Mycket bra proffsigt, positivt, lätt tillgänglig, bra att prata med och Mycket vänlig
Croisette Lund
Vi på Croisette Lund har erfarna och engagerade mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet. När du säljer din bostad med oss sätter vi alltid dina behov i centrum och skräddarsyr bostadsaffären efter dina önskemål, med mervärden som skapar extra fördelar. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga upplevelse och...
497 omdömen om Croisette Lund
Sedan starten hos Reco 2014
Mäklaren var från början helt tillgänglig och satte genast igång med arbetet att sälja fastigheten, effektivt, vänligt. Mäklaren hade tidigare skött en försäljning inom familjen och slutfört jobbet över förväntan. Objektet denna gång var mindre attraktivt - en kolonilott - och slutpriset låg under den prisnivå som mäklaren angett vid utannonseringen. Under de givna förutsättningarna - höstväder och få bud - gjorde mäklaren ett gott nog jobb. Formellt är ärendet ännu inte avslutat och har hittills löpt smidigt och korrekt.
Som vanligt helt fantastiska, bra bemötande fint arbete.
Mycket trevligt emottagande av mäklaren Kim Vi hade stora förhoppningar att få vårt hus sålt Och det gick enligt förväntningarna med lite långdragen process där allt ska klaffa åt alla håll
Bra och lätt att ha att göra med. Lycka till i fortsättningen!
Bra och enkel process. Förtroendeingivande mäklare så som köpeprocessen enkel och transparent.
Trevligt, snabbt och professionellt bemötande av mäklaren Anna Ahlström.
Mäklaren var trevlig och bemötte oss vänligt och informativt. Våra förväntningar på mäklaren blev i princip uppfyllda, det var viss information om lägenheten som mäklaren inte hade vid första träffen men detta åtgärdades snabbt. Kommunikation utanför träffarna har gått smidigt till och mäklaren har varit snabb på att svara och varit allmänt lättillgänglig. Överlag en trevlig och bra upplevelse.
Proffsig, punktlig, skicklig, hjälpsam, trevlig mäklare-Anna Ahlström
Ger ett mycket seriöst intryck och är lätta att få tag i vid ev. frågor och funderingar. Snabba på att återkoppla och informera om hur allt fortlöper. Rekommenderas varmt @
Jättebra och proffsigt bemötande.
Har gått snabbt och smidigt. Vi har fått hjälp när vi behövt det. Kanske funnits någon oklarhet emellanåt.
Kim är allt man kan önska sig i mäklarväg: ärlig, handledande, kunnig, hjälpsam, tillgänglig, mm. Dessa omdömena gäller såväl vid köp av bostadsrätt som försäljning av vår villa.
Kim Nilsson är en man som verkligen älskar sitt jobb!!! Han är positiv, lyhörd, engagerad och oerhört hjälpsam! Han har hittills överträffat alla våra förväntningar på en mäklare. Han ser oss och förstår våra behov. Han är en mycket duktig guide genom såväl bostadsköp som bostadsförsäljning.
Trevlig, återkopplar snabbt och påläst på objektet.
Hög kunskap och service, bra bemötande.
Professionella och tydliga. Bra bemötande och enkel kommunikation.
Engagerad och snabb försäljning
Anna Ahlström har drivit försäljningsprocessen på ett proffsigt och kunnit sätt, har jobbat helt självständigt och tagit egna initiativ men samtidigt också hållt oss uppdaterade i realtid på ett effektivt och bra sätt. Supernöjda!
betr ovan frågor Jag har blivit väl bemött av mäklaren som har löpande hållit mig informerad vid försäljningen av min bostad. Min mäklare är korrekt, följer väl upp, inger förtroende och håller mig informerad regelbundet kring försäljningens status.
Bemötandet har varit personligt och hjälpsamt hela tiden. Ett stort plus för tät kommunikation och tillgänglighet, vilket fått mig att känna mig trygg. Jag har upplevt att ni förstår vikten av en så här stor omställning i köparens liv, en som för många händer bara en gång. För mäklaren sker sådant här varje dag och kan kännas banalt, men så har det inte verkat i det här fallet.
Hjälpsam, tänker på kundens bästa och gav bra svar till frågor.
Mycket lätt att ha och göra med. Lyssnade på våra önskemål. Följde upp och fick fram precis vad vi önskade. Behaglig och på samma gång mycket professional framtoning...vi kände att hon var ärlig, flexibel och "pushade" oss inte på något sätt. Allt gick som på räls! Mycket uppskattat!
Super! Stort engagemang och bra återkoppling på affären
Super nöjda med mäklare Ingrid Ankacrona. Så trevlig och proffsig.
Mycket bra tycker jag faktiskt
Proffsiga,kunniga, pålästa. Rekommenderas.
Jag fick tips från Croisettes Ingrid Ankarcrona både hur jag skulle bära mig åt för att sälja och köpa. Det kändes tryggt att få tips även om köpet (som kom först). Jag kände mig viktig och lyssnad på. Mäklaren tipsade engagerat om när det var klokt att köpa och sälja: "Köp nu, det är köparens marknad. Sälj om några månader då är det större chans att det är säljarens marknad." Hennes tajming stämde perfekt! Bakom henne fanns en smidig organisation för styling, fotografering och flyttstäd. Alla var respektfulla men samtidigt...
Ett mycket bra bemötande, trevlig lokal, en förstående mäklare.
Proffesionellt bemötande. väldigt hjälpsamma och aktiva
Trevligt bemötande, saklig information. Flexibel då vi inte kunde närvara vid ordinarie visning.
Rutinerad personal, bra bemötande.
Pragmatisk, kunnig och arbetskamrater mäklare.
Trevligt bemötande. Bra information. Känns tryggt att ha någon i närheten, om man skulle behöva fråga om något. 😃
Mycket professionellt bemötande men ändå med en personlig touch. Jag uppskattade att vi hade en transparent dialog och jag fick bra råd och stöd under hela processen. Över lag bra service med snabb återkoppling.
Johanna har gjort mitt liv lättare. Ställt upp i alla lägen. Varit en vän men också otroligt proffsig i sitt framträdande. Önskar jag hade mer att sälja så jag får ha kvar Johanna varje vecka i mitt liv! Bästa mäklaren någonsin!! Tack bästa Johanna!
Vi blev mycket väl bemötta av mäklaren som varit mer än behjälplig i alla steg. Han har legat steget före och löst alla problem innan de uppstått. Vi är mer än imponerade av servicenivå..
Min mäklare har varit otroligt trevlig och kunnig i mitt ärende. Alltid lätt att nå, när jag haft frågor om fotografering, styling, annonsering och mycket annat som dykt upp på vägen. Även själva försäljningen
Vi är otroligt nöjda med Croisette och speciellt den mäklare som hade hand om vår försäljning av lägenheten. Han var full av energi och gjorde verkligen allt för att ge oss en så bra och smidig affär som möjligt. En fantastiskt bra mäklare med andra ord som vi verkligen kan rekommendera!
Trevligt o professionellt bemötande, tillmötesgående, lättillgängliga, snabb återkoppling
Mycket bra bemötande av mäklaren! Maxbetyg till mäklaren! Trevligt och respektfullt bemötande, kunnigt och vi fick frågor/tips på saker vi inte tänkte på (tex om vi skulle ha försäljningsvillkor). Vi hade förväntningar att budgivningen skulle ha gått betydligt snabbare. Vi blev fint och respektfullt bemötta av mäklaren men det hade varit professionellare om mäklaren meddelat de budgivare som var orimligt långsamma att de behövde/skulle lägga i alla fall ett bud per dygn. Nu gick det flera dygn utan att något hände när...
Allt gick fort, trevlig, har koll på läget
Proffsig mäklare🌟 snabb på återkoppling och bra tillgänglighet. Allt är hanterat effektivt och tryggt.
Proffsig och tillmötesgående. Svarar snabbt och kan sina fastigheter.
Hon var trevlig såg det positiva i lägenhet la fokus på det. Hjälpsam och hon var kunnig
Superbra bemötande, jättetrevliga. Tillmötesgående och proffsiga, finns inget negativt att säga! Kim Nilsson som hjälpte oss är en stjärna, har sålt två gånger med Kim och han har levererat över förväntan båda gångerna i en annars svag marknad. Kan inte vara mer nöjd!
Tog sig tid till flera visningar på obekväma tider, uppdaterade löpande och pressade inte säljare att acceptera bud för att få till affär. Tvärtom hjälpte till att hitta lösningar vid svåra beslut. Tack för hjälpen
Ingrid bemötte oss med respekt, vi kände oss inte på något sätt undantagna som jag upplevt på andra visningar man varit på. Väldigt tillgänglig och hjälpsam, vill både det bästa för köpare och säljare.
Friendly and professional services.
Ett mycket bra bemötande som hela tiden hade en dialog med mig om var i processen vi var. Jag kommer att rekommendera honom till andra. Däremot blev staylistens arbete en stor besvikelse.