Proffsig och resultatet blev jättefint...
156 omdömen om Sadeek
I'm very happy with my new haircut, good service and great skills
Supertrevlig och blev nöjd med klippningen. Tack Sadeek!
Sadeek was wonderful It was my first haircut in six years Becuase my last haircuts were not a good experience Sadeek despite our language barrier ensured to offer his professional knowledge and gave me the healthy trim my hair desperately needed without taking away too much length. Will be rebooking with him. 10/10
Supernöjd med allt! Bokade klippning och slingor på vinst och förlust hos valfri frisör och känner att jag hittat ett guldkorn i Sadeek.
Hej Lykke! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sadeek. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Trevlig, lugn, noggrann och proffsig. Man blir alltid vänligt bemött av Sadeek. Han känns genuint intresserad av frisörhantverket och resultatet blir alltid bra.
Tja Jesper! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Han är verkligen grymt. Jag är jättenöjt med resultatet.
Hej Cemre! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sadeek. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag glömde att lägga till klippningen till min tjänst och jag sa till honom att han kunde klippa den, att det bara tog 5 minuter och nästa kund hade inte kommit än, men han ville inte. Jag önskar att jag hade försökt
Hej Angie! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sadeek. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Trevligt och vänligt bemötande. Sadeek tog sig tid att lära mig hur jag bäst tar hand om mitt hår, även utanför ärendet jag kom till Creative Headz för.
Hej Anna! Strålande att du känner dig nöjd med Sadeek. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Väldigt trevlig, duktig och proffsig! Rekommenderar starkt!
Hej Veronika! Strålande att du känner dig nöjd med Sadeek. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓