Bra tjänst men framförallt grymt bra kundservice! Alltid tillgängliga, trevliga och hjälper till med alla problem som uppkommer! Extra eloge till Nathalie som hjälpt mig fleratal gånger, alltid snabba och hjälpsamma svar och löser alltid problem som uppkommer på vägen!
DoldAdress.se
DoldAdress.se är ett företag som döljer dina personliga uppgifter online och värnar om din digitala integritet. Från endast 33 kr i månaden hjälper vi dig att skydda dina personuppgifter genom att bland annat ta bort dig från upplysningstjänster och Googles sökresultat. Vi erbjuder 3 olika säkerhetspaket så att du kan välja...
49 omdömen om DoldAdress.se
Sedan starten hos Reco 2024
Tack snälla för din fina recension! 💙 Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både tjänsten och vår support🙏 Det betyder mycket för oss att du känner dig sedd och hjälpt – precis så vi vill att det ska vara! 🌟 Vi skickar en extra high five till vår support också! 🙌 Hon blir garanterat jätteglad att höra att hennes hjälp gjort skillnad 💬✨ Glad påsk! Hälsningar, Ida på DoldAdress
Någon som fortfarande syns på (upplysning.se)? Säkert ni syns där…
Hej Arton, Stort tack för din recension. Vi är inte helt säker på vad du menar. Kontakta oss gärna via supporten så ska vi säkert kunna hjälpa dig :) Ha en fin kväll! Ida på DoldAdress
The service Doldadress suitcase my needs excellently and they do make sure that my personal information do not pop up anywhere after having been disclosed and warns me when it can be found on some new, obscure service out there. The links they provide on how to find the place where you actually can contact the site and demand them to remove your personal information is invaluable since it is often hopeless to find by yourself.
Thanks a lot for this review Bengt! We hope you have a great weekend! Best wishes, Hanna at DoldAdress
Grymmaste jag vart med om ! Jag gick med förra året 2024 och inom kort var jag borta från Google helt, till och med Lexbase! Jag är supernöjd, 5 stjärnor till er ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
Tack så mycket för din fantastiska feedback! 😄 Vi är så glada att höra att du är supernöjd och att du blev av med dina länkar så snabbt – det betyder mycket för oss! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tack för att du valde oss och för att du delar din upplevelse! Bästa hälsningar, Ida på Doldadress
Tjänsten är enkel, användarvänlig, värd pengarna! Får jag vara kräsen hade jag dock önskat att länkar togs bort inom ett dygn. Men jag förstår att det kanske inte är helt lätt eftersom många länkar ska tas bort. På ett par veckor var mina länkar avindexerade och det är helt klart ett gott jobb. Tack!
Tack för din recension och feedback! Vi är glada att du tycker tjänsten är enkel och användarvänlig. Avindexeringsprocessen tar i snitt 13 dagar, men det går ibland så snabbt som ett par dagar. Detta för att säkerställa att vi hinner ta bort alla länkar som skickas in. Vi är glada att dina länkar blev avindexerade, och tack för att du använder vår tjänst! Ha det gott! Vänliga hälsningar, Teamet på DoldAdress
Jag tycker att ni gör ett fantastiskt jobb genom att hjälpa människor till att leva och vara dolda och inte få deras information ute till allt och alla, alla som blir drabbade av stölder och fått problem med att deras information är ute överallt. Jag är så himla tacksam att ni finns och att skyddar dem i samhället och ger rätten till dem som vill vara ifred och leva och ha rätten om hur deras information behandlas. Jag Hoppas från hela mitt hjärta att ni Växer och hjälper människor mer och få mer befogenheter att göra...
Hej Dana! Tack för din fina recension. Vi blir verkligen glada och inspirerade av att höra hur vårt arbete bidrar till ökad trygghet för dem som vill skydda sin personliga information. Dina uppmuntrande ord betyder mycket för oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din uppskattning! Önskar dig en härlig vecka! Hälsningar, Ida på DoldAdress
Hanna i supporten guidade mig när problem uppstod, gick snabbt och smidigt att åtgärda tack vare snabb och hjälpsam support! Kan absolut rekommendera!
Vad skönt att höra att du fått snabb support, jag ska förmedla detta till Hanna. Tack för att du är kund! Önskar dig en underbar helg! Hälsningar, Ida på DoldAdress
Jag är avindexerad från Google, borttagen från hitta med flera! Tack!
Stort tack för din recension, tack för att du är kund!
Ett seriöst intryck, ett gott bemötande är exakt vad som framhävs i kontakten med dem! Man hinner knappt maila, och så har man svaret i inkorgen. De följer upp, inger en riktig trygghetskänsla, där man verkligen vet att ens uppgifter är säkrade och kontrollerade. Stort tack för att Ni finns ! Speciellt Hanna på Supporten, har inga ord att sätta, så hjälpsam och har alltid kunden i fokus på högsta prioritet ! Grymt jobbat !
Stort tack för din fina recension! Är det något är det bara att höra av dig :)
Förnyade precis min prenumeration, är supernöjd!
Vi är glada över att du ville förnya din prenumeration. Tack för att du är kund!
Smidigt och effektivt
Stort tack för din recension. Ha en fin dag :)
Mycket bra tjänst med mång funktioner och enkelt tillvägagångssätt. Vill ge ett stort tack till Hanna på DoldAdress för hennes grymma insats!
Gläder oss att höra. Jag ska förmedla detta till Hanna! :)
Jag blev bemött mycket bra av hjälpsam support Per epost då jag hade frågor om processen innan köp. Förväntningarna var höga, men fick nästan alla länkar om mig borttagna på några timmar, köpte ett år, lär bli förnyelse 👍
Tack för din recension! Jag ska förmedla vidare detta til supporten!
rekommenderar doldadress.se varmt. mitt adresslarm var lite laggat till en början men rättade till sig. Utöver det var allt enligt förväntningar. köpte 3 månader, för ca en månad sen.
Hej! Stort tack för du tog dig tiden att ge oss en recension och tack för feedbacken, det stämmer att vi hade en bugg med adresslarmet under ett par dagar som vi ber om ursäkt för. Ha en fantastisk dag :) Mvh Hanna på DoldAdress
enkel och smidig :) / en nöjd kund
Hej Julia, Stort tack för din recension, vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! // Teamet på DoldAdress
eloge till teamet på dold afress som snabbt hjälpte mig med diverse frågor om google och länkar (Hanna och Sebastian). monitoreringen är igång perfekt med bättre kontroll.
Hej Johan, Tack för din recension. Vi önskar dig en firtsatt fin dag. mvh, Teamet på DoldAdress
Min erfarenhet av doldadress.se har varit bra. Dem är professionella och allt är smidigt och genomtänkt. Det är enkelt att se var man är synlig och dold för snabb lägesrapport och överblick.
Hej Nora, Tack för du tog dig tiden att skriva en recension, vi är glada att du är nöjd. mvh Teamet på DoldAdress
finfint allting, smidigt att registrera och komma igång, vi pratar minuter. Hela kundresan tycker jag är genomtänkt. Alla borde ha dold adress idag.
Hej Henrik, Vi är glada att det funkat smidigt för dig. Ha en fin kväll!
yaay! borttagen från alla jobbiga ställen. Tack! tog 30 dagar innan MrKoll återpublicerade mig, vilket jag fick min notis om direkt och kunde ta bort mig innan länkar hann indexeras, rekommenderas varmt denna extremt prisvärda tjänst.
Stort tack för din recension, Emma! Ha en fin dag! mvh, Supporten på DoldAdress
Strålande! Förnyade precis min årsprenumeration, kommer fortsätta vara kund. Tjänsten har utvecklats under min tid som kund, definitivt till det bättre. Haft problem att logga in ett par gånger men fick hjälp av kundtjänst.
Hej Yvonne, Stort tack för dina ord och för du tog dig tiden att skriva en recension! mvh, Teamet på DoldAdress
Bara bra saker att säga. Nu när jag söker på mitt namn är samtloiga dåliga länkar borta, ca 4 dagar efter registrering, ingen handling från min sida. De tar bort länkar fråg upplysnings webbplatser automatiskt när konto reggas.
Hej Eva. Stort tack för din recension. Gott nytt år! // Gänget på DoldAdress
tack för hjälpen med ett 30 tal länkar, de flesta var bekräftat borttagna inom ett par dar, sen resterande jag skickade in kanske ett par veckor efter det
Hej Fredrik, Stort tack för din recension! Ha det gott, Teamet på DoldAdress
Jag är väldigt nöjd med Doldadress och deras adresslarm! Tack vare tjänsten fick jag snabbt en notis när någon försökte folkbokföra sig på min adress utan tillåtelse. Det gav mig möjlighet att agera direkt och undvika problem. Enkel och smidig tjänst som jag verkligen rekommenderar till alla som vill skydda sin adress.
Hej Göran, Tack för din recension!! Gänget på DoldAdress
tack för fint bemötande Sebastian! som annonserat så hade jag inget kvar i sökresultatet om mig efter några dagar så mkt nöjd!
Hej Gustav, Stort tack för din recension, vi är glada över att du är nöjd! Allt gott, Teamet på DoldAdress
Bra tjänst! Jag blev borttagen från Google på några dagar och blev positivt överraskad när även min profil på Mrkoll togs bort som en bonus. Skönt att ha en tjänst som har koll på juridiken och tar hand om allt åt en. Rekommenderas varmt!
Stort tack för din recension Malin, vi är superglada att höra att du är nöjd! // Gänget på DoldAdress
Är nöjd kund! Allt fungerade bra och supporten svarade snabbt!
Tack för din recension, Wilma! Ha en underbar kväll, god fortsättning! // Supporten på DoldAdress
Enkelt att sätta upp och komma igång. Skickade in mina länkar som jag ville ha bort från Google som försvann! Behövde hjälp med att få bort mig från Mrkoll och fick snabb support. Riktig bra tjänst!
Stort tack för din recension, Anton. Ha en fantatsisk dag! // Gänget på DoldAdress
Fantastiskt på alla sätt! 👍 Tack för att ni levererar en tjänst som är så behövlig och välutvecklad!
Hej Jennifer, Stort tack för din recension, det gläder oss att höra! // Teamet på DoldAdress
Riktigt chill tjänst. Fungerar jättebra.
Hej Ludwig! Tusentack för din recension! // Gänget på DoldAdress
Tjänsten var enkel att använda och levde upp till mina förväntningar. Jag känner mig trygg med att ha skyddat min information och rekommenderar starkt DoldAdress.se.
Hej Göran, Tack så mycket för du tog dig tiden att skriva en recension! mvh teamet på DoldAdress
Jag har blivit bemött bra när jag kontaktar supporten med frågor. Hade förväntningarna att jag skulle hindra adressen på samtliga upplysnings sidor vilket blev mött, finns ej kvar där. Jag köpte 6 månader, ca en månad kvar på abonnemanget sen köper jag ett år till då jag behöver det löpande arbetet med varningar etc.
Vi ska förmedla detta vidare till supporten som kommer bli glada! :) Stort tack. // Gänget på DoldAdress
Min upplevelse av doldadress har bara varit positiv! De hjälpte mig ta bort min profil från alla stora söktjänster såsom Hitta.se, Birthday.se osv, och har även tagit bort alla länkar om mig från Google
Stort tack för din recension Simon, vi är glada att du hade nytta av tjänsten! :) // Gänget på DoldAdress
Inga problem att få bort lexbase etc från Google, sjukt bra 🙏🏻
Hej Rose, Precis, Lexbase (och liknande) länkar kan man alltid få bort. Gläder oss att du är nöjd :) Ha en fin dag, Team DoldAdress
Väldigt tacksam för dold adress, önskar bara det kom tidigare!
Stort tack Filip, för att du tog dig tiden att skriva en recension. Vi är glada att du är nöjd. Ha en fin dag, Team DoldAdress
Skulle varmt rekommendera Doldadress till alla! Sådana tjänster behövs idag. Man vet aldrig i vilka register mina uppgifter finns... Tack!
Hej Emil, Tack så jättemycket för din recension, det värmer oss att höra att du är nöjd. Ha det fint, Team DoldAdress
Mycket bra tjänst! Fullt nöjd med hela upplägget. Rekommenderas.
Hej Bengt! Stort tack för din recension. Det gläder oss att du är nöjd. Ha det fint, Teamet på DoldAdress
Jag har aldrig haft några besvär, har fått både varningar, blivit borttagen på alla upplysnings webbplatser samt fått ett flertal länkar att försvinna från Google.com. Min Sambo bor på samma adress som mig, så söker man på min adress kommer hon upp, så hade dem kunnat ta bort det med hade dem fått 5 stjärnor, men rekommenderar fortfarande dem.
Hej Nils, Stort tack för din recension och att du är nöjd, det värmer oss att höra. Det stämmer att det kan kräva att din sambo också registrerar sig, du ska ha fått ett mail där du kan bjudan in henne med familjerabatten. Ha en underbar dag, Team DoldAdress
Effektiv och prisvärd tjänst. Registreringen var enkel, och nu är mina personuppgifter skyddade. Jag Rekommenderar varmt Doldadress.se!
Hej Noah, Tack för att du rekommenderar oss. Det värmer oss att höra att du uppskattar tjänsten och registreringsprocessen. Ha en fantastisk dag, Gänget på DoldAdress
Doldadress tjänst upplevde jag som väldigt smidig och dem hjälpte mig med att bli dold på diverse upplysningssajter utan att få huvudvärk. Bra service och hjälpsamma vid frågor. Rekommenderar start!
Hej Jonas, Stort tack för du tog dig tiden att skriva en recension! Vi är glada över att du är nöjd. Ha en härlig dag! Bästa hälsningar, Gänget på DoldAdress
Super lätt att registrera sig och som lovat försvann mina uppgifter ute för allmänheten. Riktig bra tjänst! Känns tryggt att få hjälp att skydda sig i denna digitala värld.
Hej Eric, Tack, för att du tog dig tiden att skriva en recension. Gläder oss att höra att du är nöjd. Ha en underbar dag! Gänget på DoldAdress
Perfekt tjänst! Äntligen slipper jag en massa samtal och skräppost.
Hej Leo, Stort tack för du tog dig tiden att skriva en recension, det värmer. Ha en härlig dag! Teamet på DoldAdress
Toppen tjänst! Super nöjd med DoldAdress. Kan varmt rekommenderas.
Hej Linda, Tack för din recension, det värmer. Vi är glada över att du är nöjd. Låt oss veta om det är något du kan hjälpa oss med. Ha en fantastisk dag, Teamet på DoldAdress
Jag har fått bort i princip alla länkar om mig på Google. En väldigt effektivt tjänst!
Hej Axel, Stort tack för du tog dig tiden att skriva en recension! Super att vi kunde få bort länkar åt dig :) Ha en fin dag! // Team DoldAdress
5 stjärnor av 5 :-) Stort tack. Fanns kvar på upplysning . se ett tag men försvann där med efter 3 veckor. Annars inga som helst besvär. Fått hjälp med en bugg där det stod att jag var synlig men var i själva verket dold på eniro, så ett falskt alarm men fick snabbt mail om att det var falskt alarm så ingen skada för mig.
Hej Anki, Din recension betyder mycket för oss. Ja det var en liten bugg där vi ber om ursäkt för men vi är glada att allt löste sig och att du uppskattar tjänsten. Ha det fint! // Gänget på DoldAdress
Jag tyckte att det funkade bra och smidigt till en billig peng!
Tack Frida för din recension! Tanken är att alla ska kunna använda tjänsten utan att investeringen blir för stor :) Tack igen och ha en fin dag! //Gänget på DoldAdress
Jag älskade dold adress! Jag blev smidigt borttagen som jag ville och känner äntligen integritet på internet!
Hej Erika, Tack för du tog dig tiden att ge oss en recension, uppskattas verkligen och vi är glada att du är nöjd. Tack Frida för din recension! Tanken är att alla ska kunna använda tjänsten utan att investeringen blir för stor :) mvh //Gänget på DoldAdress
enda sedan jag flyttade till Sverige från Polen har jag användt Doldadress för att dölja min adress. Blev rädd med ofentiga adresser och googla på lösningar och dold adress kom upp, och syns inte alls på google bara safari så bra.
Hej Erland! Visst är det knasigt att det ska vara så enkelt för vem som helst att få tag på ens adress. Vi är glad att vi kunde hjälpa dig försvinna från Google. Stort tack för din recension. Ha det fint, Teamet på DoldAdress.
Hej! Jag har varit kund sen i slutet på 2023 och kommer fortsätta vara kund. Man får varningar när man blir återpublicerad med adress och personuppgifter så väldigt värdefullt för mig.
Hej Ali, Stort tack för din recension. Du som kund betyder mycket för oss, Det gläder oss att du varit kund så länge och vill fortsätta. Ha en fin dag! :) /Gänget på DoldAdress
Inga konstigheter, bara att rekomendera en suverän som inte svider i plånkan. fått flera länkar från mrkoll och ratsit helt borttagna på någon dag. Tack! mvh
Hej Catrine, Tack så mycket för att Du tog dig tiden att skriva en recension, det uppskattas verkligen, Vi är glada att vi kunde hjälpa dig få flera länkar från MrKoll och andra sajter borttagna. Ha en fantastisk dag! /Team DoldAdress