Otroligt engagerad och kunnig installatör. Han tog sig tid att svara på mina frågor och försäkrade sig om att jag skulle bli nöjd med resultatet. Jag kände mig fullständigt trygg med investeringen i mina två luftvärmepumpar från Daikin. Jag kan varmt rekommendera Dala Kylservice! /Maria
Dala Kylservice AB
Ett fullödigt kylserviceföretag med fullständiga certifieringar, försäkringar, ssg-pass, heta arbets tillstånd m.m och mer än 25 års erfarenhet i kylbranschen.
3 omdömen om Dala Kylservice AB
Dala Kylservice AB
Otroligt kunnig,vet vad han sysslar med.Snyggt å noggrant jobb(luftvärmepump)funkade klockrent från start.Rak å ärlig,håller vad han lovat,inte en massa skitsnack.Mycket å lättfattad information.Vet att jag får hjälp,omgående,om det behövs.Rekommenderas å det varmaste!!!!