Emil hade super trevligt bemötande redan från första visningen hela vägen tills kontrakt var skrivna! Riktigt hjälpsam och tillgänglig för alla frågor och funderingar för oss som är nya på bostadsmarknaden! Skulle varmt rekommendera honom!
Emil Sjöberg
Emil Sjöberg är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen
.Emil Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Emil Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Sjöberg har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
192 omdömen om Emil Sjöberg
Professional, efficient and detailed.
Emil var lyhörd och engagerad från start till mål. Jag som säljare kunde luta mig tillbaka med gott förtroende för mäklaren. Kan varmt rekommendera Emil som mäklare.
Bra erfarenhet. Vänlig glad och informativ. Visste vad han pratade om på ett kunnigt och insatt vis. Kan verkligen rekommendera honom till det bästa. Vänligen Kent Ludde Lundin
Engagerad, trevlig och mycket bra bemötande!
Emil är professionell, vänlig, lyhörd och engagerad. Han är lätt att ha o göra med och lätt att få tag på. Man kan lita på Emil. Jag kommer att anlita honom igen i framtiden och kan rekommendera andra att göra det också.
Kunnig, påläst och skötte affären utmärkt. Även Alexander är en bra mäklare. Kan varmt rekommendera båda.
Emil Sjöberg har ett varmt om omfamnade sätt. Bostads affärer är man inte så van att göra och särskild inte som en äldre singelkvinna. Han har lotsat mig genom det hela på ett alldeles utmärkt sätt. All den hjälp jag förväntade mig att få och mer därtill fick jag av honom. Jag rekommenderar Emil Sjöberg o det varmaste som din fastighetsmäklare.
Det var min första lägenhet som jag sålde och jag var verkligen nöjd med att jag hade honom som mäklare. Emil hjälpte mig jättemycket med smarta tips. Han är trevlig, professionell och lyhörd. Jag har redan rekommenderat honom till min väninna som ska sälja sin lägenhet.
Emil gjorde ett bra jobb när han förmedlade min lägenhet. En lugn, ödmjuk och trevlig mäklare att ha och göra med. Under hela processen höll han mig bra informerad . Kan rekommendera Emil som mäklare."