Bra bemötande och snyggt resultat.
Ditec Sisjön
Välkommen! Ditec Sisjön gör det enkelt och tryggt för dig att skydda och vårda din bil genom att erbjuda hantverksmässiga behandlingar av hög kvalitet, professionell rådgivning och god service. På våra fullserviceanläggning kan du få hjälp med: Rekonditionering Lackskyddsbehandling Rostskyddsbehandling Solfilm Luktsanering...
496 omdömen om Ditec Sisjön
Sedan starten hos Reco 2015
Bra jobb men dyrt. Inga problem - ordning o reda.
Det känns tryggt att lämna in bilen här och man blir trevligt bemött
Trevligt bemötande God service Utmärkt arbete utfört
Jag blev väl bemött när jag åkte dit för att boka en lackbehandling hos dem. Komplimangerna har haglat från vänner och faktiskt även från folk på gatan som jag inte ens känner, alla gillar vad de ser när de ser min bil.
Trevligt och professionellt bemötande.
Ditec i Sisjön har alltid gett mig bästa service, och levererat vad de lovat. De är lika noggranna som mig,:-) vilket inte alltid ör det lättaste.. La rekommendera fem om du vill ha det bästa möjliga resultatet.
Toppservice, information och resultat från början till slut.
Super trevligt bemötande. Bilen blev som ny både invändigt och utvändigt! Gjorde rekond utvändigt och invändigt. Super nöjd. Ses våren 2025 igen
Alltid ett väldigt trevligt bemötande och är supernöjd med resultatet av min lackförsegling.
Bilen var som ny efter rekonden (6år gammal). Tack
Bra bemötande och utmärkt utförd lackbehandling. Även insidan fräschades upp.
Trevligt bemötande. Alltid nöjd med resultatet.
Jag blev bra bemött och fick en detaljerad förklaring kring min beställning och ett bra pris! Jag är väldigt nöjd över resultatet och kan tänka mig att rekommendera er till andra !
Fick bra förklarat vilka alternativ jag hade och olika kostnadsförslag. Resultatet blev fantastiskt! Ett särskilt tack till Amir som var den som jag hade kontakt med. Mycket nöjd!
Trevliga. Bra resultat Kundorienterade.
Mycket trevligt mottagande och fantastiskt bra resultat.
Mycket bra! Snabb, noggrann och trevliga
Trevligt bemötande och bra jobb
Fantastiskt bra bemötande och resultatet blev otroligt bra på min 2.5 år gamla bil som jag nyligen köpt. Tidigare ägaren hade inte behandlat lacken, men resultatet blev ändå extremt bra. Det enda som gör att det inte blir full pott är priset, som är lite i högsta laget, men väl värt det om du har en fin bil du är rädd om.
Trevligt bemötande och bra service!
Trevliga, proffsiga, resultatet blev kanon! (polering av strålkastare)
Trevligt bemötande. Bra utfört arbete, möjlighet till lånetid.
Fint bemötande och tillmötesgående personal. Arbetet utfört snabbt och med hög kvalitet
Ett bolag du känner förtroende för.
Dålig upplevelse. Borde gjort i enlighet med offert.
Hej Barbro! tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi är verkligen ledsna att din upplevelse inte blev som du hade hoppats. Vår ambition är alltid att leverera i enlighet med offerten och ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Om du vill, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så att vi tillsammans kan se över vad som hände och hur vi kan göra det bättre för dig. Tack igen för att du hörde av dig – din feedback är mycket viktig för oss!
Bra, tydlig och bra service med vänligt bemötande
Bra bemötande och hög kvalitet
Trevligt bemötande och fint resultat. Lånebil var en väldigt bra service. Tyvärr var det väldigt mycket rester av polermedel kvar på lacken, plastdetaljer och i motorrummet där de kan bli bättre på att skydda/torka av.
Bra bemött och arbetet utfördes snabbt.
Mycket bra bemötande och trevlig personal. Supernöjd med resultatet på bilen med såklart så betyg är högsta på allt
Trevligt bemötande, bara +++++
Bra bemötande och jätte fint jobb
Mycket trevligt bemötande och jag upplevde arbetet dom gjorde som riktigt proffsigt.
Alldeles utmärkt, bilen blev som ny. Trevlig personal.
Lite för lång väntetid vid incheckning, men sedan allt igenom professionellt genomfört arbete med mycket gott resultat. Tack!
+ trevligt bemötande Enkelt och lätt Bra resultat Kommer tillbaka
Ditec hade ett väldigt proffsigt och bra bemötande. Jag fick intrycket av att de ville ge kunden bra service och de gav sig tid att förklara de olika alternativen och hur lackservicen skulle gå till. Jag är nöjd med resultatet, men det som drog ner det från full pott var det, lite överraskande, höga priset. Bra jobbat!
Bra bemötande! Hade inga förväntningar! Rekond och kompletterande lackbehandling.
Bra bemötande och fint utfört arbete. Minus för att själva behövde ringa och fråga om bilen var klar. Gratis lånebil vilket var ett plus. Rekommenderas.
Trevligt mottagande. Proffsigt genomförd lackbehandling med fin finish och lyster.
Supertrevlig ägare och bra personal. Jag beställde en lackkonservering samt en recond. Båda uppgifterna löstes med bravur till min belåtenhet. Kommer att anlita dem igen.
Noggranna och bra. De har levererat en högklassig tjänst varje gång jag hämtat bilen.
Alltid nöjd med ett besök hos Ditec Sisjön
Trevligt bemötande Snabba och duktiga
Mycket nöjd med bemötande, service, pris och slutresultatet.
Ett företag som har passion och brinner för en proffsig kundbemötande! Mycket nöjd kund… rekommenderas starkt för att ta hand om bilen.
Mycket bra bemötande och slutresultat. Extra plus att företaget har kollektivavtal. Visar att man är ett seriöst företag. Flera sådana behöver vi!
Trevligt bemötande,bra förslag och rekommendationer,ingen måste, välja själv.... Resultatet utmärkt.
Bra response. Lackkonservering 6 år. Verkar bra