Robert was so kind, and fun to talk to. A very easygoing person who made my hair look beautiful! I was overly happy with the results- as he exceeded my expectations!!
163 omdömen om Robert
Bästa frisören jag har haft, gör exakt som man säger och är trevlig
Duktig och lyhörd frisör men jag insåg att priset halkade iväg lite. 2200:- för klippning, tvätt, styling och set med schampo och inpackning. Hann inte kolla om det blev rätt 😅 Dock nöjd med utfallet men var noga med att säga vad ni vill ha och hur just ert hår ska hanteras. 🙂
Trevlig och lyssnade på mina önskemål. Håret kändes mycket friskare och fräschare efter klippningen. Mycket nöjd!
Hej Inger! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Robert är en kanonfrisör, är supernöjd med resultatet!
Jag är toppennöjd med mitt besök hos Robert. Håret blev så fint. Robert var också mycket trevlig och omtänksam. Ser framemot att anlita honom igen👍
Blev jättenöjd med klippningen, Robert är grymt duktig och fattade precis vad jag hade tänkt mig. Rekommenderas varmt!
Robert är proffsig och grymt duktig på att styla
Som alltid trevligt och fint bemötande. Så nöjd med klippningen och frisyren!
Robert klippte min dotter som blev väldigt nöjd med bemötande och frisyren.
Hej Theres! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓