She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Creative Headz Sveavägen
Creative Headz Sveavägen - Din frisörsalong för stil och skönhet Välkommen till Creative Headz Sveavägen, din destination för att uppnå din önskade stil och utstrålning. Vi är en professionell frisörsalong som erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga dina idéer. Vårt erfarna team av frisörer är dedikerade till...
454 omdömen om Creative Headz Sveavägen
Sedan starten hos Reco 2023
Superduktig, trevlig och lyhörd! Kommer definitivt gå tillbaka och klippa mig hos Melissa.
Nattis har alltid ett otroligt varmt och trevligt bemötande! Hon är verkligen ett proffs på sitt yrke och har räddat mitt hår många gånger! Man lämnar alltid salongen extra fin i håret och med en känsla av extra energi. Verkligen älskar att gå hos Nattis och rekommenderar henne starkt! Hon är en riktig stjärna 🌟
Välkomnande, snabb & proffsig!
Nathalie är Stockholms i särklass bästa frisör och Creative Director.
Blev jättenöjd med klippningen och alla fina tips om vad mitt hår behöver. Mycket trevligt och proffsigt bemötande!
Finns ingen som Nattis, hon är bäst 💕
Proffsig och kunnig! Jag har blivit en återvändande kund! 😊👍🏻
Supertrevlig personal och bra bemötande av frisören! Färgen blev dock inte riktigt som diskuterats och tvättades ut efter bara två veckor. Betalade 2300 kr:/
Detta var mitt första besök hos Amanda. Det var ett trevligt och lättsamt besök. Hon undersökte vilka önskemål jag hade, kom med egna förslag på ett trevligt sätt. Då jag har lockigt hår är det alltid lite oroligt att gå till någon ny men hon hade bra kunskaper kring lockigt hår. Kan absolut gå tillbaka.
Väldigt noggrann och proffsig.
Alltid ett trevligt och professionellt bemötande, tar sig tid att lyssna in och konsultera. Finns dessutom ingen som gör så bra blowouts som Melissa (till och med på mitt tjocka, lockiga hår). 🌟🌟
Rekommenderar. Lyhörd och professionell. 10/10
Edda var väldigt gullig och proffsig. Beställde en blowdry i sista sekunden och hade tur som fick en tid snabbt inpå mitt besök (perfekt). Edda förslog att jag skulle lägga till en intensivkur (inpackning) Dessutom köpte jag en en fuktgivande kräm för torr hårbotten (Kerastase ) som Edda rekommenderade. Toppen. TACK EDDA!
Det är alltid en fröjd att gå till Melissa! Grym är hon!!
Perfekt klipp och bemötande!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon gjorde mina lockar fantastiska
Supertrevlig, kände mig trygg från första stund. Kunnig och proffsig, gjorde ett utmärkt jobb med mitt hår. Rekommenderar varmt Sonja! 👌🏻
Så härligt och fint bemötande!!
Hej Helena! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Grym! Trevlig och noggrann! Mycket bra!
Hej Jenny! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Amanda är alltid så lyhörd och snäll!! Känner mig alltid trygg med henne
Hej Eleanor! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Amanda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Edda is friendly, positive and attentive. She gave me a fantastic hair cut and styling!
Hi Amy! Great to hear that you´re happy with Edda! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz😍💓
Bäst bäst bäst <3 Blir alltid så nöjd med håret när jag varit hos Nattis.
Hej hej Elin! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Vi var ute efter en frisör som kunde klippa vår tonåring då hennes tidigare frisör inte var så ”ungdomlig”. Vi blev rekommenderade av en släkting att gå till Amanda. Tonåringen blev jättenöjd, Amanda var väldigt trevlig och mån om att klippa henne precis som hon ville och en extra bonus var den varma chokladen. Klart 5 av 5 i betyg!
Hej Malin! Strålande att du känner dig nöjd med Amanda H. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Älskar Melissa! Så trevlig och man blir alltid nöjd med resultatet
Hej Hanna! Strålande att du känner dig nöjd med Melissa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Amanda is fantastic! She is very receptive and understanding of my needs and how I want my hair to look like. She is very skilled with thin curly hair and knows how to take care of such hair type and how to style it.
Hi Safaa! Great to hear that you´re happy with Amanda H! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz😍💓
Trevlig, snäll och duktig. Hade bra egna förslag och jag känner mig fin och fräsch i håret
Hej Li! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Melissa är ett riktigt proffs. Gjorde färgbehandling + klipp som verkligen överträffade alla mina förväntningar. Hon är tydlig, noggrann och jättegullig. Är såå nöjd! 💛
Hej Thérese! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Melissa är den absolut bästa frisör jag någonsin gått till. Hon är otroligt skicklig på det hon gör, positiv och härlig. Jag lämnar alltid salongen supernöjd med både färg och klipp, Melissa är utan tvekan ett proffs på det hon gör. Rekommenderar varmt!
Hej Johanna! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din fina recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Sedan mitt första besök hos Nathalie Akgun för klippning och färgning av håret kan jag verkligen säga att jag är överväldigad av den fantastiska upplevelsen. Från det ögonblick jag steg in i salongen blev jag varmt bemött av Nathalie. Hennes vänliga och professionella attityd gjorde att jag kände mig trygg och omhändertagen. Hon tog sig tid att lyssna på mina önskemål och frågor, vilket gjorde att jag kände mig delaktig i processen. Mina förväntningar var höga, särskilt med tanke på att jag ville ha en ny stil som...
Hej Helen! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nathalie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jätte trevlig och duktig!! :)
Hej Odette! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Amanda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Oerhört trevlig, effektiv och lyckas förstå hur jag vill ha de. Extremt nöjd och tacksam för min klippning.
Hej Edvard! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Amanda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Så nöjd efter mitt besök hos Melissa, rekommenderas varmt!
Hej Lizette! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Hon är det bästa som hänt mitt hår!!
Hej Helin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sonja. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Kanonbemötande och så duktig på det hon gör!
Hej Amanda! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Det vänliga bemötandet och proffsiga jobbet!
Hej Peter! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Edda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Melissa har klippt det lilla som finns, hon vet nog det mesta om mig. Hon är positiv och förmodligen en duktig yrkeskvinna. Kanske lite överdrivet att säga men hon är ”One of a kind”
Hej Ingvar! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Alltså Edda!! Blev bemött så proffsigt och fint, och kände mig direkt i trygg händer med Edda. Så otroligt lyhörd, omtänksam och duktig! Förstod precis vad jag var ute efter och gjorde det så sjukt bra!! Klipper mig hemskt gärna hos henne igen!
Hej Tove! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Edda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Superduktig !!! Noggrann och lyhörd. Min dotter blev väldigt nöjd
Hej Isabelle! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Bra konsultation och råd om produkter utöver färg- och klippning!
Hej Sandra! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Edda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Melissa är min absoluta favorit! Blir alltid lika nöjd när hon fixar mitt hår just för att hon är så bra på att verkligen lyssna och förstå vad man är ute efter innan hon sätter igång.
Hej Elin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Supertrevlig och duktig frisör!
Hej Johan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Edda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Alltid trevlig och välkomnande. Inlyssnande för kundens behov och kunnig. Perfekt resultat som vanligt!
Hej Nina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Så nöjd med mitt resultat och väldigt duktig på att föna.
Hej Selma! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Melissa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Amanda gave me exactly what I asked for! Friendly, efficient, I felt very comfortable even though I had never been to this salon before.
Hej Niki! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Amanda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Det var första gången hos creative headz och Edda bemötte mig väl. Jag visste inte riktigt vad jag ville göra, bara att jag var ute efter en förändring i färgen. Bollade tillsammans med Edda och med hjälp av hennes förslag hittade vi vad vi skulle köra på. Mycket nöjd med resultatet och kommer definitivt gå tillbaka!
Hej Rebecca! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Edda. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
UNDERBAR, kunnig och väldigt trevlig. Jag är så nöjd.
Hej Siri! Strålande att du känner dig nöjd med Edda. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Alltid vänligt och bra bemött av Melissa. Melissa var lyhörd kring mina önskemål och resultatet blev fantastiskt. Jättenöjd!
Hej Katarina! Strålande att du känner dig nöjd med Melissa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Melissa är otroligt proffsig och kunnig & väldigt trevlig! Varje gång tänker jag att denna gång är det bästa resultatet men Melissa lyckas överträffa sig själv vid varje tillfälle! 🤩 Är verkligen glad över att ha funnit en sådan stjärna till frisör.
Hej Lotta! Strålande att du känner dig nöjd med Melissa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Amanda är supertrevlig och mitt hår blev precis så som jag önskade!
Hej Lovisa! Strålande att du känner dig nöjd med Amanda. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓