Mycket trevligt bemötande och håller vad dom lovar
Culimar
Välkommen till Culimar. Culimar erbjuder ett brett kvalitetssortiment av bänkskivor men vi erbjuder också köksinredningar till alla viktiga detaljer som gör köket helt fullständigt. Vi har allt från knoppar, handtag, blandare och fläktar etc. Hos oss får du service, design och sortiment vilket gör att du slipper använda dig...
90 omdömen om Culimar
Sedan starten hos Reco 2015
Hjälpsam kundtjänst och bra kvalitet på produkterna. Suveränt att även kunna få måttanpassade produkter till rimligt prispåslag och med bra leveranstid. Det enda som skulle kunna förbättras lite är priset på frakt för oss som inte har möjlighet att hämta på plats i Stockholm.
utmärkt service och personal med grym expertis
Supertrevliga, hjälpsamma och snabb leverans
Alltid snabb återkoppling och snabba leveranser Mvh Tommie petter jansson bygg & design
Positiv och trevligt bemötande.
Mycket bra och trevliga att ha kontakt med. Köpte en bänkskiva med specialmått. Det blev lite strul med leveransen från DHL men det var nog mest DHLsfel och ordnades upp på ett bra sätt.
engagerat och personligt bemötande, snabb respons och hantering av frågor och beställning!
Bra produkter. Hjälpaam lagerpersonal. Svåra att lokalisera. Dåligt skyltat.
Har handlat av Culimar 3-4ggr alltid nöjd
Bra information o snabb leverans!
Väldigt trevligt bemötande, lösningsorienterade och duktiga!
Behövde hjälp att få fram både trä och rostfria bänkskivor till ett projekt. Hugo hjälpte mig snabbt, kom med bra feedback och levererade helt enligt utlovat datum. Supernöjd med servicen jag fick och kvalitén på skivorna.
Lätta att ha att göra med! Snabba och smidiga. 👍
Grym service! Riktigt kunnig personal som förstod ens behov och hjälpte till hela vägen. Skulle varmt rekommendera.
För tjugo år sedan köpte jag mitt kök och det har fungerat bra. Lite konstigt att bli tillfrågad så sent efteråt kan jag tycka. Nya tider där som jag inte vet något om, kanske nya köpare har andra synpunkter, men mitt kök är bra
Proffsigt bemötande, kvalitet med ett bra pris.
Positivt och tillmötesgående agerande. Har köpt tillbehör till mina kökssnickerier i mina fastigheter. Är mycket nöjd med kontakten med Culimar Hälsar Georg
Bra bemötande & väldigt proffsiga
Riktigt bra bemötande och bra koll på alla artiklar. Har alltid fått kök mm uppritat och klart i 3D samt offert på avtalad tid. Hämtlagret är kanon för kompletteringar. Även där grym service. Snabb leverans på beställning av kök och garderober gentemot andra leverantörer. Plus är uppackning och montering av stommarna med minimalt med emballage och snabb och enkel montering/ihopsättning av stommar.
Culimar hjälpte oss med att ta fram Fina produkter och bra hjälp!
Bra sortiment och bra valmöjligheter för tillskärning och utformning av kanter. Leveransen var det inga problem med.
Enkel planering och besök för uppmätning av stenskivor, snabb leverans och snyggt utfört jobb
Lyhörda och följsamma. Jag är Mkt nöjd!!
Proffsig, snabb bra service , bra tillgänglighet
Ttevligt och proffsigt bemötande.
Kunnig och trevlig personal. Tar tid och besvarar frågor. Snabb leverans av produkter
Snabb och trevlig kontakt. Bra produkter.
Kan varmt rekommendera Culimar!
Vi behövde ekhyllor med specialmått. Culimar levererade som beställt och på tid, med bra service!
Alltid gott bemötande, Lätt att ha att göra med.. Kunnig personal.
Snabb och bra service, mkt hjälpsam och proffsig personal. Inköp består mestadels av köksskåp, bänkskivor
Snabbt leverera kök Bra kvalitet Irene
Vi har handlat från och nyttjat Culimars tjänster i många år, otroligt kunnig och trevlig personal. Rekommenderas varmt!
Proffsigt och kundvänligt bemötande hela vägen.
Det mesta var bra men offert kontra faktura var svårbegripliga.
Bra informnation, snabbb och smidig leverans
Hej. Kan inte ge någon bedömning ännu pga att vi ännu inte fått leverans. När vi får det i september så får ni återkomma. Mvh Micke
Bra och snabb service samt vänlig personal. Det enda negativa är att de ibland har lite för lite personal så om någon är på lagret får man vänta länge på att bli insläppt.
Culimar har fungerat utmärkt för mig i många år
Hej Vi brukar mest köpa bänkskivor från Culimar. bra kvalitet och snabba leveranser. hade varit bra om dom var lite billigare:-) Jag försöker få mina kunder att handla hos dom men blir oftast inget pga kostnaden drar i väg. Kanske dom skulle ha ett lågbudget förslag.
Fin och inspirerande utställning. Hög kvalitet på produkterna och vänlig och kunnig personal.
Varit kund hos Culimar i många år och haft en jättebra relation till tidigare ägare. Det nya teamet har också gett mig ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande.
Lika nöjd som när jag köpte hela köksinredningen 1999. Det nya var lådor istället för underskåp. Allt funkade klanderfritt.
helt suveränt...dom är proffs, dom vet vad dom gör och levererar en fantastisk produkt har köpt flera kök till närstående samt till mitt jobb. det är kvalitet dom levererar.. leveranstiderna är korta... man får vad man betalar för.. till skillnad från andra leverantörer.
Alltid korrekt bemötande på Culimar har gjort inköp där sen dom låg i Hammarby.Bra varor även specialtillverkade.Du kan få vad du önskar.Kan rekommenderas.
Mycket bra bemötande och det vi beställde blev bättre än vi hade förväntat oss. Kan varmt rekommendera Culimar när det gäller att komplettera ett befintligt IKEA kök av tidigare modell,
Mycket bra service! proffsigt bemötande i butiken och snabba leveranser.
Trevliga och dom verkar duktiga. Tyvärr har jag inte fått återkoppling på mina frågor eller slutgiltig ritning
Levererar i tid till bra pris och kanon kvalite