Den bästa frisör jag haft! Lyhörd, kompetent och väldigt noggrann. Alltid välkomnande och serviceinriktad.
Creative Headz Götgatan
Creative Headz Götgatan - Din moderna frisörsalong för personlig stil Välkommen till Creative Headz Götgatan, din bästa frisörsalong för att förverkliga din personliga stil. Vi är en modern och trendig salong som erbjuder högkvalitativa hårbehandlingar och skräddarsydda frisyrlösningar. Vårt professionella team av erfarna...
496 omdömen om Creative Headz Götgatan
Sedan starten hos Reco 2023
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Jean was kind, friendly, and funny. He assisted me wonderfully, and I was very pleased with his professionalism
Bokade åt dottern - som var mer än nöjd när hon kom hem!
Sassa är supergullig och klipper skickligt, men jag blir tokig på frisörer som försöker kränga på en hundra olika produkter utöver själva klippningen. Tipsa gärna, men jag vill inte få känslan att det är en dealbreaker att inte köpa något.
Väldigt trevlig och visste exakt vad jag ville ha, väldigt nöjd med mitt hår!
Diana är professionell och duktig som frisör och jag rekommenderar henne varm!
Otroligt omhändertagande, lyhörd, varm, proffsig och mån om att kunden ska få bästa möjliga resultat. Det var länge sedan jag blev så här nöjd!
Trevlig bemötande, nöjd med klippningen
Trevlig och duktig! Blev nöjd med resultatet
Han tog sig enbart 20 min tid att klippa min dotter och han klippte praktiskt taget ingenting. Hon såg lika Dan ut efter besöket som innan. Helt bortkastade pengar och vi behöver nu boka en ny klippning.
Sassa är en fantastisk frisör och person som verkligen bryr sig om att ta reda på hur jag vill se ut och hon gör alltid sitt bästa för att resultatet skall bli perfekt. När hon ser möjligheter för utveckling så föreslår hon att behandlingen skall göra på ett annat vis och Sassa har alltid rätt - lyssnar jag på henne så får jag det resultat som jag önskar. Sassa är även en härlig person som ser till att jag mår bra under behandlingen. Det känns alltid bra att kliva in till Creative Heads på Götgatan och få behandling av Sassa.
Trevligt, att få kaffe var absolut ett plus. Jag förväntade mig inte lika hög lyx vilket var en positiv överraskning. Lite väl intresserad av att sälja på mig saker men inget som står ut från konkurrenterna. Jag är absolut nöjd och glad över besöket, otroligt nöjd och kommer absolut tillbaka!
Dijana är supertrevlig och väldigt inlyssnande. Kan varmt rekommenderas!
Trevligt bemötande av Rober, skicklig frisör. Jag är jättenöjd!
Fantastisk upplevelse hos Dijana på Creative Headz! Jag hade glädjen att bli omhändertagen av Dijana på Creative Headz Götgatan, och jag kan ärligt säga att hon är en frisör i världsklass. Hon är inte bara otroligt erfaren och kunnig, utan också extremt noggrann och lyhörd för mina önskemål. Under hela besöket kände jag mig trygg och väl omhändertagen, och resultatet blev precis som jag hade hoppats till och med bättre! Dijanas kombination av talang och professionalism är verkligen enastående. Hon är tydligt passionerad...
Som alltid toppen i allt bemötande, klippning, slingor. Kan verkligen rekommendera.
Super trevligt bemötande och klippningen av Sassa levde upp till mina förväntningar. Hela klippningen var en trevlig upplevelse med en bra diskussion kring den. Köpte den hårvård som Sassa rekommenderade och har kan se tydliga resultat på min hår kvalitet.
Dijana är en pärla! Hon är alltid lika trevlig och jag är alltid lika nöjd.
Väldigt bra rådgivning, mottagning och klippning.
Rober är en superbra frisör, och dessutom väldigt trevlig. Alltid jättenöjd när jag går därifrån.
Hej Emelie! Strålande att du känner dig nöjd med Rober. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Vänlig, professionell och inlyssnande på vad jag önskade. Otroligt nöjd över både slingor och klippning! Rekommenderas varmt!
Hej hej Noora! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rober. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Dijana är noggrann, inlyssnande, serviceminded, skicklig och proffsig på alla sätt och vis. Alltid bra på att ge goda råd när det gäller både frisyr, färg och slingor! Hon är fantastisk!
Hej Ulrika! Strålande att du känner dig nöjd med Dijana. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jättebra. Han var personlig, trevlig och jag blev jättenöjd.
Hej Arvid! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Rober var helt fantastisk! Han var trevlig, jobbade snabbt och fick mitt hår att se amazing ut <3
Hej Etti! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jean var tillmötesgående, proffsig och gav goda råd!
Hej Eija! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Really great experience! Jean was very friendly and gave me advices for the haircut. The haircut was very well done and I'm really happy with the results :)
Hi Oceane! Thank you for your amazing review and we´re so pleased to hear that you´re happy with your visit! Best wishes, Creative Headz😍💓
lyhörd frisörska som klippte precis enligt förväntan!
Hej Alessandra! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Väldigt trevlig och kunnig i sitt yrke, bra service!
Hej Miranda! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Otroligt proffsig på alla sätt!
Hej Johanna! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rober. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Min upplevelse av Sassa var att hon var proffesionell och duktig. Verkligen lyssnade in vad som önskades etc.
Hej Jakob! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag kom ditt med funderingar om att klippa lugg och färga mitt hår vid ett senare tillfälle och bad om en ärlig bedömning om jag skulle passa med frisyren eller inte. Han förklarade för mig vad som skulle funka och inte, hur jag behöver styla det osv och var jätte trevlig. Jag gick därifrån med en lugg som blev ricktigt bra och som passar mig perfekt. Väldigt nöjd med resultatet och servicen!
Hej Evelin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rober. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Dijana är fantastisk på många olika sätt och är skicklig i allt hon gör! Bemöter alltid med ett glatt humör. Hon är noggrann och anpassar sig alltid efter kundens behov och tankar. Jag går alltid ut från salongen nöjd!
Hej Narmin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jean är en väldigt kompetent och duktig frisör. Han är även en varm person som man känner sig trygg och välkommen hos. Han känns genuin och ärlig i sina råd och tips och klipper och stylear alltid mitt hår så himla fint! Varende gång har jag gått därifrån med snyggt hår och ett leende på läpparna :)
Hej Johanna! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jean. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Duktig frisör med trevligt bemötande
Hej Anneli! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jean. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Jag var hos henne första gången igår och hon var verkligen bäst fick precis det jag ville och kunde inte varit mer nöjd med resultatet❤️
Hej Alice! Strålande att du känner dig nöjd med Sassa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Sassa är en väldigt skicklig frisör och av henne får man ett både professionellt och varmt bemötande. Hon lyssnar noga på kunden, ger förslag på klippning och förklarar sedan vad hon gör. Sammanfattningsvis är jag otroligt nöjd med resultatet.
Hej Ingrid! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
otroligt duktig, kommunikativ och trevlig! Kunde inte blivit mer nöjd!
Hej Miles Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elisabeth. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Jean lyssnar och förstår hur jag vill bli klippt. Blir lika nöjd varje gång.
Hej Kristina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jean. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Jean är en fantastisk frisör som verkligen förstår sina kunder. Han är lyhörd och tar sig tid att lyssna på vad man önskar, vilket gör att man alltid går därifrån med en frisyr man älskar. Dessutom har han en humor som gör besöket till en glad stund, oavsett hur dagen har varit. Hans skicklighet är som magi; han kan förvandla håret på ett sätt som känns både fräscht och personligt. Om man har en tuff dag är ett besök hos Jean verkligen en bra idé för att må bättre! Jag rekommenderar honom varmt! Du är bäst stjärnan! 🌟
Hej Menea! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jean. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Jean är Alltid lika trevlig och jsg är alltid lika nöjd när jag går därifrån
Hej Willhelm! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jean. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Supernöjd!! Kände mig sedd och förstådd. Därav att jag direkt bokade tid för slingor.
Hej Anna! Strålande att du känner dig nöjd med Dijana. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Sassa är, Trevlig omhändertagande noggrann med mycket energi. Gav mig tid för färg slingor klippning och styling. Min förväntan var hög och möttes av högre.
Hej Jill! Strålande att du känner dig nöjd med Sassa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag blev jättefint bemött av Sassa och kände mig väldigt välkomnad och bekväm under hela klippningen. Sassa är så himla duktig och jag fick precis den frisyr jag var ute efter! Supernöjd 😍
Hej Kajsa! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Så otroligt fint resultat. Arbetade snabbt och effektivt och jag kommer fortsätta gå till Dijana
Hej Monika! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag är alltid lika nöjd! Går aldrig till någon annan frisör. Supertrevlig och proffsig!
Hej Jonatan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag har gått till Dijana ett par år och är så så nöjd varje gång plus att hon är en väldigt härlig person!
Hej Eva! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag var här och klippte håret, och mitt är väldigt tjockt och långt men det var inga problem och gick väldigt fort jämfört med andra frisörer. Sassa var super trevlig och duktig på att hela tiden kolla med mig att det blev så som jag ville ha det. Även försiktig med att inte klippa för mycket åt gången 😊 Hon pausade även emellan så jag fick små kaffepauser, det uppskattade jag.
Hej Linnea! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Kunde inte vara mer nöjd. Alltid bra färger och klipp. Och väldigt trevligt bemötande.
Hej Maria! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Smidigt, vänligt och bra resultat!
Hej Siri! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓