DM TAK

DM TAK

En del av DM TAK AB www.dmtak.se
  • BadgeFourYears
4.6

Välkommen till DM TAK! Vi är ett företag som startades 2001 med inställningen att höja kvaliteten inom takbranschen. Vår vision är att leverera den högsta kvaliteten av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning, och därmed sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra taktentreprenörer och industrier att göra...

240 omdömen om DM TAK

Sedan starten hos Reco 2015

Herman L

Vänliga, professionella och tydliga

Leif F
Skrev om DM TAK

Snabb och bra hjälp att lägga nedrasad takpanna tillrätta

Hermon B

Bra service. Kan varm rekommdera DM TAK

Martin Folke W

Vår förening har anlitat DM tak flera gånger. Har fungerat alldeles utmärkt.

Peter O
Skrev om DM TAK

Bra utfört arbete bra att man fick inspelning vad dom hade gjort.

Jonas B
Skrev om DM TAK

Bra professionellt bemötande. Väldokumenterat jobb med hög kvalitet.

Frida B
Skrev om DM TAK

Har anlitat dom flera gånger och varit nöjd.

Kia B
Skrev om DM TAK

Snabb service för ett mindre arbete på tak och därefter anlitat firman för ett taksäkerhetsarbete. Trevlig personal och arbetet utfört helt enligt mitt önskemål.

Kaj R
Skrev om DM TAK

Snabbt svar och tydlig kommunikation från DM TAK. Herrarna som kom var trevliga och kunde åtgärda problemet direkt på plats. Rekommenderas starkt.

Agron L
Skrev om DM TAK

Snabb och professionell service!

Svar från DM TAK

Hej Agron, Vad härligt att du är nöjd! Tack för ditt omdöme.

Henrik F
Skrev om DM TAK

Mycket nöjd med DM Taks ommålning av taket på vår förenings fastighet i Vasastan i Stockholm. Bra kommunikation, bra resultat och bra pris. Rekommenderas!

Svar från DM TAK

Hej Henrik, Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du kan rekommendera oss!

Astrid B
Skrev om DM TAK

Vi bokade ommålning av tak. Proffsiga, smidiga och bra att ha och göra med.. Vi är nöjda.

Svar från DM TAK

Hej Astrid, Tack så mycket för ditt omdöme, vad kul att du är nöjd!

Isak H
Skrev om DM TAK

Gott och professionellt bemötande. Åtgärdade ett akut problem och lämnade några goda råd inför framtiden. Tack,

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Isak, vad kul att du är nöjd!

Bengt O
Skrev om DM TAK

Jag hade läcka på taket i anslutning till skorstenen. Två trevliga killar dök upp på överenskommen tid. De jobbade föredömligt snabbt och på Två timmar var allt lagat. Jag är mycket nöjd.

Svar från DM TAK

Hej Bengt, vad härligt att höra! Tack för ditt omdöme.

Sasan E
Skrev om DM TAK

Professionell entreprenör med bra service.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Sasan, vad kul att du är nöjd!

Alexander F

Extremt kunniga och duktiga i det dom håller på med. Dom gångerna jag har haft med DM tak att göra så har dom utfört arbetet väldigt bra och på kort tid. Det är en fröjd att få besök av Martin Frykman då han är extremt "serviceminded" och väldigt pedagogisk. Han är noga med att förklara och beskriva både utförandet och vad man ska tänka på. Han visar enorm respekt och vänlighet mot dig som kund. Efter utfört arbete så får man tydliga bilder och återkoppling på hur det har gått och vad som har gjorts. Höga betyget...

Svar från DM TAK

Hej Alexander, tack för ditt fina omdöme! Jag ska se till så att Martin tar del av det.

Gunnar L
Skrev om DM TAK

Bra utfört arbete samt bra uppföljning av personal och bra telefonkontakt samt bra bokning av utfört arbete, kanonbra service, jag är mycket nöjd med DM-tak, blir det mera takarbete i framtiden så återkommer jag med glädje😊

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Gunnar! Det uppskattas verkligen.

Karin H
Skrev om DM TAK

Bra och trevligt bemötande. Snabba svar och lätta att få tag på. Gjorde vad vi kommit överens om och dokumenterade med bilder som de delade. DM Tak hjälpte oss att reparera stuprör och takrännor runt vår villa, som blivit hårt belastade under sommarens skyfall. Snyggt och bra jobb.

Svar från DM TAK

Hej Karin, Vad roligt att höra, tack för ditt omdöme!

Fredrik W

Proffsiga och hjälpsamma. Fixade snabbt och enkelt de blockerade stuprören. Tack

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Fredrik! Vad kul att du är nöjd.

Viktor W
Skrev om DM TAK

Kom utlovad tid, gjorde ett bra jobb till rimligt pris, och var dessutom trevliga

Svar från DM TAK

Hej Viktor, Vad härligt att höra, tack för ditt omdöme!

Frida C T K

DM tak var väldigt bra genom hela processen och vi är väldigt nöjda. Redan vid första kontakten kom de it och gjorde en besiktning av taket och efter samtal med oss skickade de offert som omfattade både målning av plåttak, mindre reparationer och kompletteringar. Arbetet utfördes enligt överenskommelse på utsatt tid. Det var en miss i kommunikationen men det tog företaget hand om utan diskussion. Det har genom hela processen varit ett bra samarbete och vi uppskattar verkligen hur pålitliga och kommunikativa företaget har varit genom hela processen.

Svar från DM TAK

Hej Frida, Tack för ditt fina omdöme! Vad bra att missen i kommunikationen kunde redas ut utan problem.

Jonas J
Skrev om DM TAK

Mycket bra och professionell service, väldokumenterat arbete och bra uppföljning. Service personal var väldigt duktiga och utförde arbete mycket professionellt.

Svar från DM TAK

Hej Jonas, Vad roligt att höra! Tack så mycket för ditt omdöme.

Anders L
Skrev om DM TAK

En seriös och ansvarsfull firma som är duktiga på tak. Genom hela takbytet har det fungerat bra i våran bostadsförening. Lätta att jobba med, återkopplar och håller vad de lovat.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme Anders! Jag ska se till att alla inblandade får ta del av det.

Henning L

Proffsiga och kunde komma snabbt.

Svar från DM TAK

Hej Henning, Stort tack för ditt omdöme, det uppskattar vi verkligen!

Dag L
Skrev om DM TAK

Bra arbete men svårt att få till en prognos av kostnaden. Kontakten med företaget lite ”kantig”, olika personer inblandade. Fint slutresultat.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme Dag! Jag ska föra med mig kritiken angående kommunikationen till vår sälj- och produktionsavdelning.

Daniel S
Skrev om DM TAK

Snabb leverans och väl utfört.

Svar från DM TAK

Hej Daniel, Tack så mycket för ditt omdöme vi uppskattar det verkligen.

Henric H
Skrev om DM TAK

Upptäckte läcka i yttertak. Fick snabb service. Mycket prisvärt. Är mycket nöjd.

Svar från DM TAK

Hej Henric, Stort tack för ditt omdöme och jag ska se till att produktionen tar del av den.

Alexandra D

Smidigt och snabbt utfört och taket blev bra, de fixade även takpannor som lossnat

Svar från DM TAK

Hej Alexandra, Tack att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Härligt att du fick snabb service från oss.

Lisa Ö
Skrev om DM TAK

Ett mycket bra och serviceinriktat företag. Fick hjälp snabbt.

Svar från DM TAK

Hej Lisa, Tack för ditt omdöme, jag ska framföra det till service killarna som kommer bli glada.

Eric H
Skrev om DM TAK

Snabb service av takpannor och snörasräcken

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme och kul att du fick snabb service av oss.

Mehrdad M

Vi fick hjälp snabbt och smidigt, tack!

Svar från DM TAK

Hej Mehrdad, Stort tack för ditt omdöme och kul att allt gick smidigt.

John H
Skrev om DM TAK

Duktiga, snabba och prisvärda. Lite dålig internkommunikatiom mellan order och utförare

Svar från DM TAK

Hej John, Tack för din feedback jag ska se vad som hände med kommunikationen för det brukar inte vara ett problem. Önskar dig en fin sommar

Anette H
Skrev om DM TAK

Snabbt och välgjort arbete. Ok, pris

Svar från DM TAK

Hej Anette, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och vi är glada att du blev nöjd.

Ulrika L
Skrev om DM TAK

Jag misstänkte takläckage vid skorstenen och tog kontakt med DM Tak. De var trevliga, tydliga, proffsiga och var snabbt på plats.Fick bra och pedagogisk genomgång av problemet.

Svar från DM TAK

Hej Ulrika, Tack för omdömet och tack att du tog dig tiden att skriva din upplevelse av vår service. Jag ska framföra till killarna din feedback.

Robert K
Skrev om DM TAK

Väldigt serviceinriktade. Gick snabbt från att jag kontaktade DM tack till att dom och installerade snörasskydd. Dom som utförde jobbet tog av sig skorna och när dom var klara såg man inte ens att dom hade varit där.

Svar från DM TAK

Hej Robert, Härligt att du fick snabb service och en bra upplevelse. Martin och Ion är duktiga killar. Tack att du tog dig tiden att skriva omdömet och jag ska framföra det till dom .

Jacobus B

Helnöjd, det handlade om ett mindre plåtarbete.

Svar från DM TAK

Hej Jacobus, Stort tack för ditt omdöme , vad kul att höra att du känner dig nöjd!

Simon L
Skrev om DM TAK

Trevliga och ordentliga! Hittade felen snabbt ochavhjälpte dem.

Svar från DM TAK

Hej Simon. Stort tack för ditt omdöme och jag ska se till att produktionen tar del av den.

Kenth A
Skrev om DM TAK

Bara dialog från offert till färdigställt arbete, kunnig och trevlig personal. Snygga takplåt arbeten.

Svar från DM TAK

Hej Kenth, Stort tack för ditt omdöme , vad kul att höra att du känner dig nöjd! Jag ska meddela plåtslagarna att du är nöjd med deras arbete. :)

Sune S
Skrev om DM TAK

Serviceinriktat. Måna om att göra ett bra jobb när de målade om plåttaket på huset.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme Sune, vad kul att höra att du känner dig nöjd!

Zalga E
Skrev om DM TAK

Väldigt kunniga och tillmötesgående. Trevligt bemötande och härlig service! Kändes tryggt rakt igenom, från första samtalet!

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme Zalga, vad kul att höra att du känner dig nöjd!

Dan Erik O

DM Tak skötte sig utmärkt. Från offert, dialog om arbetet, planeringen och genomförandet. Allt fungerade precis så smidigt som man kan hoppas. Bra jobbat! /Dan Erik Ollas

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Dan Erik, vad kul att allt har fungerat så smidigt som man kan hoppas!

Kristofer G

Snabb hjälp. Och bra återkoppling.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Kristofer!

Urban B
Skrev om DM TAK

Snabb respons vid första kontakt. Vi behövde hjälp att reparera skador på taket orsakat av nedfallet träd p g a storm i augusti 2023. Serviceteamet uppträdde exemplariskt och visade att de viste exakt hur de skulle åtgärda skadorna. Snabbt och enkelt utfört. Trevliga var dom också. Skönt att veta vart man skall vända sig nästa gång något händer med taket.

Svar från DM TAK

Tack Urban, vi blir glada att ni känner att vi har uppträtt exemplariskt och ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni behöver hjälp igen!

Peter K
Skrev om DM TAK

DM Tak gjorde ett mycket bra jobb och löste de problem vi hade med läckande tak. Bra kommunikation med utsänd personal. Kan rekommenderas

Svar från DM TAK

Tack Peter, vad bra att vi kunde hjälpa er med ert läckande tak och att ni känner er nöjda!

Håkan D
Skrev om DM TAK

Vi är mycket nöjda med de takarbeten DM TAK har utfört åt oss. På ett professionellt sätt har de för ett antal år sedan lagt om ett tak på en hyresfastighet och under senare tid har de genomfört översyn och renoveringsarbeten på annan fastighet. Håkan Djurberg

Svar från DM TAK

Tack så mycket Håkan, vad kul att du är nöjd med de takarbeten vi har utfört åt er!

Eva S
Skrev om DM TAK

De kom på utlovad tid, gjorde det jag beställde, föreslog en förbättring och tog lagom betalt :-)

Svar från DM TAK

Tack så mycket Eva för ditt omdöme!

Mikko O
Skrev om DM TAK

Fick ett problem med läckage runt lucka i taket i samband med extremt kraftig nederbörd och vind. Kontaktade DM TAK som svarade väldigt snabbt. Tid bokades och killarna kom och gjorde ett otroligt bra jobb. Punktliga, snabba, proffsiga och mycket trevliga. Rekommenderas!

Svar från DM TAK

Tusen tack för ditt omdöme Mikko, vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd!

Brf G
Skrev om DM TAK

Föreningen anlitade DM Tak för några reparationer på taken. Från kontakt till färdigt arbete är vi mycket nöjda med säljare och killarna som utförde reparationen mycket bra och snabbt.

Svar från DM TAK

Stort tack för ert omdöme, vad kul att ni känner er nöjda!

Veronica F

Fantastiskt bra service! Kom ut snabbt på arbetsplatsen, lagade vårt industritak snyggt och korrekt. Rekommenderar starkt detta företag.

Svar från DM TAK

Stort tack Veronica för ditt omdöme, vi blir väldigt glada att du rekommenderar oss!

Clas M
Skrev om DM TAK

Trevlig och kompetent personal, vilka tydligt kunde förklara för mig som kund.

Svar från DM TAK

Tack Clas, vad kul att höra att vi kunde förklara på ett tydligt sätt!