Trevliga, lyssnar på behov och hittar personliga lösningar! Kände mig väldigt fin när jag gick därifrån, (Hårklippning med konsultation)
Creative Headz Odengatan 32
Välkommen till Creative Headz Odengatan 32 - din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter som hjälper dig att uttrycka din unika stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skapa en frisyr som framhäver din personlighet och stil. Oavsett...
720 omdömen om Creative Headz Odengatan 32
Sedan starten hos Reco 2023
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Proffsig och kunnig frisör men även trevlig person.
Amazing Robert knows How to manage the scissors ✂️ very Happy with my haircut
Supertrevlig och genuin och förstod precis vad jag ville ha fast jag inte visste själv nästan
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Blev väldigt nöjd med slingor och klipp!
Hej Annika! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag var första gången hos Elisabeth för tvätt och fön, styling. Elisabeth är en mycket varm och behaglig person som är tydlig och gav många bra rekommendationer till hur jag kan behandla och sköta om mitt hår. Absolut inte pushig, mycket bra.
Hej Pamela! Strålande att du känner dig nöjd med Elisabeth. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Robert är lyhörd och enormt uppskattad av vår son som har klippt sig hos Robert under de senaste åren. Vår son är alltid nöjd och Robert ger alltid bra rekommendationer och håller sig till det som är bestämt. Kan varmt rekommendera Robert.
Hej Pamela! Strålande att du känner dig nöjd med Robert. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Bra klippning, lätt att styla hemna.
Hej Gun-Britt! Strålande att du känner dig nöjd med Elin. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Hon är toppen. Nogrann och kommer ihåg hur man vill ha det. 5/5
Hej Mattias! Strålande att du känner dig nöjd med Nea. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Samuel bemötte mig väldigt bra, han kom med bra input och inspiration!
Hej Elin! Strålande att du känner dig nöjd med Samuel. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Helt ok. Mycket behaglih Första gången Varit hos andra på salongen tidigare
Hej Elise! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag har gått hos Catta i många år , hon är en fantastisk frisör , duktig, positiv tillmötesgående och man känner sig alltid nöjd när jag går därifrån.
Hej Sussane! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag kom in, lite lätt rådvild, ville fixa håret fint inför helgen. Elisabeth var lyhörd och kom med förslag. Bokade en tid för klipp o färg/toningen. Härligt bemötande, bra service och jag är väldigt nöjd.
Hej Emmy! Strålande att du känner dig nöjd med Elisabeth. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Supertrevlig och professionell genom hela klippningen. Är väldigt nöjd med klippningen och min frisyr
Hej Torsten! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Robert är mycket trevlig, välkomnande och kunnig. Han lyssnar bra och gör ett väldigt bra jobb! Detta var mitt andra besök och det blir säkert fler.
Hej Casper! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Bra. Trevlig. Gör ett bra jobb.
Hej Lotta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Väldigt nöjd med min klippning. Trevligt bemötande.
Hej Linnea! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Duktig, noggrann och ett bra resultat.
Hej Carin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Robert är jättetrevlig och en duktig frisör. Tyvärr blev jag inte helt nöjd då jag inte tycker att han helt förstod vad jag ville ha för toning och håret blev mycket mörkare än jag tänkt mig.
Hejsan Anna! Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig nöjd med ditt besök. Vi är måna om dig som kund och hoppas kunna hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Kram<3
Jättenöjd med bemötande och klippning !
Hej Maria! Strålande att du känner dig nöjd med Elisabeth. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Så duktig och trevlig frisör! Kände mig trygg och blev så otroligt nöjd med resultatet ☺️
Hej Marie! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz💞🥰
Alltid trevligt och bra service! Leverans av klippning på topp som alltid!
Hej Joacim! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jätte snäll mot mina döttrar och redo att diskutera sina önskemål
Hej Eleni! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Proffsig frisör, aldrig varit så nöjd med min frisyr som nu! Hon var lugn noggrann och trevlig! Kommer definitivt gå tillbaka till henne igen.
Hej Annika! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Klippte min dotter hos Nea. Så trevlig och proffsig.
Hej Andreas! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Samuel är super trevlig ,proffsig och samtidigt personlig. Slingor och färg blev som jag önskat. Känns tryggt att gå till Samuel blir alltid nöjd . Har rekommenderat honom till vänner Köpte CreativHeads hårspray.
Hej Susanne! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Klippning. Elin var lyhörd och klippningen är jag väldigt nöjd med.
Hej Pia! Strålande att du känner dig nöjd med Elin. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Blev SÅ nöjd efter mitt besök hos Samuel. Väldigt inlyssnande, proffsig och trevlig. Han förvandlade mitt risiga hår till en dröm! Kommer definitivt att besöka honom nästa gång igen.
Hej Jeanette! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Alltid bra resultat och hon vågar ge input på vad som funkar och inte funkar.
Hej Lars! Strålande att du känner dig nöjd med Catta. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag kan varmt rekommendera Elisabeth för behandling av kort hår och färgning
Hej Elif! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Samuel är super! Alltid lyhörd och vill mitt bästa. Jag är väldigt nöjd.
Hej Cathrine! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Helt fantastiskt! 🙌 Så duktig & härlig
Hej Catta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag blev trevligt bemött och nöjd med min behandling.
Hej Hans! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Samuel är alltid glad och positiv med bra förslag på olika varianter att få den bästa frisyren och upplevelsen. Proffsig och ärlig vilket uppskattas enormt. Alltid 110% nöjd efter varje besök.
Hej Marie! Strålande att du känner dig nöjd med Samuel. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Otroligt trevlig, lätt att prata med, och enkel att ha och göra med. Det kändes som att klippningen bara flög förbi. Dessutom snyggaste håret jag har haft, kan inte sluta titta på det!!
Hej Alma! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Bra spontan klippning, visste precis vad jag ville ha tydligen!
Hej Eric! Strålande att du känner dig nöjd med Robert. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Klippte mig hos Elisabeth på Creative headz. Det var en toppen upplevelse, hon var jätteduktig, väldigt kunnig och supertrevlig, jag kommer gärna tillbaka. Tack Elisabeth! :)
Hej Michelle! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Elin är väldigt lyhörd, trevlig och jag blev som alltid supernöjd med klippningen.
Hej Jacob! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Bra är superduktig och proffsig. Min tid startade lite senare än tänkt annars var allt toppen! :)
Hej Sara! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Trevlig och lyhörd, tog sig tid att förstå och prata igenom hur jag hade tänkt att min frisyr skulle bli. Klippningen blev superbra och jag är jättenöjd med resultatet. Jag kommer definitivt komma tillbaka
Hej Jennifer! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Väldigt skicklig och ett fantastiskt bemötande.
Hej Magnus! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Elisabeth var supertrevlig och jag fick en sån sjukt avslappnande stund under klippning och färgning . Är väldigt nöjd med min nya hårfärg!
Hej Erika! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Alltid perfekt bemötande och fantastiskt resultat
Hej Birgitta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Robert. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
I’ve been going to Robert for over a year - I’m always very happy with my haircut and Robert is great to hang out with!
Hi Philip! Great to hear that you´re happy with Robert! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz😍💓
Jag har klippt mig hos Nea ett par gånger och har varit nöjd båda gångerna. Hon är tydlig och lyhörd i sin kommunikation och bra på sitt jobb, vilket gör att frisyren blir som förväntat. 🌻
Hej Alexandra! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Proffsig och snabb, resultatet blev jättebra!
Hej Tobias! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Superproffsig Supertrevlig Supernöjd
Hej! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Alltid lika nöjd med behandlingen hos duktiga Samuel! Proffsigt och trevligt!
Hej Kerstin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Samuel. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓