Mycket nöjd. Bra konsultation som hon lyckades skapa ett mycket bra resultat utifrån 🙌🏼❤️
58 omdömen om Felicia
Trevligt och sakligt bemötande. Fick mig att känna mig bekväm och lyssnad på
Trevlig, förekommande, kundvänlig.
Hejsan Lars! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jättetrevlig tjej. Så nöjd med klippningen, komer tillbaka!
Hej Katarina! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Felicia är en otroligt varm och gullig tjej, hon lyssnade på mina önskemål och slingade mitt hår med noggrannhet. Jag är så nöjd med resultatet! Hon är även försiktig vid borstning efter tvätt för att inte slita sönder håret som jag har upplevt hos andra frisörer. Rekommenderar starkt ett besök hos härliga Felicia!
Hejsan Ellen! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Väldigt duktig och gav bra råd!
Mycket nöjd och kommer tillbaka
Felicia var toppen! Så nöjd med allt!
Jättenöjd med håret! Supertrevlig och snabb tjej
Felicia hade ett varmt emottagande och var väldigt lyhörd för vad jag önskade. Hon hade också en väldig mjuk hand, vilket är skönt när man är håröm som jag är.