Bra bemötande från sköterska och. superduktig tandläkare. Snabb och effektiv. Mycket nöjd:)
DentOn Tandvård
Välkommen till oss på DentOn Tandvård! Vi är ett litet välutbildat team som ständigt uppdateras för att följa det senaste inom tandläkarbranschen. Vår klinik är mysig med en lugn och familjär stämning och där vi erbjuder högkvalitativ, professionell, prisvärd och trygg tandvård. Inga frågor är udda och vi tar oss alltid tid...
563 omdömen om DentOn Tandvård
Sedan starten hos Reco 2015
Min upplevelse var väldigt bra med mycket trevlig personal
Jag tycker att personal är trevlig och omtecksam och beskriver vad som händer och det är ingen långt väntetid. Den tjänsten fick var att få betsken och jag är ganska nöjd även om det är inte har gått lång tid.
Trevligt bemötande, lugn och trygg miljö detta ihop med att jag fick besvären avhjälpta! Toppen ju:)
Great experience, very professional and nice people
Bra bemötande, proffsig personal, bra jobb, tackar
Natalie är otroligt professionell och kunnig i sitt yrke och ger mig alltid bra vägledning och information under mina besök för mitt eget bästa. Jag känner mig trygg och omhändertagen och kan varmt rekommendera denna klinik till alla!
Duktig och trevlig personal med bra service
Allt var bra men en dyr tandhygnist finns dom som betalar mindre min Fru betalade 700 kr för sitt på en annan t ställe .
Hej Hans Gunnar! Vad trevligt att du är nöjd med våra behandlingar och känner att vi tar väl hand om dina tänder. Vad det gäller priset så är det alltid individuellt, beroende på omfattningen av behandlingen och svårt att jämföra med din fru som kanske har mindre behov av tandvård. Men vi uppskattar din feedback. Mvh. DentOn Tandvård
Bästa tandvården, dr.Roba Badr är en pärla!
Great service, great experience and great people.
Natalia är den bästa tändläkaren jag har haft!
Besökte tandläkare Roba för en undersökning. Hennes sätt att förklara allt så väl samt hennes fantastiska bemötande gjorde att det kändes väldigt tryggt. DentOn får 5 stjärnor för en professionell behandling och vänligt bemötande.
Bra personligt service. Jag har fått detalj förklaringar
Bästa servicen och bästa teamet! Har varit kund hos dem i några år nu, och kommer troligtvis aldrig byta. För någon som jag, som har urusla erfarenheter av tandläkare så kan jag inte annat än gr 10/10. Respekt, omhändertagande och otroligt kunnig personal. Tack!
Härlig stämning och omhändertagande personal. Blev bemött av en jättetrevlig och professionell tandläkare och sjuksköterska. Fick effektiv behandling, goda råd, personligt och tryggt bemötande. Rekommenderas varmt!
I recently visited DentOn Tandvård for dental check-up, and I couldn’t be more impressed with the experience. Dr. Helin provided incredibly thorough advice and a detailed breakdown of the information for Invisalign. The level of care and attention to detail was exceptional. Additionally, the clinic is conveniently located close to the train station, making it easily accessible. The clinic itself is fresh and welcoming. I highly recommend Dr. Helin Hesselmar for anyone seeking professional and comprehensive dental care.
Natalie är superduktig o proffsig, men de byter tandhygienist väldigt ofta o känner att jag får olika information från tandhygienisten än av tandläkaren, på helhetsbilden om mina tänder . Så svårt att veta vilken information jag ska förhålla mig till, för bästa egenvård av mina tänder. Hade underlättat mycket att ha bara Natalie för lagning, undersökning , rengöring o putsning, så Jag vet att mina tänder får rätt vård/ Oskar hellevik
Noggrann och duktig. En fantastiskt bra tandläkare!
Alltid lika bra så bra som det kan vara hos tandläkaren ☺️
Jag är extremt nöjd med min upplevelse hos er.🙃 Personalen var otroligt trevlig och professionell, och de gjorde allt för att tillgodose mina önskemål. Tack för en fantastisk vårdupplevelse!
Bara bra! Mycket trevlig Tandläkare.
Har varit kund hos DentOn i många år och de är alltid lika bra. Trevligt bemötande .
Proffsig och otroligt bra bemötande! Kan varmt rekommendera DentOn Tandvård!
På Denton Tandvård blir jag alltid bemött med personligt engagemang. Trygg miljö och tandläkare Natalie är väldigt kunnig och bryr dig på riktigt. Jag kan varmt rekommendera kliniken.
Som vanligt bra och trevligt bemötande. Bra tandläkare
Hej! Jag har stor förtroende för min tandläkaren. Hon är ansvarsfull, svarar också respektfullt på mina frågor och dessutom är hon vänligt och tydligt. Det gör att jag litar på henne.
Bra vård, information och smidig bokning. Mycket trevlig personal.
Trevligt bemötande, bra service.
Det känns tryggt att gå till DentOn
Fantastisk klinik, extraordinär behandling ! Aldrig känt mig så ren i munnen efter ett tandläkarbesök. Drog även ut min visdomstand, gick på nolltid och helt smärtfritt, tandläkare Natalie är verkligen lätt på handen! Tandsköterska Marta är också vänlig och trevlig! Kommer aldrig att byta tandläkare! :)
Friendly and knowledgeable, always good service!
Så nöjd och trygg rekommenderar varmt!
I have amazing dentist at denton and her name is natali. She is the best dentist that I have in my whole life and I can say that I change a lot of them before I find her. Bat she is the best !
Bra bemött och bra informerad om olika alternativ.
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrepp och kontroller beskrivs väl så att man förstår.
Proffsigt och trevligt på samma gång!
Would recommend it to anyone if they have a dental issue.
Alltid proffsiga och trevliga.
Professionell, noggrann och seriös tandläkare som jag kan varmt rekommendera
Fantastisk upplevelse varje gång. Jag har haft en tandläkarskräck som Nathalie hållit på och botat och det känns bättre för varje gång jag sätter mig i tandläkarstol.
Har gått länge på Denton. Alltid fått ett personligt och proffsigt omhändertagande, och Natalie är väldigt kunnig och duktig. Känner mig mycket trygg med min tandläkare.
Professionellt med också personligt mottagande. Fina lokaler och bra läge..
Always a warm welcome, feeling safe in the hands of professional dentist, I even slept during one of my visits. They try to help in all situations when you need them, once I leave the clinic, I feel happy and content
Väldigt bra och glada tandläkare med gott bemötande och kunskap! De vill verkligen ens bästa om våra tänder.
Alltid nöjd efter ett besök hos tandhygienisten.
Bryr sig om sina kunder och arbetar med ett högt angagemang
Mycket bra bemötande i samband med akuta tandproblem!
Blir bemött på bästa sätt. Enkelt att boka tid och blir snabbt uppringd. Tandvård erbjuds med ett helhetsperspektiv och med fokus på förebyggande vård. Det blir svårt för mig att byta tandläkare när jag blir så väl omhändertagen.
Jag går på årlig kontroll av mina tänder hos DentOn. Jag blir bra bemött och kan lita på att jag får den bästa behandlingen för mina tänder. Har bara gott att säga om kliniken och de som arbetar där..
Bästa Wanja! Vi är glada att vi har haft dig som patient i många år nu. Tack för ditt omdöme och vi ses framöver! En fin helg, önskar vi dig!/ DentOn Tandvård