Luftvärmepump i Skåne

• Bengtssons VVS i Skåne AB

Verifierat företag
    76 omdömen
    Gundula O
    Gundula O: Mycket servicemind! Fixar allt - även om det är lite komplicerat!
  • Välkommen till Rörexpressen i Lund AB! Hos oss får du professionella tjänster inom VVS, rör och avlopp. Alltid tryggt och säkert.
    Linus C
    Linus C: Vi köpte en Nibe luftvattenvärmepump via RörExpressen som installerade den hos oss förra veckan. Jag hoppades att vi skulle välja rätt pump, och rätt gäng att sköta installation och har inte ångrat en dag att vi valde RörExpressen. Vi kunde inte vara mer nöjda med dem. Redan från dag ett, innan vi ens bestämt oss för dem och Nibe så tog Tim sig tid att svara pedagogiskt på alla våra nybörjarfrågor och lotsade oss igenom det hela. Och har det varit några frågetecken så har han varit snabba att reda ut dem. Det har verkligen varit "Inga problem" och "Det löser vi"-mentalitet. Den mentaliteteten har bestått även under och efter installation. Så en extra stjärna och tack till Tim, och även Erik som varit med mycket under installation och även han svarat bra på rookiefrågor. Installation som sådan gick också smärtfritt. Ett dunderbra gäng som vi varmt rekommenderar.
  • Välkommen till din Mitsubishi Electric återförsäljare i Landskrona! Vi installerar och servar värmepumpar hela Skåne!
    Christophe L
    Christophe L: Företaget är ett väldigt seriöst familjeföretag med trevligt bemötande. Deras stora styrka är att de har behörighet inom både Kyla, Vatten och El. Det gör att en installation av en värmepump görs i ett moment. . Det blir inga ledtider med väntan på elektriker eller motsvarande, vilket vi har varit med om vid andra installationer. De har mångårig erfarenhet av alla möjliga kylanläggningar inom både industrin större bolag och hos privatpersoner. Fokus ligger på Mitsubishi men andra märken går lika bra. Supernöjd!
  • Jörgen N
    Jörgen N: Installation av ny värme anläggning utfördes på ett mycket professionellt sätt och till vår stora belåtenhet. Nedmontering av den gamla anläggningen och bortforsling av denna fungerade klanderfritt, snabbt och effektivt. Ett mycket trevligt bemötande utav montörerna. Så våra förväntningar är mer än väl till belåtenhet.
  • Peter S
    Peter S: Löste problemet snabbt och bra.
  • Stephan A
    Stephan A: Trevlig och kunnig personal. Snabbt och enkelt.
  • AI CHINH N
    AI CHINH N: Det tog lite tid att få värmepumpen utbytt pga av vår rör hemma. Men vi betalade enligt offert trots att det medförde extra jobb. Inga extra avgifter, det är vi tacksamma för. Trevlig säljare och de som skrotade den gamla och installerade in den nya värmepumpen var också trevliga och professionella.
  • Vivi Ann B
    Vivi Ann B: Fick rekommendationen av en annan VVS firma och det var ett lyckokast. Glad, positiv och proffsig ung man kom den tid han lovade. Nu har jag en bra VVS kontakt om det händer något. Rekommenderas varmt🤗👏. Fixade snabbt läckaget i handfatet👍
  • PETER L
    PETER L: Mycket bra service. Duktigt på sin grej
  • Adrian Bogdan S
    Adrian Bogdan S: Rekommenderas inte! Lägger på en massa tilläggstjänster som "inte ingår" efter påbörjat arbete. Rider på folk okunskap. Anlitat Valfteknik gällande att dem skulle laga Golvvärmen. Helt plötsligt ingick inte det ena och det andra. När dem redan påbörjat arbetet. Fick ett pris av dem som privatperson. När jag motsatte mig betala denn tillkommande momsen som var dold skicka dem en ÄTA efter arbetet var avslutat på 40 000. När väl förlikningen innan rättegång skedde så backa dem på allt. Hade jag i detta fall blivit rädd och gått på deras skrämseltaktik hade dem lurat mig på 60 000 bara sådär. Passa upp!
  • Birgitta P
    Birgitta P: Snabb service o trevliga killar som även städar efter sig. Då vi fick 2 AC installerada.
  • Jonas L
    Jonas L: Mycket bra bemötande och väl utfört jobb!
  • Sandra
    Sandra: Akta er!! Anlitade de till att serva värmepumpen. Men visade sig senare att de hade kopplat saker fel utan att berätta det eller erkänna det senare. Därmed orsakade hela värmepumpen dog. Ska aldrig mer anlita dem.
  • Anna-Karin V
    Anna-Karin V: Exceptionell service! De var punktliga, kunniga, noggranna, prisvärda och extremt proffsiga och dessutom mycket trevligt bemötande. Jag fick hembesök med goda råd och en prisoffert redan samma dag som jag hörde av mig. Av alla hantverkare som jag anlitat genom åren är detta min hittills bästa upplevelse. Jag anlitade Pamek AB till att byta badkarsblandare, hämta och installera badkar, avlägsna duschväggar och montera krokar. Jag fick all hjälp jag önskade mig både billigare, snabbare och proffsigare än vad jag hade vågat hoppas på. Att de dessutom var extremt punktliga är något jag uppskattade väldigt mycket. Jag rekommenderar varmt denna firma!
  • Peter B
    Peter B: Mycket arrogant bemötande, inte speciellt kunnig heller.