Bäst som alltid. Bra service, bra resultat och lagom mycket skvaller
Creative Headz Scheelegatan
Välkommen till Creative Headz Scheelegatan - din frisörsalong för stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga din personliga stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar noga på dina önskemål för att skapa en frisyr som passar din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en trendig klippning,...
416 omdömen om Creative Headz Scheelegatan
Sedan starten hos Reco 2023
Jättenöjd med håret! Supertrevlig och snabb tjej
Sofie är mycket lyhörd för min önskemål o kom med feedback på den. Hon är en mycket behaglig person med hög social kompetens. Det var länge sedan jag har fått så många komplimanger efter ett besök hos frissan
Väldigt nöjd med klippningen och emottagandet
Noggrann och superduktig! Kommer tillbaka 😊
Jätteduktig och trevlig, lätt att prata med, jag kände mig trygg och blev jättenöjd med resultatet!
Bästa salongen och går hos bästa frisören, Catta! Så otroligt nöjd med resultatet varje gång jag varit där och alltid lika trevligt och härligt att vara där. Catta lyssnar in vad jag vill ha och är grym på att leverera på det samtidigt som jag blir omhändertagen och bortskämd på bästa sätt. Kan varmt rekommendera!
Felicia hade ett varmt emottagande och var väldigt lyhörd för vad jag önskade. Hon hade också en väldig mjuk hand, vilket är skönt när man är håröm som jag är.
Sjukt nöjd. ✨ Cattis är noggrann och har öga för detaljer! 👌
Lyhörd och engagerad frisör. Jättenöjd med resultatet.
Kunnig, trevlig och proffsig. Förstod vad jag ville höra och det blev perfekt.
Elin får alla bästa betyg man kan ge.🌺
Jag gick till Elin P efter rekommendation från en vän. Hade därför höga förväntningar som Elin P levde upp till med råge. Jag är jättenöjd. Jag skulle kunna beskriva bemötandet och resultatet med en mängd fina ord men sammanfattar med: jag kommer tillbaka och rekommenderar Elin P till alla jag känner :)
Har aldrig tidigare varit hos en frisör med sådan känsla och kunskap inom färg och form. Hon hittar alltid rätt toner, hon delar med sig av sin kunskap och bromsar om man är på väg att önska något som varken skulle passa ens utseende eller hår kvaliteten. Hon ser o hör. O håret blir magiskt. Hon är en fantastisk människa dessutom och man går därifrån full av energi och supersnygg i håret. 🙏🏼❤️
Alltid trevlig personal och bra musik som spelas i bakgrunden, cappuccino eller bubbel till frisörstolen 🌟Men viktigaste av allt är att jag är så snygg i håret efter besöket hos Catta🙌!
Catta är en otrolig frisör! Så glad att jag hittat henne. Hon är väldigt duktig på att tolka vad jag vill när det gäller både färg och frisyr. Sen att hon är sjukt trevlig och härlig är ju ännu ett plus. Rekommenderar alla att gå till henne!
Fick ett väldigt bra bemötande och hon förklarade väldigt bra hur hon planerade att klippa och gav även väldigt bra tips. Blev väldigt nöjd med resultatet
Tjena Philip! Strålande att du känner dig nöjd med Sofie. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Trevligt besök på Creative Headz. Sofie lyssnar och klipper efter mina önskemål en av dom bättre där på länge
Tjena Fredrik! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Alltid super nöjd när jag går från Elin. Hon kommer med förslag och ideer. Trevlig och glad. Jag är en återkommande kund och väljer alltid Elin.
Hallå där Pernilla! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Fint och proffsigt bemötande. Med god kunskap om färg och klippning. Känner mig fin och snygg
Hej Anna! Strålande att du känner dig nöjd med Sofie. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Världens bästa frisör, är så nöjd!
Hej Janin! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Sofie var väldigt tillmötesgående och gick igenom allting grundligt och tydligt. Vi blekte några slingor, la i en toning och klippte håret en del vilket gjorde stor skillnad för helheten. Det kändes som att hon förstod vad jag var ute efter och jag var väldigt nöjd med slutresultatet. Hon var väldigt trevlig och härlig att prata med. Kommer förmodligen gå tillbaka till henne!
Hejsan Ulrika! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Proffsig och kunnig frisör men även trevlig person.
Hej Lotta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin P. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Sofie har flera års erfarenhet som frisör. Rekommenderar er att gå till henne.
Hej Carina! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Jätteduktig frisör! Lyhörd och kompetent! Kan varmt rekommendera
Hej Ulrika! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sofie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Hej Ann- Kristin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Bra klippning, lätt att styla hemna.
Hej Gun-Britt! Strålande att du känner dig nöjd med Elin. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag har gått hos Catta i många år , hon är en fantastisk frisör , duktig, positiv tillmötesgående och man känner sig alltid nöjd när jag går därifrån.
Hej Sussane! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Trevlig, lyhörd, noggrann och duktig. Rekommenderas varmt.
Hej Daniel! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sofie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Väldigt trevlig och gullig tjej, bra mottagen på salongen. Blev tyvärr inte nöjd med slutresultatet i efterhand då håret känns fläckigt. Jag gjorde slingor i utväxten och nyansering i hela håret. Men utväxten har en färg och längderna en annan, övergången är inte mjuk vilket är resultatet jag fått tidigare med samma förutsättningar.
Hejsan Jenny! Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig nöjd med ditt besök. Vi är måna om dig som kund och hoppas kunna hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Kram<3
Duktig, noggrann och ett bra resultat.
Hej Carin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Supertrevligt och jättenöjd med klippningen också
Hej Louise! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Alltid trevligt och bra service! Leverans av klippning på topp som alltid!
Hej Joacim! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jätteduktig och trevlig! Fick ett stort förtroende!
Hej Helena! Strålande att du känner dig nöjd med Sofie. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz💞🥰
Mycket bra bemötande. Hon förstod hur jag ville bli klippt och gav många bra tips
Hej Margaretha! Strålande att du känner dig nöjd med Felicia. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Mycket proffsig & trevlig. Återkommer gärna när det är dax för klippning igen // Anders 🌞
Hej Anders! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Felicia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Klippning. Elin var lyhörd och klippningen är jag väldigt nöjd med.
Hej Pia! Strålande att du känner dig nöjd med Elin. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Top notch bra service snygg frilla, lite kortare än tänkt men snyggt.
Hej Peter! Strålande att du känner dig nöjd med Sofie. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Sofie var trevlig duktig och lyhörd för mina önskemål Rekommenderas
Hej Hans! Strålande att du känner dig nöjd med Sofie. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Alltid bra resultat och hon vågar ge input på vad som funkar och inte funkar.
Hej Lars! Strålande att du känner dig nöjd med Catta. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Bästa Felicia, trygg och duktig.
Hej Amanda! Strålande att du känner dig nöjd med Felicia. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag blev väldigt nöjd! Det var första gången på länge som jag blivit klippt av en frisör som förstod exakt vad jag ville ha.
Hej Per! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sofie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Helt fantastiskt! 🙌 Så duktig & härlig
Hej Catta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Catta. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Sofie är superduktig, komme med egna förslag på vilket resulterat som passar kunden och är lyhörd och flexibel med utförandet. Jag kunde inte bli mer nöjd med klippningen. För övrigt väldigt varm, trevlig och härlig person.
Hej Hawa! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sofie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Sofie blev Conrads (min 12 åring som klipptes) nys go-to-frisör :-)
Hej Ola! Fantastiskt kul att ni känner er nöjda med Sofie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Helt ok, rakade av mitt cancerhår noga och varsamt. Vänligt bemötande
Hej Lisa! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz😍💓
Elin är väldigt lyhörd, trevlig och jag blev som alltid supernöjd med klippningen.
Hej Jacob! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Kul med lättheten i kommunikationen och att man möttes kreativt!
Hej Jovan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Felicia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Väldigt omtänksam frisör som var lätt att prata med om hur man själv hade tänkt sig med sin "nya frisyr" så schysst att bolla med om hur det skulle klippas. Även bra på att klippa vilket självklart är ett stort +, skulle rekommendera till polare och själv bokat ny tid med Sofie. 10/10 för mitt första besök.
Hej Elias! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sofie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Superproffsig Supertrevlig Supernöjd
Hej! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓