg! 🤩 Superkul att du är nöjd vår service och tjänster!🌸