Johan jar sedan vår första kontakt varit ytevlig, lyhörd för våra krav och önskemål pch uppvisat ett mycket proffisionellt betende. Vi kommer med förrroende vända oss till honom i gramtida behov.
Johan Dahlgren
Johan Dahlgren är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen
.Johan Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Johan Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 697 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Dahlgren har haft 125 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
697 omdömen om Johan Dahlgren
Tillgänglig, engagerad och genomhärlig kille!
Var lätt att få tag på när man undrade över något. Var han upptagen så ringde han alltid upp direkt efter.
Johan möter dig med ett trevlig och kamratligt bemötande, och gör sitt yttersta att mellan köpare och säljare, att försöka uppnå en gemensam prisnivå för objektet som båda parter accepterar.
Tillgänglig, engagerad och superhärlig kille
Johan är bemötande, svarar snabbt, lindrar eventuell oro och levererar. Har både köpt och sålt av Johan och kommer fortsätta använda honom som mäklare framåt.
Väldigt nöjd med Johan Dahlgren. Han var positiv och professionell, tillmötesgående och inlyssnande. Har lagt ner mycket tid på att hjälpa oss att uppfylla våra ”krav”/förväntningar och han har verkligen lyckats. Vi är så nöjda och tacksamma. Kan varmt rekommendera mäklaren vidare.
Otroligt professionell, fokuserad och pedagogisk - för oss som sällan säljer bostad. Vänligt bemötande, gick tydligt igenom processen, omkostnader och liknande. Lätt att ha kontakt med, snabba svar, även på "dumma" frågor. Tillgänglig och tillmötesgående. Kloka och lätt följda resonemang rörande pris och budgivning. Överträffade med råge alla förväntningar man kan ha på en mäklare.
Johan är en superproffsig mäklare! Det kändes tryggt med hans hjälp och stora kontaktnät i ryggen.
Vi är oerhört nöjda med Johan Dahlgren som på ett snabbt och effektivt sätt hjälpte oss att sälja vår bostad. Från första mötet visade han stort engagemang och professionalism. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor, och hans kunskap om marknaden och tydliga kommunikation gav oss trygghet genom hela processen. Tack vare hans noggranna förberedelser och strategiska tillvägagångssätt blev försäljningen smidig och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar honom varmt till alla som vill ha en skicklig och driven mäklare!