Trevligt bemötande, väldigt duktig och väl utfört arbete. Jag är jättenöjd!
108 omdömen om Nea
Fantastiskt bemötande och lyhörd konsultation! Blev jättenöjd med resultatet och kommer definitivt boka med Nea nästa gång 😍
Super trevlig Hade inga förväntningar men resultatet var perfekt Mycket trevlig, noggrann och förstod precis vad jag ville ha
Kunnig och lyhörd, med ett supertrevligt bemötande Jättenöjd med mitt besök
Super bra professionell service!
Duktig, engagerad, intresserad, god lyssnare
Otroligt duktig och trevlig! Färgar mina fransar hos Nea och är väldigt noga med hur jag vill ha det. Aldrig varit så nöjd som hos henne.
Supertrevlig och genuin och förstod precis vad jag ville ha fast jag inte visste själv nästan
Hej Nicole! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Hon är toppen. Nogrann och kommer ihåg hur man vill ha det. 5/5
Hej Mattias! Strålande att du känner dig nöjd med Nea. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Supertrevlig och professionell genom hela klippningen. Är väldigt nöjd med klippningen och min frisyr
Hej Torsten! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nea. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓