Vi är oerhört nöjda med Johan Dahlgren som på ett snabbt och effektivt sätt hjälpte oss att sälja vår bostad. Från första mötet visade han stort engagemang och professionalism. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor, och hans kunskap om marknaden och tydliga kommunikation gav oss trygghet genom hela processen. Tack vare hans noggranna förberedelser och strategiska tillvägagångssätt blev försäljningen smidig och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar honom varmt till alla som vill ha en skicklig och driven mäklare!
Johan Dahlgren
Johan Dahlgren är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen
.Johan Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Johan Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 688 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Dahlgren har haft 124 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
688 omdömen om Johan Dahlgren
Jag har blivit bemött på ett väldigt bra sätt från Johan från starten av vår kontakt. Han har varit proffsig under hela processen.
Malmös överlägset bästa mäklare alla kategorier!
Johan är en mycket god ambassadör för mäklar kåren. Snabba svar och proffsigt agerande från värdering till handpenning.
Serviceminded o lösningsorienterad
Levde till fullo upp till våra förväntningar
Perfekt - jättebra. Han har verkligen gjort ett bra jobb och alltid ett proffsigt bemötande
Grym mäklare som alltid är tillgänglig för frågor och funderingar under hela processen! Rekommenderar starkt Johan!
Johan var alltid tillgänglig och engagerad. Rekommenderar honom starkt!
Johan har et stort netværk hvilket er altafgørende for et godt salg. Johan er tillige tilgængelig på telefonen når det behøves. Johan har min bedste anbefaling.