Jättenöjd med håret! Supertrevlig och snabb tjej
50 omdömen om Felicia
Felicia hade ett varmt emottagande och var väldigt lyhörd för vad jag önskade. Hon hade också en väldig mjuk hand, vilket är skönt när man är håröm som jag är.
Världens bästa frisör, är så nöjd!
Hej Janin! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Mycket bra bemötande. Hon förstod hur jag ville bli klippt och gav många bra tips
Hej Margaretha! Strålande att du känner dig nöjd med Felicia. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Mycket proffsig & trevlig. Återkommer gärna när det är dax för klippning igen // Anders 🌞
Hej Anders! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Felicia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Bästa Felicia, trygg och duktig.
Hej Amanda! Strålande att du känner dig nöjd med Felicia. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Kul med lättheten i kommunikationen och att man möttes kreativt!
Hej Jovan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Felicia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Felicia är väldigt professionell i sitt sätt att känna sig hörd i sina önskemål. Men hon ger dig även tips på vad man passar i & inte vad du inte skulle känna dig bekväm i. Hon är lugn och har en behaglig approach. Rekommenderar henne starkt. Alltid nöjd när jag varit hos henne .
Hej Jacqueline! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Felicia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Felicia was very helpful and obliging with my Swedish language difficulties. She’s super nice and I’m absolutely happy with my haircut. We made another appointment based on that.
Hi! Great to hear that you´re happy with Felicia! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz😍💓
Trevligt och varmt bemötande, mycket väl utfört arbete.
Hej Axel! Strålande att du känner dig nöjd med Felicia. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓