Creative Headz Odengatan 32

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Välkommen till Creative Headz Odengatan 32 - din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter som hjälper dig att uttrycka din unika stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skapa en frisyr som framhäver din personlighet och stil. Oavsett...

782 omdömen om Creative Headz Odengatan 32

Sedan starten hos Reco 2023

Helena L
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Alltid positiv och lätt på handen blev fin i håret!

Andrea Z
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Nea lyssnar och förstår alltid exakt vad jag är ute efter, nästan bättre än vad jag själv gör. Jag har alltid varit 100% nöjd vare sig det är klippning eller balayage. Jag har fått så mycket komplimanger för hårfärgningen, att det lyckas se så naturligt ut! Nea är utöver det supergullig och jag ser alltid fram emot min hårtid med henne.🤗

Emelie N
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Min son blev supernöjd med sin klippning!

Anita C
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

vänligt bemötande och professionell frisör.

Karl B
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Väldigt vänlig och bra bemötande, superbra klippning också!

Astrid S
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Fantastisk klippning och mycket trevligt bemötande!

Tina F

Som vanligt jättenöjd med färgning och klippning av Catta. ⭐️⭐️⭐️⭐️

Triin R
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Blev jättenöjd med klippning, blev bättre än förväntad. Elin kan definitivt klippa fint.

Deniz P
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Fantastiskt bra frisör, känner mig alltid glad och supernöjd när jag varit hos Nea!

SOFIA S
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Nea är toppen, hon är en skicklig frisör som är lyhörd och ger ärliga tips och råd om såväl behandlingar som produkter. Är alltid nöjd efter ett besök hos henne.

DIANA L
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

En väldigt kunnig frisör! Väldigt bra resultat.

Danijela A
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Alltid trevligt bemötande och lyhörd. Supernöjd!

Caroline B
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Har bra känsla för om man vill prata eller inte och är ok med vilket som. Alltid glad och trevlig. Kommer med förslag om man vill på klippning

Åsa L
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Klippte min 5-åring, resultatet blev jättebra och det märks att Nea är van att hantera barn. Toppennöjd!

Lisa W
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Riktigt grym! Supernöjd både med service som kaffe och choklad och hur hjälpsam hon var med vagn/bebis och mitt hår blev precis som jag ville ha det! 10/10

Svar från Elin P

Hej Lisa! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰

Adele T
Skrev om Catta en del av Creative Headz Odengatan 32

Fantastiska Catta! Magisk på alla sätt och vis!

Svar från Catta

Hejsan Adele! Strålande att du känner dig nöjd med Catta. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Klara G

Samuel är alltid lyhörd för vad jag vill men kommer samtidigt med egna förslag som passar mig. Han har ett öga för färg och jag känner mig alltid supernöjd efter mina besök!

Svar från Samuel

Hejsan Klara! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Niclas E
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Nea är både så proffsig och sprider glädje! Alltid lika nöjd med både färg & klipp, hon lyssnar in vad jag tänker/vill och kan med sin kunskap göra det perfekt!

Svar från Nea

Hej Niclas! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Caroline W

Trevlig, snabb och duktig på bpde klipp och färg

Svar från Samuel

Hej Caroline! Strålande att du känner dig nöjd med Samuel. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

ANNA Å
Skrev om Catta en del av Creative Headz Odengatan 32

Bästa Catta! Alltid rolig och kunnig!

Jones O
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Brinner för sitt hantverk och är yrkesskicklig. Alltid att professionellt bemötande.

Christian L
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Hon är fantastisk allt blir a Kötid som man önskar

Eva K
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Mkt bra föning Proffsigt fönat Robert kan verkligen föna Frisyren håller!

Annalena F

Fint bemötande där jag kände att Samuel lyssnade till och förstod mina önskemål. Uppskattar hans profsighet som frisör. Det faktum att han inte försöker sälja massor av produkter gjorde att jag handlade en. Håret? Supersnyggt!

Alejandra F
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Trevlig bemötande och nöjd med resultat!

Ida B
Skrev om Catta en del av Creative Headz Odengatan 32

Otroligt proffsig, lyhörd och duktig på både färg och klippning! Kan varmt rekommendera Catta 🌟

Åsa S
Skrev om Catta en del av Creative Headz Odengatan 32

Kund hos Catta sedan 2017 och kommer aldrig byta frisör. Resultatet blir alltid perfekt och färgen och frisyren håller länge. Extra roligt också att Catta kommer med sin expertis om vad man skulle klä i och vi har testat lite olika frisyrer och färger under åren. Utöver detta känner man sig väldigt välkommen, det serveras alltid något gott som en god kaffe, en chokladbit el ett glas bubbel Mycket trevligt och lyxigt!

Olivia P
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Jättebra klippning och skön lugn energi!

Caitlin H

Samuel var fantastiskt lugnt, professionellt, och duktigt med mitt osamarbetsvilligt barn!

Henrik P
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Snabb, trevlig och duktig. Precis vad jag förväntat.

Jessica R

Så duktig, så proffsig! Bästa frisören i stan.

Madeleine J
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Trevligt bemötande; lyhörd, noggrann klippning. Det kan vara obekvämt att gå till en ny frisör (många med mig som haft dåliga erfarenheter) men till Elin vågar jag gå igen.

Sandra K
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Trevligt bemötande, väldigt duktig och väl utfört arbete. Jag är jättenöjd!

Beatrice J

Elisabeth var kunig och visste vad hon gjorde

Waltar D
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Great haircut and chat with Robert!

Emma Å
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Fantastiskt bemötande och lyhörd konsultation! Blev jättenöjd med resultatet och kommer definitivt boka med Nea nästa gång 😍

Daniel B

Samuel klipper mima barn. Han är väldigt omtyckt! Snäll och tillmötesgående mot barn och vuxna och samtidigt skicklig med saxen.

Therese V
Skrev om Creative Headz Odengatan 32

Samuel är inkännande, trevlig och väldigt skicklig i sitt yrke. Jag har hittat ”min” frisör!

Johannes M

Serviceminded och inlyssnande. Bra överlag!

Simon O
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Super trevlig Hade inga förväntningar men resultatet var perfekt Mycket trevlig, noggrann och förstod precis vad jag ville ha

Gunilla E
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Väldigt nöjd med klippningen och emottagandet

Jimmy S
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Robert är socialt begåvad och trevlig. Lite obevandrad i olika mäniskotyper. Helt ok frisör. Att ansvarig kvinna på plats avgjorde att den halva klippningen jag bad om skulle kosta 300 kr var snålt och osmart. Det tog 12 min. Det är en bra minitlön….Jag vill att ni tar bort mitt nummer från denna lista och sänder mig bekräftelse på det. Om ni erbjuder en full klippning för 300 kr som ursäkt så kommer jag tillbaka. Annars var detta första och sista gången hos er kreativa skallar. Hemskt att bli jagad om omdöme på detta sätt. Antagligen därav salongen var så tom.

Julia O
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Robert är den bästa, grym frisör och alltid trevliga samtal.

Anna S
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Trevlig och duktig frisör! Han visste vad han gjorde och jag kommer absolut gå tillbaka.

Herman K
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Kunnig och lyhörd, med ett supertrevligt bemötande Jättenöjd med mitt besök

Anna W
Skrev om Robert en del av Creative Headz Odengatan 32

Jag var ny kund hos Robert och hade en förhoppning att det skulle bli en bra klippning, men var lite orolig i början. Han försäkrade mig snabbt om att det skulle bli bra och att jag var i trygga händer vilket jag uppskattade mycket! Han tog väldigt lagom med egna initiativ och förstod min vision. När han var klar var jag helt tagen av resultatet, han hade lyckats få till den frisyr som jag alltid önskat mig! Går gärna tillbaka till honom i framtiden.

Andreas B

Helt fantastisk service och en av de bästa klippningarna jag varit med om. Jag kommer aldrig mer byta frisör 🙏🥳

Othilia X

Samuel är världens bästa frisör! Otroligt kompetent, erfaren och levererade långt över förväntan. Har aldrig tidigare känt mig så fin som jag gör efter att Samuel har fixat mitt hår! Dessutom är han en väldigt trevlig och varm person. Rekommenderar verkligen honom!

Rickard L
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Super bra professionell service!

Ewa-Lena D
Skrev om Nea en del av Creative Headz Odengatan 32

Duktig, engagerad, intresserad, god lyssnare