Frisör på Södermalm

68 rekommenderade frisörer på Södermalm, Stockholm

Är du på Södermalm och letar efter en bra frisör? Oavsett om du är kring Nytorget, Götgatsbacken, Mariatorget, Zinkensdamm eller Hornstull ska vi hjälpa dig att hitta en salong som passar dina önskemål. Här på Reco.se kan du söka efter frisörer i ditt område och läsa om tidigare kunders erfarenheter, allt för att underlätta inför ditt val av frisör. Målet är att du ska hitta en frisörsalong du trivs med och som förstår hur du vill att ditt hår ska se ut. Du ska gå därifrån med en snygg frisyr och ett leende på läpparna. Varje gång.

Läs mer »
  • Oh Yes

2,425 omdömen
    Sofia R
    Sofia R: Dejan är en otrolig frisör. Säker, har lång och gedigen erfarenhet. Trygg, inkännande och rak. Kände mig sedd och trygg i hans händer och fick dessutom den finaste frisyren. Kommer aldrig byta frisör nu. :)
  • Driver du frisörsalong i Södermalm?

• Creative Headz Hornsgatan

753 omdömen
    Vera A
    Vera A: Hon var väldigt snäll och trevlig, men hon drog väldigt hårt i mitt hår. Kunde höra när håret bröts av och hade ont. Hon borgade inte heller ut håret innan, satt istället och försökte dra ut mina små tovor med borsten jättehårt. Hon klippte även luggen snett och ojämt :( tycker tyvärr inte om resultatet. Väldigt tråkigt då jag var jättenöjd förra gången jag var där (hade en annan frisör då)
  • Creative Headz Skånegatan

733 omdömen
    Anna W
    Anna W: Det måste ha blivit någon snurr på linan med min blekning. Jag bokade klippning och balayage och det finns ingen som kan se en skillnad på tonerna i mitt hår, inte ens jag. Det har tidigare varit som en dans på rosor att klippa sig hos Creative Headz, jag har inte behövt ”beställa” och styra utan frisörerna har rekommenderat exakt det som passar mina önskemål och gjort det hur fint som helst. Nu blev det riktigt dyrt att betala 4300 kr utan att se skillnad på färgen. Priset och konsultationen godkännes i förväg också vilket är som att köpa grisen i säcken i det här fallet. Elwira var trevlig, kan tilläggas! Jag upplevde att hon var kunnig kring tjockt hår, så det var en överraskning att komma hem och se resultatet ordentligt.
  • Creative Headz Götgatan

594 omdömen
    Anette S
    Anette S: Trevligt bemötande, lyhörd och professionell Är jättenöjd! Rekommenderar honom!
  • Frisör Extend

788 omdömen
    Ullis W
    Ullis W: Pålitlig noggrann och otroligt noga med att ha ett fint och personligt bemötande. Vill aldrig byta frisör.
  • Green Heads SOFO

478 omdömen
    Louise Ä
    Louise Ä: Karolina är superduktig och inkännande
  • Holland Hair Södermalm

208 omdömen
    Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
    Yiassou B
    Yiassou B: Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
  • 64 omdömen
    Juan Martin K
    Juan Martin K: No matter where in Stockholm you live, it will be worth the effort to get to African magic salong. In this beautifully decorated salon, you will be taken care of by real professionals in an atmosphere of african rhythm. Hawa, truly a part of Africa's heart and her colleagues take on every customer and task with pride of joy. Do not hesitate, book an appointment now. African magic salon, where real magic happens! ❤️🫶🏾💯
  • Emma O
    Emma O: Är så otroligt nöjd med mina besök. Alla i personalen är supertrevliga och jag upplever som väldigt proffsiga. Vill ge en extra shoutout till Victoria S som gett mig sån fantastisk nyans i mitt blonda hår, har aldrig varit så nöjd🙏 Helt klart värt ett besök när håret behöver lite kärlek!
  • 120 omdömen
    Jenny E
    Jenny E: Har varit ”stammis” hos DOM sedan starten och har Alltid varit supernöjd då dom Alltid håller väldigt hög standard! Boka tid hos vem som helst och du blir lika nöjd och väl bemött av alla frisörerna. Alla vänner bekanta jag rekommenderat under årens lopp har varit lika nöjda och belåtna. Klippa färga eller slinga spelar ingen roll för här finns bara proffs med kontroll!
  • 35 omdömen
    Maria I
    Maria I: Ida är en mycket trevlig och duktig frisör som jag har gått hos ett tag efter rekommendationer av flera vänner. Får alltid massor av komplimanger när jag klippt mig hos henne. Nu har hon även lyckats klippa håret på mina, högst motvilliga, barn, som minns frisörbesöket som något trevligt och positivt! Gillar även Idas nya mysiga salong och eko-konceptet. Kan varmt rekommendera Ida och Shortcut!
  • 231 omdömen
    Vega A
    Vega A: Väldigt avslappnad och trevlig upplevelse. Rebecca gav mig en ny frisyr och klippte bort det sorgliga i att ha drabbats av håravfall. Jag har inga funderingar kring vart jag ska gå och klippa mig nästa gång!
  • 615 omdömen
    Elin Anna Marie G
    Elin Anna Marie G: Grymt kundbemötande, man blir väl omhändertagen med service och bra energi. Jag går alltid ifrån salongen nöjd och med det resultat jag önskat mig! :D <3
  • 56 omdömen
    Eva B
    Eva B: Det är sällan jag blivit nöjd eller väl bemött hos en frisör, men Tina var fantastisk! Social, glad och lyhörd till både mina önskemål och intressen i övrigt. Med kortare, välfriserat hår åkte jag hem och stirrade mig själv i spegeln hela kvällen och det enda som ekade i mitt huvud var Tinas komplimang; Du ser ut som en ung Cyndi Lauper. Tusen tack och vi ses snart! ;) /Eva
  • 93 omdömen
    Annika K
    Annika K: Mycket bra! Kunnig, erfaren och lyhörd. Trevligt bemötande.
  • 476 omdömen
    Evelina D
    Evelina D: Se profilbild för resultatet! Har lockigt hår som lätt blir för mörkt/sotigt. Detta beskrev jag i bokningen av bottenfärg samt nämnde direkt till frisören. Hade med mig ett färgrecept från en frisör som färgade mig samt gjorde en balayage i slutet av juni. Frisören frågade om jag ville ha mörkare och jag sade bestämt nej, pekade på mitt hår och sade att jag ville ha det sådär. Besöket startade klockan 09:00 och skulle hålla på i 1 1/2. Frisören tog väldigt lång tid på sig och strax innan 9:30 så började hon sätta i färgen. Hon började framme vid ansiktet och jobbade bakåt. Strax innan 10 är hon klar och säger att jag ska sitta i 35 minuter. Hon hjälper under tiden en kollega med en kund och tittar inte en enda gång hur färgen tar. Sen tvättar hon håret och stylar det (helt okej) då jag hade väldigt bråttom till jobbet och allt dragit ut på en idén väldigt mycket + att ljuset är dåligt på salongen så såg jag inte resultatet. Väl på jobbet så ser jag hur illa det är. Har även partier som frisören hade missat helt, vilket jag helt ärligt inte förstår hur man som en professionell frisör på den typen av salonger kan lyckas med. Jag skriver till salongen för är väldigt ledsen över resultatet. De svarar: ”Vad tråkigt att höra att du inte blev nöjd, vi vill gärna hjälpa dig att åtgärda detta om du kan komma in igen så vi får hjälpa dig få den ton du vill ha på botten. Du behöver inte vara orolig att färgen förstört ditt hår då den färg vi använde är ammoniakfri och oljebaserad, en av de mildaste färger som finns på marknaden, färgen satt enligt instruktionerna ifrån Loreal i 35 minuter och inte gjort något med dina längder alls. Vi har inte använt en ljusare eller mörkare färg än det som fanns på det receptet du visade.” Jag blir väldigt lättad och bokar in en ny tid. Väl på plats så går jag fram till receptionen där ”min frisör” sitter och receptionisten. De ger varandra en blick, vilket gör mig obekväm. Salongchefen och min frisör talar sedan med mig och tittar på mitt hår. Salongchefen säger att hon förstår att det känns mörkt mot ansiktet. Sen så tar de dit en engelsktalande frisör som ska vara expert på färg och chefen går. Hon börjar tala om att jag egentligen hade färgen som nu är i botten innan också men att håret har blekts. Jag protesterar och påtalar att även en kollega reagerat på randen i håret och frisören säger att du ville ha en sexa och det där är en sexa och att skillnaden beror på att håret har blekts i solen. Mitt hår har inte blekts så mycket, jag var inte såhär mörk i juni. Därtill så är ju inte ens den nya färgen jämt mörk. Polisongerna är ju mörkare än resten, även av det som blev för mörkt. Att det partiet är mörkare är inte så konstigt då färgen ju satt i närmare en timma där (i och med att frisören tog så lång tid på sig) samt att håret vid ansiktet är skörast. Sen, även om mitt hår hade blekts så borde ju en frisör (som väl ändå ska vara experten) ha sagt till mig att den färgen du föreslår blir inte den färgen du vill ha då ditt hår är ljusare nu. Den engelsktalande frisören verkar märkbart irriterad vilket i sig är dåligt. Även om jag hade varit en Karen så borde frisören bete sig bättre än så. Hon säger sen att antingen kan jag färga håret mörkare längre upp för att bli av med kanten (som ju ingen av frisören erkänt finns för det var ju samma färg, eller?), eller så kan jag bleka slingor för att få det att bli mindre märkbart. Inget av dessa alternativ är ju bra då jag inte vill ha så mörkt hår och därför inte vill färg mer av mitt hår för mörkt. Att göra slingor på partierna vid ansiktet på en person med lockigt hår är ju inte heller bra då håret riskerar att gå av i och med att det är så känsligt där. Då säger den engelsktalande frisören irriterat ”vad trodde du att vi skulle göra det är ju permanent färg?” Jag vet att det är permanent färg, det är därför jag är ledsen! Men i och med mejlet så trodde att jag att det var någon ny typ av färg och att skulle få ”den nyans jag ville”, vilket ju varken slingor eller mer mörk färg skulle kunna uppnå. Då säger hon att de kan tvätta mitt hår och styla det, vilket jag inte vill för det är slöseri med allas tid. Jag kommer ändå behöva göra om det hemma själv då frisörer sällan använder tillräckligt med produkter. Då säger hon ännu mer irriterat att då finns det inget vi kan göra. Tänker resa mig upp ur stolen men inser att jag ju har fläckar i håret som missats att färgas och ber ”min frisör göra det ändå”. Ångrar mig omedelbart när hon ger en blick till den engelskspråkiga frisören som hånler. Sen får jag sitta där och försöka att inte börja gråta medan andra kunder och frisörer tittar på mig. När frisören har tvättat mitt hår så sätter jag upp det blött i en knut på huvudet och går för det kändes så hemskt alltihopa.
  • 52 omdömen
    CHARLOTTE MARGARETHA GUNILLA R
    CHARLOTTE MARGARETHA GUNILLA R: Helt enastående! Kan inte tänka mig att gå till en annan salong. Alltid trevligt bemötande av salongsägaren. Jag är alltid nöjd med resultatet och blir alltid mycket väl omhändertagen.
  • 21 omdömen
    Emma
    Emma: Jag rekommenderar er att gå till Susan. Hon är så duktig och trevlig. Både jag, syrran och min mamma är stammisar på hårvalvet. Nöjd blir jag varje gång. De blir mycket snack och skratt.
  • 20 omdömen
    Christine I
    Christine I: Man får alltid ett bra bemötande. Otroligt professionella frisörer som lyssnar och ger även en råd vad som kan vara bättre för en. Efteråt bokar dom gärna in för nästa klipp/färg, så man inte står utan tid när det är dax. Bra service som gör att dom uppmärksammar sin kund.
  • 36 omdömen
    SUSANNE J
    SUSANNE J: Gör mina fransar hos Duda och är jättenöjd varje gång! Man känner sig alltid välkommen.
  • 18 omdömen
    ANNA M
    ANNA M: Jag skulle vilja varna er för Lena på Friekosör. Sedan 7 månader tillbaka har jag gröna slingor i håret som inte går att färga eller bleka (har gått till 3 frisörer som ens vågade sig på att försöka på detta, många avstod), eftersom färgen innehåller metaller, som träder fram. Det är fruktansvärt och det har kostat mig mycket pengar för att få ett drägligt resultat, men det finns inget man kan göra tyvärr. Det började med att jag bad om ett vanligt balayage, och Lena lyssnade inte på mig och gjorde tjocka blonda slingor, när jag specifikt sa att jag absolut inte vill ha dem tjocka. Dessutom var de placerade högst uppe på huvudet var slarvigt gjorda och låg assymetriskt, så att ena sidan var mer blond, dvs bredare bit av håret, än andra. Jag bad henne att korrigera, vilket hon gjorde, men i ett misslyckat försök att mörka ned de assymetriska partierna blev håret grönt. Det tråkiga är att Lena har inte erkänt att hon har gjort fel utan istället försökt att övertyga mig om att det inte var grönt. Prata om att försöka dumförklara kunden. Hon sa också att färgen skulle lägga sig, men efter 4 korrigeringsförsök som hon fick på sig (istället för de vanliga 2 enligt lag), sa jag att jag ville ha pengarna tillbaka. Hon har aldrig erkänt att hon har gjort ett uselt jobb och jag fick endast en del av pengarna (endast för slingningen) tillbaka, efter många om och om. Jag tycker inte den summan ens på långa vägar täcker för den skadan som har skett. Det går inte att göra något åt det gröna och jag får gå runt med det i flera år innan det växer ut. Jag kan inte ha extentions eftersom de gröna slingorna är högst uppe på huvudet. Det är fruktansvärt. Gällande de ekologiska färgerna som Lena framställer så är de tyvärr inte kvalitetssäkrade. Det enda jag fick som svar av henne var 'det kan hända så med växtfärger'. Som jag ser det så är det flera fel hos den frisören: jag upplever inte att hon lyssnade på vad jag bad om, fast jag visade bilder och förklarade (jag ville bara ha balayage), och hennes färger blir lite som de blir. Denna blandning kan skapa väldigt dåliga konsekvenser, eftersom färgerna inte är reversibla. Jag har absolut inget emot frisörer som färgar med växtfärg, men det kräver en ännu större lyhördhet för kundens behov och en försiktighet för hur dessa färger beter sig, då de inte är reversibla. Att Lena kallar sin färg för miljövänlig och ekologisk håller inte heller, då den är baserad på metaller. Det hela känns mycket tråkigt, fel och sorgligt, eftersom jag hade ett friskt hår innan med fin färg. Jag hoppas att jag så småningom kan se dräglig ut i håret igen, efter en lång tid och mycket omkostnader. Och innan dess vill jag bara berätta om denna händelse för er som funderar på att gå till henne.
  • 16 omdömen
    Philippe A
    Philippe A: Mycket bra bemötande. Skön personal som kan sin grej. Fick exakt den frisyr jag ville ha :)
  • 17 omdömen
    PETRA H
    PETRA H: ALLTID nöjd efter besök hos Magnus. Trevlig pratstund o perfekt klippning. Alltid lika bra bemötande av de man möter. ❤️
  • 8 omdömen
    Roger A
    Roger A: Jag är SUPER NÖJD och jätte bra service och KEISY klipper JÄTTE BRA. Har gått här i många år och är super nöjd. TACK KEISY
  • Driver du frisörsalong i Södermalm?

• Inger B
    Inger B: Alltid trevligt komma till Helene - om jag behöver boka om/ändra tid så brukar de fixa sej - duktiga, seriösa yrkeskvinnor hela Höjdargänget - Bra stämning - gott kaffe - men framförallt DUKTIGA & INSPIRERANDE FRISÖRER!

Frisör på Södermalm