Kunnig och mycket trevlig personal. Noga undersökt och snabb leverans
Optikhuset Karlstad
Välkommen till Optikhuset Karlstad! På Västra Torggatan 14 i Karlstad hittar du OptikHuset. Sedan 2008 har vi hjälpt Karlstadborna att ta hand om sina ögon. Trots lång erfarenhet och stor kunskap satsar vi hela tiden på att utbildade oss själva och använda den senaste tekniken inom optik. Hos oss hittar du märken som Moscot,...
1118 omdömen om Optikhuset Karlstad
Sedan starten hos Reco 2019
Fint bemötande och trevlig personal
Noggrant och trevlig personal. 10 av 10.
Bra bemötande Professionell bedömning
Trevligt bemötande. Seriös och mycket grundläggande undersökning
Professionellt i både tidsbokning, besök och utprovning. Lugnt, respektfullt och tålmodigt.
Lyhörda, proffesionellt bemötande, kunniga, trevliga.
Mycket trevlig personal. Grundlig undersökning och mycket bra service. Kan verkligen starkt rekommendera optikhuset.
Jättebra trevligt bemötande bra personal
Professionell, trevlig och omtänksam!
Jag fick bra och personlig hjälp! De tog sig tid att hjälpa mig hitta rätt bågar och glas för mig. Hade inte kunnat vara nöjdare.
Alltid trevligt, seriöst och professionellt bemötande.
Allt var utmärkt – både undersökningen och diagnosen samt personalens bemötande.
Ett mkt proffotinellt och trevligtbmäta
Ett trevligt bemötande, en personal som visade intresse och hjälpte mig hitta rätt bågar. En väldigt rar och sympatisk optiker. Jag har bara bra saker att säga om mitt besök och är mycket nöjd med mina nya glasögon!
Fin service och mycket trevligt bemötande.
Mycket bra upplevelse! Noggrann undersökning och trevliga.
Mycket trevlig och kunnig personal
Trevlig och hjälpsam personal, med stort kunnande.
Proffsigt bemötande och noggrannhet vid undersökningen.
Positivt, bra hjälp, kunnig och trevlig personal! Men det blev dyrt!
Supertrevlig, hjälpsam och proffsig personal!
Trevligt och proffsigt bemötande rakt igenom
Proffsigt bemötande och mycket nogrann undersökning.
Jag blev bemött mycket bra, jag hade en väldigt bra upplevelse
Kunnig och noggrann personal samt bra uppföljning
Bra service och skötsamma personal
Mycket professionellt och vänligt bemötande av personalen och optikern Urban. Kände mig mycket nöjd efter undersökningen. Mina nya glasögon 👓 kunde jag hämtar efter 2 veckor..Jag är mycket nöjd med dom Rekommendera Optikhuset med dess fina personal!
Mycket bra bemötande.urmärkt samtal ang min synnedsättning och tydliga förklaringar. Jag är mycket nöjd med besöket.
Mycket trevligt bemötande och fick så bra hjälp med att välja både glasögon och solglasögon är mycket nöjd.. En mycket bra undersökning av optikern suveränt bra. Ska även komma in och mäta mitt tryck med jämna mellanrum, mycket bra. Tack Optikhuset för ett fint bemötande.
Trevligt bemötande, kunnigt personal. Valde butik för att man kunde tillhandahålla mineralglas. Skulle ha progressiva glasögonen. Köpte även terminal glasögon och skyddsglasögon.
Bra bemötande! Bra glas! Kunnig personal! Hjälpte mig efter jag fick stora problem efter besök hos annan optiker. Väldigt tacksam!
Det var väldigt trevlig bemötande- jag kände mig verkligen sedd och fick hjälp av högsta nivå. Köpte glasögon och gjorde synundersökning. Optiker var extremt noga och jag blev supernöjd. Kommer aldrig gå nån annanstans än Direktoptik!
Tack snälla för ditt fina omdöme, men du menar väl Optikhuset?
De var mycket trevliga och väldigt bra på att förklara och gå igenom synundersökningen. När det visade sig att jag hade ett litet synfel som skulle kunna ge huvudvärk och glasögon skulle kunna hjälpa så försökte de ge mig de billigaste valen de hade.
Trevligt bemötande Synundersökning och nya glasögon allt till belåtenhet
Pedagogiskt upplägg och närvaro i stunden ger trygghet!
Ni är jättebra! Proffsiga, trevliga och serviceminded. Återkommer absolut!
Stor kunskap och vänligt bemötande
Har lång erfarenhet av Optikhuset.. Det är kunskapen som genom åren som alltid visat sig vara fantastisk. Ögonkontroll, service och erbjudande av olika kvalitets bågar är unik. Jag har alltid som kund fått ett trevligt och fint bemötande i mina val av glasögon. med god kvalitet som passar min livsstil det är viktig!
Kompetent, snäll, snabt. Service är toppen
Blev mycket bra bemött. Förklarade bra visade även på skärmen vad han pratade va om. Kan rekommendera Optikhuset i Karlstad.
Mycket bra bemötande och de levde upp till mina förväntningar vid köp av nya glasögon.
Bra kunnig personal Bra kunnig personal Bra kunnig personal
Synundersökning: Mycket noggrant genomförd. Trevligt och seriöst bemötande. Om förväntningarna: Jag har ännu inte resultaten så det återstår att se. På det hela kändes det tryggt och bra.
Bra. Kundinriktad service, tack
Mycket proffsigt bemött vid mina besök på Optikhuset. Mina förväntningar blev bättre än jag förväntat mig. Upplevelsen av besöken (3) blev bara bättre och bättre. Sammantaget ett mycket proffsigt bemötande, undersökning, utprovning och avslut, som var bättre än förväntat!.
Kändes välkomnande o fick ett mkt bra bemötande på Optikhuset i Karlstad. Min optiker Urban gjorde en mkt noggrann synundersökning o visade på stor kunnighet i sin profession som optiker. Förklarade o svarade på alla frågor som dök upp. Känns tryggt o bra att ha en sån duktig optiker o samtidigt känna sej så välkommen.
Noggrann undersökning, bra service, trevligt bemötande och bra sortiment.
Kunniga och trevliga personal. Optiker var jätte proffsig
Mycket bra, allt fungerade som det skulle.. Urban tog mycket väl hand om mig.