Allt var bara bra och det funkade toppen!!
Din Ögontjänare
Välkommen till Din Ögontjänare, din Klarsyntbutik i Vara. På Hotellgatan 2 i Vara hittar du Din Ögontjänare. Vi lägger stort fokus på noggrannhet vid undersökning av din syn. Hos oss blir du alltid undersökt av en Legitimerad Optiker. Vi erbjuder det senaste inom glasögonglas, kontaktlinser och är ständigt uppdaterade på vad...
1054 omdömen om Din Ögontjänare
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket trevlig personal och bemötande. Förklarade pedagogiskt och bra utan att behöva ställa en massa frågor. De frågor jag hade besvarades glatt.
Trevligt bemötande. Verkar mycket kompetenta. Har bara goda erfarenheter av dem.
Trogen kund i många år! Blir alltid väl bemött och servicen är exceptionell🌟🌟🌟🌟🌟
Mycket bemötande, hjälpsam och kunnig personal. :D
Trevligt bemötande Hade inga förutfattade åsikter då det var första besöket Jag gjorde synundersökning och kollade starren Ska på återbesök om 3 månader
Väldigt bra trevligt bemötande.
superbra, gick jättefort och bra bemötande
Jag fick ett professionellt bemötande. Kände snabbt att jag fick förtroende för optikern. Jag kände att jag gjorde rätt val och ser fram emot nästa möte.
Som vanligt proffsigt och bra
Blev trevligt och proffsigt bemött. Gjorde en ögonkontroll som blev nya glasögon och lincer
Hade en synundersökning, och hade en väldigt bra och trevlig undersökning.
Mycket trevligt bemötande av proffsig personal. Snabb service och noggrann kontroll av synen. Fick även bra hjälp med att välja bågar till mina terminalglasögon. Är jättenöjd.
Proffession och mycket bra bemötande.
Jag blev bra bemött, och fick svar på mina frågor om ögonen, upplevde allt bra och tryggt. Jag köpte en ögonmask, kan rekommendera din ögontjänare.
Bra, noggranna och vänligt bemötande av samtliga jag träffade.
Jag blev väldigt väl bemött av kunnig & hjälpsam personal. Man genomförde en bra undersökning och jag fick väldigt bra hjälp med att hitta passade och fina glasögon. Vilkea jag sedan köpte och är väldigt nöjd över mitt val av optiker.
Blev bra bemött av trevlig personal Jag köpte nya glasögon progresiva
Så bra bemötande, noggrann undersökning o ingen stress o man kunde med o ställa en massa frågor
Jag har inte hämtat mina glasögon ännu. Alldeles för tidigt att ge ett omdöme.
.mycket trevligt bemötande. Tyvärr upplevde jag att den progressiva delen av att läsa på nära håll inte var vad jag önskade svårt att se texten men däremot på långt håll var det mycket bra
Proffsigt genomförande och relevant information
Kanon upplevelse. Jag rekommenderar detta underbara ställe Mvh
Hadde förväntat mig att få nya glasögon då jag inte gjort uppföljning av min syn på flera år p g a pandemin och cancer. Visade sig att jag har efterstarr i mitt vä. Öga Så nu ska jag in på laser operation och när det läkts förhoppningsvis nya glasögon
Mycket bra gott bemötande och ett gott humör
Väldigt fint kundbemötande och kunniga
Mycket professionell Trevlig upplevelse
Trevligt bemötande kunnig personal och jag fick den hjälp jag ville ha
Hej. Personalen var mycket trevliga och duktiga på sin sak. Pedagogiska med att förklara och berätta under undersökningens gång. Jag var dock något rädd vid blåsning av luft på ögat och vid fotografering, men när tjejen förklarade mer vad maskinen skulle göra och att det ej var något farligt, blev jag lugnare. Den andra damen vid själva undersökning var mycket trevlig och lyhörd/ hjälpsam sedan vid utprovning utav glasögon och stryka m.m. Jag är jätte nöjd med deras bemötande och service. Mvh Therese
Det bemötandet jag fått av Din Ögon tjänare i Vara är minst 10 av 10 möjliga. Jag har träffat tre personer vid två olika tillfällen när jag varit där. Och alla är insatta och professionella samt väldigt trevliga. Jag är så glad över att jag valde just Din Ögon tjänare. Allt har gått snabbt och smidigt. Samt att valet av glasögon var gjort på mindre än 10 minuter. Jag hittade med hjälp av Carina ett par som jag tycker passade mig perfekt. Och det paret jag fastnade för tyckte "Carina?" Var dom som passade mig bäst. Så enkelt...
Kunnig och lugn. Fick ett glatt mottagande. Blev hel nöjd med undersökningen.
Riktigt trevliga. 10 av 10 får av mig.
Väldigt proffsig och tillmötesgående personal med mångårig erfarenhet som sätter mina/dina behov i centrum. Vara Ögontjänare! Väldigt nöjd kund i 10 år.
Kunnig och mycket trevlig personal
Bemöts bra, hade förväntningar om att deras produkter skulle fungera bra, som linser, glasögon osv och snälla personal, dom levde upp till det, personalen är snälla och produkterna fungerar bra. Jag brukar köpa linser, tar runt en vecka att komma. Då går jag tbx och hämtar dom, inga stora problem, alla är trevliga och linserna fungerar bra.
Mycket bra service, trevlig och kompetent personal. Rekommenderar absolut.
Trevligt bemötande! Kompetent personal med det senaste i utrustning för att kunna bedöma kunders ögon på bästa sätt. Alltid trevligt att komma in till Din Ögontjänare!
Bra bemötande Tydlig information Synundersökning
Trevlig personal,har inget att klaga på
Mycket bra, tack vare denna skickliga optikern.
Super bra hjälp med att hitta de perfekta glasögonen.
Mycket trevligt bemötande, kunnig personal. Gjorde undersökning och testar nu nya linser.
Mycket bra bemötande och noggrannhet Nöjd med mina terminalglasögon
Alltid trevliga, hjälpsamma och professionella.
Mycke bra gott bemötande och godkänt resultat tack så jättemycket Mvh Sture
Det var bra, tråkigt att jag inte vann tävlingen men jag fick ställa upp som en fattig bonddräng och betala för mina synder helt enkelt
Alltid fantastisk service med det lilla extra oavsett vem i personalen man möter. Kunde inte bli nöjdare.
Dom va väldigt trevliga, mycket tålamod. Jag har autism och det blev Inga problem med det alls! Ofta känner Jag mig kränkt efter ögontester men Din Ögontjänare va väldigt trevliga. Det gick fort och lätt att göra allt. På andra ställen har Jag fått vänta evigheter på personal. Jag gick dit för att ta ett ögonprov för körkort :)
Mycket bra synundersökningen genomfördes mycket proffsigt fick mycket bra hjälp med att prova ut nya bågar.
Trevlig och personlig service med hög kunskap!