Nea

101 omdömen om Nea

Sedan starten hos Reco 2023
Nicole F

Supertrevlig och genuin och förstod precis vad jag ville ha fast jag inte visste själv nästan

Mattias W

Hon är toppen. Nogrann och kommer ihåg hur man vill ha det. 5/5

Svar från Nea

Hej Mattias! Strålande att du känner dig nöjd med Nea. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Torsten L

Supertrevlig och professionell genom hela klippningen. Är väldigt nöjd med klippningen och min frisyr

Svar från Nea

Hej Torsten! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Andreas K

Klippte min dotter hos Nea. Så trevlig och proffsig.

Svar från Nea

Hej Andreas! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰

Sara S

Bra är superduktig och proffsig. Min tid startade lite senare än tänkt annars var allt toppen! :)

Svar från Nea

Hej Sara! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Magnus E

Väldigt skicklig och ett fantastiskt bemötande.

Svar från Nea

Hej Magnus! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Alexandra H

Jag har klippt mig hos Nea ett par gånger och har varit nöjd båda gångerna. Hon är tydlig och lyhörd i sin kommunikation och bra på sitt jobb, vilket gör att frisyren blir som förväntat. 🌻

Svar från Nea

Hej Alexandra! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Lejla K

Jättetrevlig tjej, lyhörd och professionell! Blev jättenöjd.

Svar från Nea

Hej Lejla! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Karin S

Jättetrevlig och duktig! Jag blev supernöjd :-)

Svar från Nea

Hej Karin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Linnea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas på att se dig fler gånger. allt gott, Creative Headz🥰

Moa V

Jag färgade och klippte mitt hår hos Linnea, väldigt lyhörd, trevlig, noggrann och framförallt duktig, hon vet exakt vad hon gör och bryr sig om det resultat man vill komma åt, rekommenderas väldigt varmt!

Svar från Nea

Hej Moa! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Linnea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓