Min 9-åriga dotter tyckte att Cynthia var toppen. Hon var snäll och tog hand om henne på ett bra sätt. Hon kände sig trygg.
125 omdömen om Cynthia
Hej Magnus! Underbart att höra att ni är nöjda. Tack för din recension, vi uppskattar den!<3 Kram, Creative Headz
Amazing with children. We had a toddler haircut elsewhere, poor child looked ridiculous. Cynthia managed to salvage the situation where there was very little hair left to work with, would definitely only go to her from now on 😊
Hi Anna! Thank you for your kind words. We appreciate it a lot. Welcome back <3 Kind regards, Creative Headz
Cynthia var väldigt trevlig, kunnig och gav bra professionella råd kring hur vi kunde uppnå det resultat jag ville ha gällande frisyr. Det blir definitivt ett återbesök i framtiden!
Har klipp mig hos henne i snart två år och är nöjd. Hon är duktig.
Jätte Duktig och effektiv! Och trevlig salong
Fantastisk duktig frisörska! Hon tog in mina förslag och lyssnade på hur jag hade tänkt om vilken typ av frisyr jag ville ha, hon kom även fram med förslag och ändringar som gjorde att frisyren passade mig bättre. Jag är otroligt nöjd med resultatet.
Hejsan Johan! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Hon är rak och ärlig för mig är det inga problem, men det kan uppfattas fel av andra. Hon är väldigt duktig och nordgran.
Hej Lisa! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Cynthia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Proffsig och trevlig. Blev väldigt nöjd med klippningen.
Tjena Jana! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Kommer alltid tillbaka och blir alltid nöjd
Cynthia är den bästa frisör jag haft! Hon har verkligen känslan och ser vad jag passar i. Hon är väldigt vänlig och ger en positiv energi.